Same here 8)
Printable View
Same here 8)
Ja ću potrošit ako će mi netko kupit.
Neznam, čekam da vidim oće li UT2k4 biti na maximum popustu.
GTA Complete pack je 7 i pol eura. Pitao je netko za to prije par dana.
ja, još razmišljao dal da uzmem odmah dok je bio 14,99€ ili da čekam da vidim hoće ga još snizit al svejedno uzeo, jbmu :?= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
zato čekaš do zadnjeg dana pa uzmeš ako nije u međuvremenu bilo većeg sniženja 8)
inače uzeo GTA Complete Pack...sad da još nađem vemena za proć sve te igre...
Ja sam uzeo prošle godine pa nisam još stigao ni jednu odigrat.
Lol, rađe se prestanite uvjeravat kako ćete odigrat sve igre koje ste kupili na Steamu, život će vam bit lakši.
Nego, baš me zanima koja se tajna skriva iza ovog badgea i gradnje ove kućice na drvetu. Mora bit neka kvaka.
Napokon JC2 sale. Ugrabio si igru i sav dlc za 7 evra :)
Sad još moram nabaviti Arma II OA, ostaviti par eura za gift i miran sam.
Evo ti Unreala na -75%= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
EDIT:
Witcheri su na popustu na GOG-u...
Ako uzmem oba Witchera na GOG-u mogu li jednog od njih giftat ili se odmah veže za account?
Dragon Age: Origins - Ultimate Edition za 7,49EUR
Ameri i Britanci imaju puno bolji deal, al' šta je, tu je...
E to se čeka već dugo dugo.
Sad još Arma i Gods and Kings na nekom bjesnom popustu i ja sretan.
Also, ostao mi je još samo jedan badge task, onaj za glasanje svaki dan. Pa ćemo vidjet kaj će to bit.
Ako ti je Gods and Kings za 80kn dovoljno bijesno, obeznani se: http://www.g2play.net/store/Sid-Meier-s ... m-Key.html
Also, nabiješ Amere i Britance, Rusi ih debelo biju po tom pitanju
Odlučio sam da nebum reloadao karticu, još 4,7€ i gotov Summer Sale za mene. Nadam se da bu DA:O opet na sniženju oko Božića. A tak i onak ga nebi niti igrao tak skoro...
Također sam uzeo sve što sam planirao. Ajd, witcher 2 na gogu, a ne steamu al se ipak računa. Još ću vjerojatno uzet E.Y.E. jer mi je Babić zaprijetio da će me obrisat s fejsa ako ne kupim.
Babitz nema fejs
Touche
= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Evo sad EYE za 2,50 eura
Sudbina
Za dlaku.
Dobia napokon neke novce i kupih Witchere, al na gogu. Sad se mislim za Alana Wakea, isplati li se?
Po meni se isplati Alan Wake, ako voliš takav "atmosfera iznad combata" stil igre.
Hoće mi Thiefovi šljakati dobro na win 7, konfa stara 2 god?
Morat ćeš nadogradit komp.
:eyebrows:
Gledaj samo high-end komponente.
Ajd ok, nije bitno. Došla sam doma pa ne moram preko moba, sad vidim da su to neki rereleasovi, nema prvog i tak svašt'. Nevermind. Mislila sam budući da je staro da neće šljakat na sedmici, al' eto.
Za te starije naslove, preporučam korištenje GoG-a. Oni ti srede igru da radi na novom OS-u, s time da dobiješ i dodatne sadržaje u vidu odvojenog soundtracka, wallpapera, crteža i ostalo :)
Za sada je svaki nastavak 10 dolara, no biti će sigurno nekakvih popusta u budućnosti.
Red Orchestra 2 - buy or no buy? Jel ima kakav community?
Ima