Lik je klasični primjer idiota kojemu je igra za sve kriva, a ne njegovo užasno sakanje. Ponaša se ko dijete.
Printable View
Lik je klasični primjer idiota kojemu je igra za sve kriva, a ne njegovo užasno sakanje. Ponaša se ko dijete.
Zato to baš djeluje kao namjeran bait. Žalosni /v/irgini u stvarnom životu vjerojatno ne mogu naći neko područje na kojem su bolji od ikoga drugog, pa im ovakav nesposobnjak dođe kao dobar ispušni ventil, a DSP-u to donosi više viewera.
Trol.
Ma lika boli patka, zaradjuje pare od pregleda i uziva.
kaš ti avatar stavit
Haha, jebote pa sad ga trazim/pravim. Mocni forum ne da iznad 20 kb.
OT:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...28965682_n.jpg
Ne znam baš dal mu je svejedno što ga pola you tuba ismijava.= Citat =:
Izvorno postao System
Koji će ti kurac više?= Citat =:
Izvorno postao System
Ja pogledala video tog lika, meni uopće ne djeluje kao idiot, nego kao da je to njegov "thing", da se pravi glup i da ljudi misle da je idiot i iz tog razloga ga gledaju i nabija si viewove tako što je skontao da to pali i da će ljudi govoriti "jesi vidio ovog debila, pogledaj video" i tako mu raste popularnost.
Baš kao mi sad.. I mislim da mu puca kufer jel ga netko ismijava ili ne, youtuberi naviknu na takve stvari. :D
Biti ismijavan od strane hardcore gamera je možda gotovo kao biti cijenjen od normalnih ljudi.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Možemo mi srat koliko hoćemo, ali to stvarno dira ljude. Znam jer gledam 3 Dark Souls lets playa dnevno.
ajme sto si tako agresivan odmah= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Zato što ga napadamo, a ne znamo kako je to teško biti admin.
Jes, jer "kurac" je znak agresije. Znaš ti dobro kako izgleda kad sam agresivan, a nemam ugljena pri ruci.= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Paran0a & Xero, zadnje upozorenje.
Bolje da se odmah bana, ovdje više nitko ništa ne sluša.
Što sam skrivio?
Niste nista skrivili, samo sam zelio da budem opet relevantan 8)
Bio bi i jaci efekt da sam vas nazvao pravim imenima al znam samo kako se Paran0a zove
Ja sam se nadao da ćeš reći nešta tipa "zato što si bio sarkastičan" i onda bih ja sarkastično odgovorio sa "ja ne znam što je to sarkazam".
Oprosti Nikola samo sam se salio.
Xero je Ivan.
So scare
Spürdo se vraća na /int/, thread je još živ.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Jedino ak nebi.