Odlučiš se odmah na početku putovanja na koje ćeš se oružje orjentirat tako da ovo drugo možeš ostavit kod kuće.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Printable View
Odlučiš se odmah na početku putovanja na koje ćeš se oružje orjentirat tako da ovo drugo možeš ostavit kod kuće.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Da sam ja to napisao, odmah bi Arbiter uletavao sa Min-Max spikom :D
= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Nisam ni reko da je smeće
pricam za onog nooba koji post od prije, uredu je ako kazes da neka igra nevalja s argumentima, bez argumenata je vec druga stvar
Neka uleti tko zeli, u Falloutu 3 ja preferiram da moja sačma govori umjesto mene.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Come get some :rambo: :wink:
Nema te sačme koja se može suprostaviti mojij Mini-Gun.
Meni je igra mnogo bolja nego sto sam ocekivao.A ocekivao sam dobar bethesdin rpg odn.oblivion with guns.Slazem se da se po kvaliteti ne moze mjeriti sa prethodnim Falloutima ali ipak i ovo je na kraju ispao Fallout.= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
Igram sa tri karakterno razlicita lika i jos uvijek ignoriram story quest.
Nija baš depresivno. Kad ja dođem sa Flamerom i Shishlebabom buda jaaaaako zabavno i svi bi se igrali i to mi nije jasno. Igram se ja sa jednim u Paradise Fallsu sa Shishkebabom i odjednom se svi odluče pridružit sa čajniz rajfelima i kombat šotganima, pa dobro, dobro, ne tiskajte se, ima mene za svih! :D :rambo:
cek, vama je fallout 3 depresivan?
nigga, please.
oke kako je retardirano kad neko poprilicno bijel nekom drugom poprilicno bijelom kaze nigga please...
al nvm sad to
Nego, jel prati ko moding scenu, jel ima kakvih dobrih modova? Mislim na one ambicioznije poput OOO za Oblivion...
http://www.fallout3nexus.com/index.phpSima stotine fileova, ali mislim da je prerano za velike modove...
ne znam, dvoumio sam se između nigga i bitch. a modova kvalitetnih nema, bez obzira na veličinu.= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
pssst nemoj vise spominjati "nigga" ispast ces rasist nedaj Bože...= Citat =:
Izvorno postao Ps1ho
Boolean logic ftw :thumbs2:
Kako stoje stvari inace s Fallout 3 expanzijom-a?
To što igra nije open ended i ima tako loš lvl cap... it broke my heart... toliko potencijala... ali ne... leveli se capaju i igra završava... tužno :(
Kako kome,ja sam uživo
:)
Kako nije open ended?= Citat =:
Izvorno postao ZorgTheBorg
zavrsis main quest i game over :(
Damn. Ja sam mislio da je slično ko Oblivion... :(
Sačekaj par mjeseci kad ti dođe treći DLC pa ćeš igrat i nakon glavne priče i moćeš levelirat do 30.
i mene zanima, gdje se radnja odvija?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Mislim da je jedna na Aljaski tijekom kinesko-američkog rata
to znači prije nego su bombe pale?
btw znate one satelitske antene u gornjem dijelu mape? nešto sam napravio na onom kompu unutra i počele su padati neke bombe s neba malo dalje od te stanice :) wtf??
Da,ali ulaziš u neku vojnu simulaciju...= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Tranquility Lane v2.0???
Primjetio sam da ima smećaste facijalne ekspresije. :(
Naslijeđeno od Obliviona.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Igra mi ima nekako malo questova cesto se dogodi da uopce nemam sto raditi osim glavnog questa :(
U oblivionu nisam imao takve probleme, questovima su me zasipali sa svih strana.
istina, samo mi je to bolje u oblivionu= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
Meni se igra nesvida
objasni malo, nemoj odma ulijecati u temu kao padobranac, ispadas low= Citat =:
Izvorno postao Ovca10