ne treba :D, meni radi sa adblockom :D
Printable View
ne treba :D, meni radi sa adblockom :D
nez, meni bacalo error, samo sam ga disejblo za tu stranicu i odma mi proradilo
iceiceice <3 malo je retajan sto se forsa sa random forama al bas mi je kul ovak inace
Navi vs alliance, ko dobi najvjerojatnije ide u playoffse, cepaj fegete svedske.
Loda :DDDDDDDDDDDDDDDD
xboct naix, gg.
loda, so bad, valjda jedan od gorih carry palyera od pro igraca. alliance disband
ne kuzim kak je uspio krepati protiv naixa u 1v1 situaciji, na pcoetku partije. naix je imo midas i phase on preservance i mdias il nest slicno ...
?
xboct dota
xboct je solo killo weavera na nekaom lvl bez bashera il ikakvog lockdowna. nikako nije to ne bi trebalo biti moguce
ugasio sam ga i svejedno nece
samo ruse mogu gledat
btw tobi dobio kick od starladdera? :/
Tobi je ionako prelos kraj Luminema i LD-a
Jas se samo nadam da ce EE-sama biti na TI4 :pray: to ce biti najjebeniji event ako on bude
DI mogu pogledat vod?
Also, fali mi 50 centi na steamu za wep za bha. :(
Tu su VOD-ovi. http://www.youtube.com/user/Official...?feature=watch
Alliance ispao WOOHOOOO
Speed je u polufinalu :pray: :pray: !!
Presretan sam zbog toga :D
I drago mi je što je Alliance ispao, dosadili su i bogu i čovjeku. Lodin naix je tako jebeno dosadno nešto, dok hvost roama sa supportima i dajva što smije i što ne smije :>
Bate led :pray:
wat, nemoj kupovat iteme preko steama ili dote ingame, nikako, nikad :(= Citat =:
Izvorno postao Carp
OOOUUUUUUUUGH OOOOUUGH OUUUUGH WHEAR U AT WHERE R U AT WHERR U AAT
Zasto? Fali mi jos samo taj wep i imam full set za bha :(= Citat =:
Izvorno postao hansi
trejdaj iteme na dota2lounge, kupuj keyeve, kupuj setove za keyeve, ako ti fale neki mali itemi trejdaj ih za neke druge male iteme, kupi key i razmjeni ga u rare i onda dalje trejdaj, raspitaj se malo, ne isplati se kupovat nista iz dota2 stora, a pogotovo sa steam marketa
A imam itema ono, set za bha, set za wda kojeg nemos trejdat, pecto onih chestova i to, ovako uzmem wep za 90 centi i miran sam.
the fun ends here
navi vs dk ,nadam se gejmu od 90min
Jel bi si mogao bindat Invoker comboe na nagu? Jel to dozvoljeno?
Odigrao si 4 meca i vec gledas kako da prevaris igru.
Reported.
Imam barem 10 gameova fu. :(
Zanima me samo jel se smije, ne znam bas da li bi mi se dalo sve to u macroe bacat.
Sve sto radis sa konzolom se smije.
Ajmo navi! Ocu gejm 3 :D
Ne znam kako bih to uopce mogao napravit u konzoli.
XVOST :OOOOOOOO
Tojeto,iskreno tak mi je svejedno tko pobjedi,bitno mi je da vidim sto vise ovakvih gejmova.
Jedino kaj uvijek navijam je da Alliance izgubi :D
http://i.imgur.com/MiNRb59.jpg
xboct dota
EE SAMA ITS HAPPENING
IM RDY
Kako su mi jebeni Speed :pray: Envy je bog, bio i ostao.
speed osvojio.
dobri su momci.
Do not look forward to what may happen tomorrow; the same everlasting EE-sama who cares for you today will take care of you tomorrow and every day. Either He will shield you from magic damage, or He will give you unfailing strength to bear it.
Be at peace, then. Put aside all anxious thoughts and imaginations, and say continually: "EternalEnvy-sama is my strength and my shield. My heart has trusted in Him and I am helped. He is not only with me but in me, and I in Him.
Kappa
kamEE <3
WADAP NOW SWEDES WOOOOO