Pa ne bih ni ja bio. Mi u pž također imamo matematičku i opću, i nikad se takve piz*arije nisu događale. Bilo je i manjka,i viška,kako kad, i ravnatelj je na razini političara,dakle "diskutabilan",al ovak nešt još nisam čuo... :(
Printable View
Pa ne bih ni ja bio. Mi u pž također imamo matematičku i opću, i nikad se takve piz*arije nisu događale. Bilo je i manjka,i viška,kako kad, i ravnatelj je na razini političara,dakle "diskutabilan",al ovak nešt još nisam čuo... :(
Matematička je u svakom slučaju bolja od opće. Ljudi je se boje, jer kao, OMG, matematika, to je najteža škola na svijetu, ovo, ono, ali je zapravo lakša od opće. Mislim da ima i manje predmeta.
Ovo mrzim:
2FAjGYDEqJM
sarkazam, starci nema boga da bi me pustili da idem u elektro iz opče lol.= Citat =:
Izvorno postao Gaurnor
Lol.
Btw,razlike:
opća- psihologija/sociologija, tak nešt, prve dve godine, glazbeni i likovni sve četiri,i više sati hrvackog u 3. i 4. razredu (+1 sat tjedno otprilike).
matematička- informatika od početka, glazbeni i likovni samo prve dve, više matematike u 3. i 4., kao i croatski.
lolne
Malo je sve fulao.
Tak je u nas, a ti dođ pogledat ak ne vjeruješ.
ovdje imaš njemački 4 jebene godine, u matematičkoj 2 godine ak i tolko nisam ziher. hrvatskog imaš 1 sat manje a mat 1 sat više, mada me za to živo zaboli. i neznam ima još par gluposti.
Mi imamo sve 4 godine njemacki i u općoj i u matematičkoj. Odnosno,imali smo,ja sam zadnje godište matematičke koja ima njemački, ovi iza nas više uopće nemaju... -.-
Hrvatski i dalje imamo 4 sata tjedno kao i prije (3. sam razred), samo što sad imamo još jedan sat matematike, + sve ono što sam prije nabrojao. I dabome,dobili smo psihologiju,sociologiju i logiku,al to je sve samo jedna godina...
Jesu li klasična i opća gimnazija ista stvar?
jok
u Klasičnoj je veći naglasak na jezike a i brijem da se uči i tradicionalni i onaj drugi latinski
(dva načina izgovora) a i predmeti u kasnijim godinama su malo drukciji
Mislim da se tamo uči čak i starogrčki.
Elem, klasična gimnazija je ona koja se koncentrira na mrtve jezike.
A jel to jedina razlika između klasične i opće?
Ako boliš jezike, izazov, ućit ko marva, učit mrtve jezike za koje druge zaboli kita i slično odi u klasičnu.
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Jebem ti cijeli Zagreb i sve izrode koji su ikad iz njega potekli.
Nitko nije potekao iz Zagreba, rofl.
Iz pičke materine stacionirane u Zagrebu je potekao, sretan sad veliki sarkastični čovječe?
ante kužim da si retardiran, nemoraš se svaki dan dokazivat.
^+1
Ne moraš se iskaljavat na meni jer nisi kurca dobio.
A čovjek je ponosan, što sad.
U klasičnoj se isto dobije soc,psih i log u 3. raz kao i u matematičkoj. I da,imaju starogrčki. Nemaju informatiku, i još nešt,pitat ću kolegicu koja ide tam...
= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Pa neka ide u klasičnu :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Bitno da ste vas dvojica super pametni. Uživajte na internetu tako pametni. :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
:D
ante je ispo glup ovom topicu.
(jej ocekujemo odgovor "TI ISPADAS U SVAKOM LOL")
sign.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
ne da sam totalni mamlaz za matematiku i nije da cu imat 2 cijelih 4 godine al svejedno sam upiso matematicku.
ono - glazbeni i likovni samo prve 2 godine, nema treceg stranog(samo eng + lat), 4 sata informatike tjedno, i opcenito je najbolja ekipa uvijek tu. A za ekstra matematike - ionako u pocecima ne radimo nista drugacije nego opca samo vise vjezbamo sto je imho bolje jer doma nemoram ni zadacu radit.
True.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Ali ti s vremena na vrijeme tih 7-8 sati matke tjedno pocne ic na zivce IMHO, pogotovo u trecem razredu kad gradivo nea veze s vezom. :(