Nemoj biti tako nabrijan, subota je, chillaj malo;)= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Ako jedan post gdje sam izrazio da je Maksim meni dosadan, tj. da se slažem sa Sonikom znači "udaranje na sva zvona", oprosti, neću se više nikada nisakim složit.
Printable View
Nemoj biti tako nabrijan, subota je, chillaj malo;)= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
Ako jedan post gdje sam izrazio da je Maksim meni dosadan, tj. da se slažem sa Sonikom znači "udaranje na sva zvona", oprosti, neću se više nikada nisakim složit.
masakrist ima bend????
ajd linkaj nesto
Nisam ja nabrijan. Samo kažem kako je.
Netko ga voli slušat, netko ne. Isto tako 2 Cellosa i tvoj bend. Ja osobno ne.
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Lawl tu si vec 5000 postova i neznaš da nam je Masa celeb :D
Ovo mi je bolje
http://dnevnik.hr/showbizz/glazba/we-co ... rnetu.html
Son of a fuck
jel imas pare masa
Ne, vjerojatno ga je ova piratija koja bijesni rvackom sputala i okrala.
evo gledam neki klip
masu glavama ko ludaci
not kul
head bang
not kul
Dosli su do polufinala
wat
"imate energiju koja je fenomenalna"
aha pukli su
conclusion ; not good
To je to.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Back to topic:)
Ja sam kupio promo album, inače jako podržavam domaću scenu i protivim se piratiji.
ne, al sam kupio promo album
Uzmi u obzir koliko ljudi je završilo Akademiju :)= Citat =:
Izvorno postao Feanor
http://www.theatlantic.com/infocus/2012 ... es/100244/
Jucer i jutros. Ne bih htio bit tamo :(
Ništa novo za njih, to već traje barem godinu dana, ha da.
Tako je. Siromaštvo se inače otklanja molotovljevima i kamenjen.
Drago mi je što sam imao priliku posjetiti Atenu prije ovih sranja, dok još nije bilo ovih sranja na Syntagmi i akropoli. I onda smo imali prilike vidjeti kako su Grci zajebani ljudi, ali da su baš ovako divlji, to mi jednostavno nije jasno.
Bojim se da bi i Splitska buntovnička mladež slično reagirala.
Žalosno je to, misliš o nekome da je OK čovjek, onda ima takve ispade. Žalosno.
Inače ljudi kad ostanu bez svega trebaju regirati tako da ostanu doma i gledaju TV.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Grci ostali bez svega?
http://i.imgur.com/IzLn6.png
Oni nisu ostali bez svega, u tome je problem. Počeli su protestirati kada je postalo jasno da bi možda izgubili apsolutno nevjerojatne beneficije što se tiče zakona o radu, obveznim odnosima, kolektivnim ugovorima itd. Da su sad tek počeli sa galamom, šutio bih, jer ono, bilo bi da su vidjeli sranje, potrudili se da ga izbjegnu, failali itd. Ali ne, oni bivaju debili ne već mjesec, ne već godinu, nego preko DESET GODINA.
Razmisli malo o državi gdje samo 25% ljudi radi nakon 55. godine života, oko trećina populacije je u mirovini, prosječna plaća je jednaka prosječnoj mirovini, a prosječan radnik ima 60 dana godišnjeg odmora.
Dodaj na to apsolutno nezamislive zakone o porezovanju koji su nevjerojatno neprijateljsko nastrojeni prema domaćem poduzetništvu, i onda to kombiniraj sa infrastrukturom koja jednostavno nije sposobna kontrolirati provođenje oporezovanja, i postane ti jasno zašto su nesposobni u generaciji novca.
Ako i nisu (20% nezaposlenosti je prilična masa), ostat će kad defaultaju uskoro.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
S magarca na konja, ne znam što tu nije jasno. Apsolutno je nebitno što su oni živjeli na dug, poanta je u tome da u njihovim očima - ne svojom krivjom - odjednom su ostali bez svega na što su bili naviknuti. I zato rageaju.
BTW ovo što si napisao je hrpa govana koje ti recitiraju mediji, a ti ih prihvaćaš bez kritičkog razmišljanja. Recimo Grci rade najdulji radni tjedan u EU, od razvijenih zemalja samo u J. Koreji imaju više radnih sati u godini. Također u penziju idu nešto kasnije od europskog prosjeka itd.
Da. Tako je. Istina. Od 2010. godine su jedni od najmarljivijih radnika na planeti.
2010. godine su dobili novi paket mjera štednje, porezovanja i zakona o radu.
I čisto slučajno od 2010. godine rade najviše sranja sa prosvjedima i štrajkovima.
P.S. Obavezan komentar da iskreno želim da prestaneš biti jeka za liberalne ljevičare i interesne skupine koji te hrane dezinformacijama i propagandom itd itd.
Dobro jesi ti uopće pogledao podatke koje sam linkao? Arogantno donosiš zaključak,a još smješniji ispadaš jer si jednostavno u krivu. Samo pogledaj onu tablicu. OK u 2000. godini nešto su više radili Čileanci, ali cijelu dekadu su Grci u vrhu po broju radnih sati godišnje. Ah ti lijeni Grci.
Kakvi mrtvi ljevičari? Ja ti postam statistike od OECD-a, znači čiste statistike bez ikakvih komentara,a ti mi se tu postavljaš jer si informiran o svemu na bazi nekog članka, ma ne ni članka nego naslova kojeg si pročitao u jutarnjem listu.
Oh, sori, više neću linkati svoje izvore iz JutarWAITAMINUTE!
Najbolje sa 4chana, tamo sve znaju. Od tamo si vjerojatno i pokupio hurru durr liberal kao pogrdnu riječ. Od glupih Amera lol
Grci imaju pravo pizditi, situacija nije jednostavna niti su si sami krivi jer su bili lijeni pa sad ispaštaju, kao što ti želiš prikazati.
Ne, to sam pokupio iz rvacke.
Što se tiče mojih izvora, proučavao sam ekonomske portale koji imaju po godini izlistane detalje o porezovanju, očekivanjima, beneficijama, pravima itd. I nisam potrošio dvije minute na čitanje naslova iz Jutarnjeg, nego oko pet, šest sati. I ne, to nije bilo danas, nego negdje u sredini prošle godine.
I call shenanigans.
Fizicki nije moguce da sa takvim radom, kasnim mirovinama i sl. drzava uspije imati tako unisteno gospodarstvo.
A da svi priznate da ne znate kurca kako je u Grčkoj jer ne živite tamo pa da prestanete pametovat?
Also,
Lolmoguće je.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
A ti ekonomski portali su zaoboravili napomenuti neke činjenice. Kao npr. da Grci rade najviše u Europi. Ne velim da je sve u redu tamo bilo, ali je očito da Grci kao nacija nisu ništa posebno lijeni i da se imaju pravo žaliti jer kad podigneš standard (makar i na bazi dugova) i navikneš ljude na nešto, a oni jednako rade pa ostanu bez toga normalno da će se žaliti kako nešto nije u redu. A što se lažnog standarda baziranog na dugovima tiče, tu Grčka nije iznimka iako je ekstreman primjer.
Ljudi nisu prosvjedovali prije 10 godina jer su mislili da je sve u redu, tj. prividno je i bilo u redu sve do 2008. i krize (koju sami Grci nisu izazvali). Javnim dugom itd. se običan puk nikad neće baviti, niti možeš očekivati da će razumjeti ekonomiju pa ne vidim kako se krivnja može svaljivati na njih. U 2006./2007. ni većina elitnih ekonomista nije mislilo da će doći do krize (vrištali su od smijeha na spomen kraha tržišta nekretnina i burze), a kamoli Grci i zato ih ne možeš kriviti što danas prosvjeduju.
Nevezano za Grke, možda ćemo se i mi pa i cijeli razvijeni svijet naći u sličnoj situaciji za koju godinu? Iako nas ekonomisti i svjetski vođe uvjeravaju da neće i valjda su u pravu, ipak oni znaju više od mene. Ali ako kojim slučajem sranje udari u ventilator hoćemo li onda mi/naše povlastice (subvencije za poljoprivredu, socijalna pomoć, besplatno školstvo itd.) biti krivi što nismo predvidjeli do kakvog će sranja doći ili vođe koji su nas uvjeravali da je sve u redu?
Kad plaćaš preko 100% kamate na dug itekako je moguće 8)= Citat =:
I call shenanigans.
Fizicki nije moguce da sa takvim radom, kasnim mirovinama i sl. drzava uspije imati tako unisteno gospodarstvo.
EDIT: Kak sam glup sad je preko 500% heh
Ne krivim ja GrKE, krivim GrČKU.
Nja nja nja= Citat =:
SPočeli su protestirati kada je postalo jasno da bi možda izgubili apsolutno nevjerojatne beneficije što se tiče zakona o radu, obveznim odnosima, kolektivnim ugovorima itd. Da su sad tek počeli sa galamom, šutio bih, jer ono, bilo bi da su vidjeli sranje, potrudili se da ga izbjegnu, failali itd. Ali ne, oni bivaju debili ne već mjesec, ne već godinu, nego preko DESET GODINA.
Na to sam odgovarao.
GrČKA je kriva za stanje.
GrCI ne pomažu.
DoBRO, pREkaSno jE zA pOmOć oStaJe sAmO srAnJe i UNIštaWanje
Irrelevant large gif time.
Htio sam rageat na ponije, al spiderman na kraju je popravio sve
KRIVI TOPIC BTW
MOLIM BAN
Također.
KAK' JE KRIVI TOPIC, ovo je odgovor na Grčku, a isto tako i zanimljiva vijest. Highlight mog dana!
Uopće nije nemoguće= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Bit ćemo krivi mi koji smo ih izabrali i stvorili lošu vlast.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Vrlo interesantno, ali, hm...
Domaslava-> Tomislava-> Tomislav. Sumnjivo mi je to, iskreno. Ionako o vladavini kralja Tomislava ne znamo ništa s poštenom razinom pouzdanosti.
Warranty void if open.
http://www.forbes.com/sites/alicegwalto ... t-regrets/
Budala.