Lozinka za logiranje na PCPlay forum...
(I forgot my password)
Printable View
Lozinka za logiranje na PCPlay forum...
(I forgot my password)
Možeš meni objasnit situaciju na PP.
MAxTV idem priključit, sve uštekam po propisu, SCART u SCART, mrežni kabel u ruter, napajanje, ne radi...
Stoji na "Povezivanje" neko vrijeme i onda kaže da je neki prekid veze ili kabela posrijedi. A nije.
Ide mi na kurac ovaj T-com majorno, štagod od njih dođe NIKAD ne proradi kako treba.
Vjerojatno do njih u centrali. Prvo provjeri na routeru šta piše za tv konekciju, gledaj omjer sent/recieved, ako je sent toliko i toliko KB, a na recieved ostane 0, onda znači da kod njih nešto ne štima pa ih zovi i tlači dok ne poprave.
0800 9000
mrežni kabel moras spojit u jedan od zadnja dva utora na ruteru (iznad ti pise IPTV), ja sam se tako zajebo jednom.
Mogu li se kao student prijavit za posao prek zavoda za zapošljavanje?
Imam već radnu knjižicu od prošle godine.
Još jedan problem - imam neki Canyon miš, spojen na USB port. Radi sve normalno, a onda kursor više ne radi. Lijevi i desni klik rade, ali se ništa ne miče.
Kad ga iskopčam i ponovno ukopčam, sve radi.
Malo sam googlao i gledao nešto oko power-save opcija na USB portovima, pa sam isključio opciju da komp sam isključi te portove nakon nekog vremena - ali i dalje ništa.
Halp. U napasti sam da ne razbijem ovo smeće. U zid. Jebemti.
(i da, ako ga ostavim minutu, npr. dok pišem ovaj post, uzmem miš u ruku i treba mu sekunda da se pokrene s mjesta, kao da lagga.
Ako si redovit ne, za izvanredne ne znam.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Izvanredni studenti nemaju nikakva studentska prava, tak da mogu.
izvanredni studenti su na burzi. imas svoju radnu knjizicu i trazi poso kak os.
kao redoviti ne mozes jer ti je studiranje "posao".
ali imas gro poslova preko studentskog centra
Kako ublažit oteklinu zubnog mesa? Izbija dole umnjak i boli previše. Nemogu žvakat uopće na lijevu stranu i malo je oteklo. Mislio sam liječit rakijom domaćicom al stari nebi dao vjerojatno.
Izbija i meni, ne budi piĆka.
Also postoji ova jedna kul osoba, zove se zubar.
Ili pij neke ljekovite čajeve, tho ne znam točno od čega, ali ima i za to.
Žalfija. Nemoj piti jer muški (kao) ne smiju piti već samo sapiri usnu šupljinu sa njom. To i izbjegavaj hladno/vruće.
A proć će ti to taj umnjak kroz par dana, taman kad se navikneš da ne žvačeš na tu stranu i sve :D
Tak je bar meni bilo, al onda bi za par mjeseci opet počeo taj isti boljet i tak par puta dok ne naraste, dugo je to meni raslo i još mi nisu svi narasli :(
LOL, bas je i meni dolje desno upaljeno zbog umnjaka :D S time da meni vec godinu dana, svakih cca 2 mjeseca se upali i traje 2 tjedna. Jos uvijek nije izbio do kraja.
Zvao zubaricu, prepisala mi je antibiotike koje bi morao piti dok ne splasne i nakon toga na pregled da vidi jel moze ona kaj srediti ili da me salje na kirurgiju pa da rezu meso kako bi napravili prolaz za zub... Lol, reko hvala, trpiti cu i dalje :D
EDIT:
Da, sad koristim Propolis kapi koje stavim na štapić za uho pa namažem meso. Kažu da je taj Propolis prirodni antibiotik, gg je.
Muškarci ne smiju piti čaj od kadulje? Ne postoji prikladan emoticon da dočara moj izraz lica trenutno.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Čuj, možda baš zato ti imaš sise, a ja oću pičku.
U životu nisam pio čaj od kadulje.
Zato i imas sise.
Zato i nemaš pićku.
[quote=McPingvin_v2.0]Muškarci ne smiju piti čaj od kadulje? Ne postoji prikladan emoticon da dočara moj izraz lica trenutno.[/quote:1lvx8yh5]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":1lvx8yh5
Ja ne znam koji je tebi kok pa moraš svaki moj post da odgovaraš sarkastično i šta ja znam. Ja sam samo rekao što su mene naučili, a iskreno, jebe me se hoće li to primjeniti. Odjebi više.
Jelačić ahoy!
[quote=Sgt. Bull][quote="McPingvin_v2.0":3azy3pjh]Muškarci ne smiju piti čaj od kadulje? Ne postoji prikladan emoticon da dočara moj izraz lica trenutno.[/quote:3azy3pjh]= Citat =:
Izvorno postao "Sgt. Bull":3azy3pjh
Ja ne znam koji je tebi kok pa moraš svaki moj post da odgovaraš sarkastično i šta ja znam. Ja sam samo rekao što su mene naučili, a iskreno, jebe me se hoće li to primjeniti. Odjebi više.[/quote:3azy3pjh]
Tak si mami doma pričaj.
Wait, wut?
Sam sebi si daje peticu.
Mislio sam da je Bull nešto napisao pa je obrisao komentar.
Ovo je gore nego kad si sam lajkaš status na fegbuku.
Ja san mislia da se ne može ode obrisati post :O
Ja ga ne mogu brisati. A i da mogu, ne bih. Bar se to do sada dalo skontati :D
You have found my point. You get +5 XP.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ima ko da radi na ovom elance.com? Svi savjeti su dobrodošli :D
tezina prijemnog za medicinu i mature je ono.. nije nebo zemlja, al je zajebano ful
Jel zna netko gdje se u Zagrebu mogu servisirati dalekozori, durbini, teleskopi?
Sta hoces tacno da radis tu?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ja znam za microworkers. Al tu malo zaradjujes imam frenda koji je zaradio 20 centi za 9 sati rada.
Imas i Odesk koji je profesionalniji, al zato i ti moras biti profesionalan zbog konkurencije, ne mozes se zajebavat.
http://www.zvjezdarnica.com/forum/index.php= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Tu pitaj, ekipa ti to zna raditi sama.
Prevod i admin support poslovi.= Citat =:
Izvorno postao System
Ako ste već zainteresirani za skupljanje nekih para online, probajte Postloop (ref link).SRadi se o postanju na forumima za koje dobivate pare. Ja sam svojedobno iskeširao nekih 20-30$ u tjedan dana or so. Nije neka lova, ali ono, trenutno to radite zabadava. :D
Makar mislim da bi dnevno mogli zarađivati 100tinjak kn kad bi se baš time bavili, ali meni je mrsko. Pogotovo jer sad imaš limit koliko postova moraš na kojem forumu, but oh well...
Taj postloop, daj objasni malo kak iskeširam pare na kraju? Jel postoji neki minimum koji moram skupit i tak? Jerbo takve stranice stalno lažu onda radim tjedan dana i iskeširat mogu jedino u nekim hebenim kuponima za neko sranje tipa konzum.