TropicoSi Capitalism IISobavezno probaj.= Citat =:
Izvorno postao Zv0nZ1
Printable View
TropicoSi Capitalism IISobavezno probaj.= Citat =:
Izvorno postao Zv0nZ1
hvala na prijedlozima. tropico je u kojem settingu? dvojka se fura na pirate i to, jel? a jedinica?
a šta se tiče capitalisma, nisam mislio na neki biznis manager, nego više ono politika, upravljanje državom, ratovi blabla. kužiš? :D
Hearts of Iron, Victoria, Europa Universalis, zapravo bilo sto od Paradox Interactivea.= Citat =:
Izvorno postao Zv0nZ1
Probaj i Superpower 2 u tom slučaju. Na raspolaganju ti je bilokoja država svijeta (čak i Hrvatska), nema šta ne možeš radit. A scena kada uđeš u nuklearni rat s nekom državom pa stotine ICBM-a lete na drugi kraj zemljine kugle... neprocjenjivo :D
Tropico jedinica je smještena u doba hladnog rata, a u ulozi si El Presidente-a na malom karipskom otočju.
e ovo mi se sviđa. čak sam za taj superpower i čuo nedavno ali se nisam mogao sjetiti imena. hvala puno. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovako.. igra je nekakav manager, ima vise varijacija, jednostavnog sucelja je...
Ugl. U igri kupujete avione, tenkove, vojnike i tako skupljate pare.. Ali ima vise varijacija(jel se tak pise? xD) na tu igru... Neznam kak da opisem tu igru, znam samo da je bila u nekom prastarom vidiju... :O
Tražim nešto kao Braid ili nešto kao Plants Vs. Zombies. Hvala.
World of Goo?= Citat =:
Izvorno postao m777
Gish, Trine
Eets, Glace, Chicken Invaders 3...
World of Goo, Trine i Gish igrao. Raz, probat ću tvoje, hvala (osim, Chicken Invadersa, to me plaši).
Chicken invaders je loš.
Chicken invaders je dobar, naročito u hotseatu.
Tražim jednu horor igru,napravljena je negdje 2004.Znam jedino da je to nekakva avantura i da je veliki naglasak staljen na atmosferu te da je iz prvog lica.Unaprijed zahvaljujem.
sama činjenica da ima hotseat ne plasira igru u vrh, ide mi jednostavno na kurac kaj toliko malo igra ima hotseat pa se one koje imaju koliko god loše bile dižu u nebesa.= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
Call of Cthulhu, Condemned (2006) ?= Citat =:
Izvorno postao Akorn
Trazim kokosh bez perja ahahahaha :rotfl: .. nego :).. imam laptop 256 mb rama, 64 graficka, 2.20ghz.. nisam sto godina igrala igre, sto se da primjetit po konfiguraciji hehe :P .. pa mi preporucite neke avanture koje moja bebica moze pokrenut hehe.. zahvaljujem s gajbom piva LOL :D ..
Broken Sword 1 & 2, Monkey Island 1 & 2, Day of the Tentacle, Sam & Max: Hit the Road, Full Throttle, Indiana Jones and the Last Crusade, Beneath a Steel Sky. Od novijih probaj indie igru The White Chamber.
Kako stojis sa stealth avanturama?Preporucio bih ti Hitman 2,tvoj laptop to sigurno moze pokrenuti
http://www.xboxgazette.com/i/pic_hitman2_08.jpg
Ima 2 gigaherca, ne 486-icu.= Citat =:
Izvorno postao Raz
The Longest Journey, Syberia i dvojka, Post Mortem, Discworld Noir, Return tu Mysterious Island, Myst, Atlantis, Sanitarium, Blade Runner, Poslanik..
Still Life...
mercy, mercy svima :bravo: hehe.. pozzich :D
Valjda želiš reći merci...= Citat =:
Izvorno postao bLack_Lady
merci = hvala
mercy = milost
:D
tream neki rpg, po mogućnosti third person po uzoru na dijablo da ubijem dosadu.
Nox, Blade & Sword, Throne of Darkness
tenks, al ipak sam ponovo instalirao kotor. jeboga.
Avantura:
Myst (bilo koji nastavak) - ako imas volje malo vise mozgat
Monkey Island serijal - bezvremenska avantura
Discworld I i II - Isto kao i MI, Noir vec gubi na štihu (bar ako se mene pita)
Grim Fandango - opet Lucas Arts u svom najboljem izdanju
Pod arkadnim igrama, ne znam na sto mislis...platformeri?
Sportske igre ne igram, pa ti ih ne mogu preporucit...
Uzmi si Evil days of Luckless John,super igra.
Znate li možda neke igre tipa Civilizacija 3? A da nije alfa centauri,call to power ili freeciv...
Tražim neke igre sa ninjama.... za xbox 360.... za sada imam Ninja Gaiden II, Ninja Blade, Tenchu Z....