Ko još vjeruje Amerima na riječ? E ste bedasti :P
Printable View
Ko još vjeruje Amerima na riječ? E ste bedasti :P
A nekako mi ove teorije, pogotovo ova prva,da oni to rade samo kako bi dobili na galsovima, savrseno se poklapa sve. Izvrsno je osmisljeno dosta ljudi su zavrali a i sami znate da su Amerikanci dosta ovce po tom pitanju, sta god im kazete oni vjeruju( nisu ni mi puno drugaciji al..). Jer mislim da ako su Amerikanci stvarno htjeli ubit Osamu bin Ladena nebi njima trebalo toliko godina da ga uopce nadu.
Da, mogu reći i da je zemlja ravna, ali dokazi za ovo su dosta nepouzdani i tu ima jako puno manevarskog prostora za raznorazne igre ispod žita. Tko je ubijen i kako zna samo vojna jedinica koja je navodno obavila posao, Obama i još vjerojatno par ljudi. Mi znamo jedino ono što se serviralo u medijima, i nema drugog načina da saznaš što se i kako dogodilo.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
I prije nego šta počnete sa generalizacijom, ako mislite da su Amerikanci svi odreda glupe seljačine i da takvi čine 99% njihovog stanovništva, bolje ne raspravljajte o tome.
98%
Ne mislim da jesu, al vecina je.Drugaciji je odgoj i mentalitet itd. pogledajte skole zaglupljuju ih do najvece moguce razine, a jedine skole koje valjaju su te koje se placaju naravno. Ali ne kazem da su svi takvi, oni koji nisu takvi su ili nisu toliko glupi da vjeruju u to ili su isto tako upetljani u ovo farbaju glup narod i izvlace nesto za sebe.
Imaš pravo biti skeptican ali nakon ovog govora ipak mislim da je obama vjerodostojan.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jebote zivot ne mogu vjerovati da ljudi uistini misle kako nije mrtav.
Ajde jos otvorite temu o chemtrailsima
Da, jer najveće gospodarstvo svijeta se većinom sastoji od primitivnih stočara i ekstremnih baptista koji spaljuju Q'Ran :roll:= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pa da.
Glavno da su oni, čim su ga ubili, odma spalili skrovište...
Lol, koje su to gluposti. "Ubiju" najvećeg teroristu i riješe se trupla, a glupi ljudi odmah slave i uzimaju izjavu zdravo za gotovo. Gdje su DNA analize i sl.
Ameri su sami zrokali svoje nebodere da mogu ići u rat za naftu, izmislili su svoju terorističku organizaciju i ugasili je :( Iz kojih razloga, to ćemo vidjeti, vjerojatno da dignu Musliće na foru i opet negdje zarate zbog resursa.
Ne izazivaj.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
@Ubojstvo - mislim da se Američani planiraju povući iz Iraka i Afgana pa im treba razlog. Ubili su odgovornog za 9/11, misija ispunjena.
Kad im se digne cijena po barelu iznad dopuštene, da vidiš kako pada Empire State :D
Ja mislim da on nikad nije ni postojao.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:eyebrows:
[quote=Duke of Earl]Ja mislim da on nikad nije ni postojao.= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":34il4fwq
:eyebrows:[/quote:34il4fwq]
yep, da je ustvari postojao ili da su izmislili njegovu smrt, sta mislite da obama to nebi opovrgnuo nekom video izjavom ili something like that?
ili izmišljena ličnost, ili su ga fkt ubili
Ja mislim da je postojao ali su Ameri od obične lopine napravili vuka.
BTW:ona fotografija je fake.(Osame,jel)
A ono, bar nisu čekali koji tjedan dana dok DNK analiza nije potvrdila da je to zapravo on prije nego su objavili da je mrtav
Ta fotka i nije "službena" od Amera, taj fake je na netu već mjesecima (tak bar kažu).= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Ja uopće nebi slavio.Tko zna što će sada uslijediti i tko će preuzeti njegovo mjesto. :?
Čak dapače, možda ovo još i ojača Alkaidu.Jer ono što treba (a što je nemoguće) je promijeniti način razmišljanja ljudi a ne ubijati vođe na čelu takvih.
Oni znaju da ce i dalje biti terora ali sad slave smrt odgovornog za 11.9.
Zar su vam amerikanci postali tako ogavni da mislite da je svaka vijest koja izađe od strane njihove vlade lažna.
Da.
Da.
Da.
:rotfl:
Ali glavno pitanje je zašto
Dont even get me started..
Ne, hajde baš obrazložite tu svoju mržnju amerike i svega što predstavlja
Ovo nije tema za to i ne zapocinji te rasprave Jopax :eyebrows:
Nije rasprava, samo mi je malo dosadila sva ta naizgled bezrazložna mržnja amerike, sad nisu oni neki anđeli da ih se brani ili nešto ali izgleda da ih ljudi ne vole radi sranja koja rade sve države na svijetu, ali eto samo ameriku se proziva radi gluposti :/
Bezrazlozna?
O pobogu.
Pa zapoceli su gomilu ratova u ime 'demokratije' ie,nafte,cinili su strahote u Vijetnamu,Koreji,Avganistanu,Iraku,a imaju obraza kriviti druge zemlje i 'osudjivati' ih.
Djubrad jedna,imperijalisticka djubrad koja misli da kontrolise ceo svet i izigrava svetsku policiju.
Da ne govorim o rasizmu,nacionalizmu,ultra-desnicarstvu i ostalim idiotlucima.
Ima jos mnogo razloga zasto napadati Ameriku,ovo je samo par njih,najgeneralnijih.