Predpostavljam da nisi host...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Printable View
Predpostavljam da nisi host...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
jedno vrijeme sam hosto... i opet nisam nikog bano kad ih lako sve popamtim...
http://rapidshare.com/files/193816312/L ... y.w3g.html
ugl replay sa bneta (neki dota div legue). i sada smo mogli pobjediti kada su balanar i bloodseeker poceli backdoorati. to je navodno dozvoljeno u dota div legue (cek ono, 8towera su mi bd+thronei jos ta 2 towera, eto, jos jednom sam se zgrozio nad bnetu. Cak ni oni retardiranji rumunji sa e-bneta nisu tolko retardirani kolko je ovo bilo.) sve u svemu, opet se vracam na ebnet, tamo me barem nece bd jer zele neku prokletu pobjedu. gg za bnet pravila :(
Erm, pa kako ste uspjeli dopustit BDanje tolko tornjeva. :nonono: :(
BDanje dozvoljeno? Svasta...
ja sam hejter bda, veliki :evil:
Nekontam :? sta snjim?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
lol
@teon gle, noc je i imaju balanara i blooseekera. mi nismo imali nikakvog stunera u timu. najmanji prob im je pobjeci. blood sa sny i bot a balanar sa pt i sny (ili samo jasha, nisam ziher). sada ako ih neko moze uloviti bez stuna.....
@johnnyMo broodmother kao skill ima jedan od njjacih orbova u igri (40%slow+miss) te kupnjom ijednog od navedenih itema joj se taj orb mice, tj over-rida te brood postaje vise-manje zakurac
Ha ha, sad se izvlacis, pa mogli ste zavrsit prije igru ...
Sram vas moze bit, samo killove ocete pred kraj :D
P.S. Ak nisi skuzio, malo te zafrkavam - znam da se nebus uvrijedil (jel da da nebudes?) a i nisam replay gledao :)
skuzio sam da nisi gledo replay, vidio bi da nismo mogli tako brzo zavrsiti :p i ofc da se necu uvrijditi, potrebno je malo zesce vrijedanje od toga :D
sys zna se dogadjati (:
mogu i ja valjda neku glupost napraviti. vrlo jasno se vidi da sam ravno na njega otisao sto bih u normalnim okolnostima izbjegao :D ili bih ga pokusao sa drvima zatvoriti. no dobro... btw Stef nemoj da ja pocnem svoje video zapise stavljati (:
I dalje ne kontam zasto to meni govoris , ja sam samo reko da se EoS i Mijolnir se stakaju....= Citat =:
Jel se meni cini da su pravila bd-a malo izmjenjena od prije ili je sve po starom?
u normal game-u nisu, sve je po starom, ali zato u dota div league su skroz promjenjena. mozes stagod os raditi, bd tower, baza, creep, sta god os... zato to i saka, nakon 70 minute samo se ide bd do pobjede, ko je brzi taj wina
= Citat =:
katastrofa. volio bih da se donesu unikatna pravila kao sto imamo unikatnu stranicu za skidanje zadnje verzije dote... znaci unikatna pravila koja bi se primjenjivala iz lige u ligu. vrlo jednostavno..
http://www.dota-league.com/?section=rules
e neznam ja se drzim ovih pravila
evo igro sam malo u zadnje vrijeme i šta reč... svaka verzija me sve više živcira... onak odem s frendom u bot lane, ja mira on pudge, silujemo dvojicu, livaju, naš mid se switcha, oni pokupe pare od itema a neke uzmu, al dobro mi njih svejedno ownamo... onda opet 1 liva kod kojeg svaki od njih zaradi oko 2k golda ak ne uzmu iteme il još gore kad uzmu... i onda se u biti ownaju zahvaljujuči njihovim liverima... stvarno za popizdit onak svaki game sve gluplji...
lik balanar, ja lesh, on baci ulty, ja na nekih 600 hpa, ide me priklat ja malo trčkaram oko kripova i onog šumarka kod bot lane goblin shopa i ubijem ga... za 10 min ni isus ga nemože ubit...
ma ebnet je masu bolji od garene šta se livera tiče
na gareni nemožeš skupit priko 15 killsa da se ne raspadne game
sve se moze ako se ima ekipa...
nas kako se to rijeshava kad ovaj napishe switch kliknes -no^^= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
to je glupa stvar samo idesh rmk i gotovo^^
ma debilnost, za 2 mjeseca če i livanje bit "legalno"...
ye
na gareni vidim hackovi neki legalni ono wtf
prije je banala za svaku sitnicu, sad pola ljudi ima hackanu garenu TT
hackanu garenu? wtf :S
inače ja svaki game sam popizdim, ak ju nisam briso več xy puta, onda me neka budala zove, pa opet instalam...
hackana garena =
exp hack
pingovi se vide pravi
mozes spammat da se joinas u channel
mozes spammat kad si u channelu po mainchatu
mh i takve pizdarije unutra
clan mozes napraviti i kad si lvl1
...
[tako sam barem ja cuo]
pa to je sve normala :/
Da tak je oduvijek bilo x) bar kolko znam
nije tako oduvijek bilo young one :)= Citat =:
Izvorno postao Tinox
dok GGC nije promjenio ime u Garena bilo je skroz obrnuto, svaka vrsta hacka je rezultirala PERMA BANOM, i nije bilo sanse da se dobije unban, a sad ono, kud se moze hackat, kud se moze kupit onaj ban appeal card FF
istina... a najgore je kaj pogotovo na EUbtnetu znaju bannat bez razloga :S mene dasan bannali jer sam ih pwno u vampirism fire... bio vamp i pwno ih... wtf? zato imam mh kaj su bila 3 nooba u gameu i nafeedao sam se...
i cast ress!Raise fallen topic! :D
sta kupujete Necrolytu (aka the death master)? perferiram meka (dodatni heal ftw), onda anghanim i bloodstone (prvo 2*onaj crveni dijamant za hp i manu, potom preservance za bloodstone te onda mystic staff za anghanim). nakon toga si uzmem eos i shivu. moram recid da je prelako ubiti nekog s tim herojem (do lvla 25 sam owno spec dok nije satanic i butter nabavila)
Necrolytu na brzinu radiaciju i onda lagano hex , scepter bla bla bla...