Dotabuff se ipak vratio lol, kao gledaju kako mogu skupljat podatke sa novim webAPI-om.
Printable View
Dotabuff se ipak vratio lol, kao gledaju kako mogu skupljat podatke sa novim webAPI-om.
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
ak ti pijes vodu vise od 5minuta, svaka cast i zasluzujes leave.
Jbg vidio da je sa tobom u timu pa je odma pobjegao.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
@ragna- koliko ja znam za abandon treba samo 5 minuta ako nisi namjerno leavo. Ako otidjes iz igre i umjestno reconnect pritisnes leave igra odma pise abandon makar prosla minuta ili pet
ako is afk kod fontane 5min dobijes leave. il bilogdje samo da ne dobivas xp
samo sam ja krivo shvatio stormovu poruku, mislio sam da je on dobio leave dok je oso piti vodu.
i da petey, znm kako ide taj sistem u doti2, dosta sam ga se nagledao
E smo osjetljivi.
Briem da samo ako kod fontane ne dobis xp 5 minuta da dobis leave al nisam siguran.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
radi i u sumi. (recimo tamo dolje desno u samom kutu) provjereno
Ja sam igrao svena. I ne, nisam pio vodu duže od 5 minuta. Zapravo, nisam bio afk ni minutu, ali ovo me šokiralo. Taman sam sjeo za stol i dole lijevo je iskočila poruka da je sven leavao (???).
A bokte mogo si reci da si ti igro Svena :D. Sry.
doduše glupi ljudi poput mene su to odma shvatili
onda si bio afk prije toga. dosad nisam imao problema s time a imam preko 700 gameova. sumnjam da se bas tebe zadesilo da program krivo racuna.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
mjeso sam krumpire za pomfri, radio si sok, i nikako me nije abbandanolo zbog toga. 2-3min afk i sturka po xp, cas posla. to kaj si ti bio 4min afk kod fotane pa oso popiti sok, to je druga stvar
vodu
does it matter?
anyway, bilo danas na talk doti, mitch, lacoste i neki drbin72 srbina kao neki novi eu team bi mogli biti (+neko radom, nezna se)
jel bolje ovo od hona?
jos nisam probo
Je. Usran community.
neznam sta da igram, igra mi se hon, lol i dota 2, wat do
Igraj bolje igre.
igrai ma vise balansa od hona za 100 puta= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
al ima i 100 puta gori community
http://www.purgegamers.com/welcome-to-d ... QlN8oa9qQg
community u smislu admina i operatora ili ljudi koji igraju?
inace bas cu probat, malo cu feedat upocetku dok nepovatam
de mi samo za lynu recite iteme redom bar da tu nezaribam za pocetak :thumbs2:
sad izlazi hon3.0 patch
promjenjen izgled mape (grafički elementi, malo nabrijanije izgleda)
i uveli su botove
cisto me zanima kakav im je AI u igri
brijem da su dobro rjesili igru
uzet cu obje igre isprobat pacemo vidit kak i sta
inace, jel dota 2 jos u beti, i jel free to play ili ce biti il kak vec i sta?
Jos je u beti ali svima koji su u beti djele invitove tako da svatko ima invitove,( ali mozes i kupiti early access :rotfl: ) i bit ce f2p.
za buildove imas recommended iteme, lini idi arcane boots, (ja drums of endurance napravim poslje arcane bootsa),dagger, scythe of vise, aghanim scepter...
U doti se itemi vise kupuju za counteranje protivnickih heroja tako da niti jedan recommended build nije savrsen
Manaboots>agha>dagon>eb
Btw jel mi moze netko poslat link gdje je neki lik na cro-dota forumu isao radit build za snipera i onda rekao kako ce "sniper uvijek bit pickan jer je najjaci heroj pa nema smisla raditi build za njega" i napravi build za linu. Mislim da je to bilo negdje oko 2008. xD
Mitch, lacoste, grizine, son1, cranich.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ko je izbriso postove
118438619
Ja i moja ekipa protiv EG-a, ja qop, demon bat, rejpo sam ga 1v1. I to na USeastu, sa 180 pingom.
access to match denied, ergo lazes!
anyway j/k, gratz ako si to uspio
moze end result kao screenshot?
sram me je postat end result :D
Budem kasnije.
http://www.cyborgmatt.com/wp-content/up ... 7acb30.png
:pray: kako dobro
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =125557541
eo ss, fear nas vise manje sam rejpo, 3-0 sam dobio demona na lejnu.