Hellsing - :pray:= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
-9Uu5GYMiTcS :pray: :pray:
Alucard = BOG
Printable View
Hellsing - :pray:= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
-9Uu5GYMiTcS :pray: :pray:
Alucard = BOG
Izašle su Kodomo no Jikan Second Term epizode ako koga zanima.
Pogledao epizodu 11 Yami to Boushi to Hon no Tabibito, conclusion onog SF settinga, divno. <3
... Nakon toga, nastavak glavnog storylinea, i ogromni cliffhanger na kraju.
*she appears*
Hazuki: ''Hatsumi!''
Gargantua: ''Jill!''
Lilith: ''Eve!''
EDIT: Pogledao epizodu 11, proilično conclusive epizoda... Pomalo isklišejiziran, iako zbunjujuć happy end za Gargantuu, te potpuno neobjašnjen i jako tužan kraj za Hazuki. Not fair. :(
Ali dobro, ima još jedna epizoda, još se može toga dogoditi, iako ne i ono što najviše priželjkujem, ah...
Btw, lol, cross-dressing elf boy zbari drunken sexbomb foxlady. :P
Da, treba im duze vremena. Idem procitat chapter. Inace, naruto je totalno kul bio, gaara je zakon al tek sasuke na kraju...ne vjerujem, fakat vise neznam kak ce se to sve zavrsit. Lik je fakat genije.= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
Pogledao... Heh, ovo gore se dogodilo, ali ne zapravo, već samo Hazuki u snovima... Da, poljubac. :) ... Iako, kad ga stavimo u kontekst svega ostalog, samo čini kraj još tužnijim. Zbilja nisam želio da ovako završi. :( Neznam, ono... Hatsumi ispada ogromna kučka. Vratit će se ponovno u Hazukin svijet kao njeno dijete? Wtf?! :o :( ... I onda će opet nestati na šesnaesti rođendan... >_<= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ocjena... Hm, 8/10 ili 9/10, nisam siguran... I dalje mi je sve čudno nekako... :|
... Inače, čak i u ovoj ovako melankoličnoj epizodi, Lilith ima par funneh trenutaka:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0918161819.jpg
Kakogod, i dalje... Hazuki. :(
Da je bar lijepo objašnjeno zašto se moraju rastati, ali ne. :|
... Brijem da ću morati nabaviti visual novel. :)
Btw, tek pred kraj sam shvatio foru s Hazukinom katanom, to je mali nožić za papir s početka. :pray:
Eda, lyricsi OP-a, kao i OP i ED općenito su preprepresavršeno pogođeni.
OP <3
Inače, predo... kako uspijevaš capture-at titlove sa slikom? Uspio sam obične prebacit na eksterne titlove no još uvijek ne mogu.
Media Player Classic. :P
Eda, gledaj Yami to Boushi to Hon no Tabibito!
I reci mi gdje da potražim visual novel, pobogu.S :cry:
EDIT: Eh...
Dakle, ove dvije se bare, a Hazuki ostaje sama. Kako sad želim zadaviti autore animea, e. :(= Citat =:
At the end of the anime, it may be suggested that Lilith and Eve share a sexual relationship from time to time.
Jel zna netko gdje pise kad izlaze nove epizode neke anime?
Na datum mislim..
Trebo je naruto danas, rajt?
Jok, ovaj tjedan pauzira
Nova epizoda Sora no Manimani također kasni. >_> :@
Evo airing countdown, valjda je točan XD= Citat =:
Izvorno postao blood4me
klik
Pogledao prvu epizodu Kenko Zenrakei Suieibu Umisho, puno rofla i fanservicea, zgodno, ali valjda neće ostati samo na tome. Vidjet ćemo...
*Kaname špijunira Amuro, a ova se u međuvremenu svuče gola i ode plivati, te ga potom ugleda*
Amuro: ''Oh?''
Kaname: ''Ah! She saw me! U-um, no, it's not what you think! I was just taking a morning nudity, I mean, morning walk! So it's, it's a coincidence! ''
:)
... Vidi se da će humor u animeu biti poprilično pervy. :)
Lajkam OPSi ED.
Lyricsi OP-a. :rotfl: :pray:
''You can fly high, let's get naked...''
Misliš da je to nešto?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Očito nisi gledao Sumomomo Momomo gdje je prvo što čuješ u OP pjesmi "lets engage in child production".
Očito nisam. :P
Pošto te nema na msnu... ništa od visual novela, na japanskom je samo. Osim ako već znaš čitat japanski :P= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
:( :@
Postao sam fanboj Victorie :oops:
*clap clap*
Manga, anime ili OVA?
Nitko se tebi nije obraćao i ne spamaj.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Sve :D= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Zahvaljujući Predi :D
Ako nemaš koji pametan post ostaviti u temi nemoj je lurkati i pisati glupe postove.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
*clappity clappity*
Pogledao drugu epizodu Kenko Zenrakei Suieibu Umisho... Oh God, rofl!
Likovi su svi totalni čudaci, umirem od smijeha. :rotfl:
Makio: ''Could it be that you swam with dolphins in Okinawa?''
Amuro: ''Yep, I have.''
Makio: ''As expected of the Ryuukyuu kingdom. It's so magnificent and romantic!''
Amuro: ''And I ate them sometimes!''
Makio: ''Ate?!''
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0918225940.jpg
Captain: ''So, we will have a shaving party in honour of our new member! Now, shave whoever you want without holding back!''
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0918230128.jpg
Captain: ''Ah, ah... Underwater stomping... Is fine too!''
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0918230442.jpg
I za kraj, Mirei, superpure cura djevičanskog i uzvišenog izgleda, koja je ustvari totalna perverznjakuša. :P
Mirei *plačljivo*: ''Could it be that, they were looking at me with perverted eyes?''
Kaname: ''Um...''
Mirei *plačljivo*: ''I don't like being watched...''
Kaname: ''I feel guilty...''
Mirei *plačljivo*: ''B-but...''
Mirei: ''I do like looking though.''
Kaname: ''Eeh?!''
... Također, hrpa uspaljenih perverznjaka koji dolaze pratiti svaki trening na bazenu. :pray:
U ponedjeljak dobivam NHK mangu od frendice, dobro je imati prijatelje koji imaju prijatelje u americi koji im šalju svašta :D
Pogledao Umineko... znači, početak story arca 3. Vrlo dobra epizoda, u ovoj se vidi što eldersi rade nakon što Maria pročita pismo od Beatrice. Iako sumnjam da će ustvari pokušat riješit zagonetku, jer su jednostavno prepohlepni za novcem i moći.
Btw, Arby - pridruži se u raspravu... bezveze mi je samom sebi ovdje pisat :|
Say something... anything.
Ah da, eksplozija u Valkyriji je bila baš... eksplozivna :D
Ok epizoda iako preklišejna.
Teško mi je pisati nešto kad vidim Predatorove transkripte svake epizode koju pogleda. :)
Inače, razočaran sam sa Umineko i sa Valkyriom, svakom iz nekog razloga - Umineko jer je đumbus kakvog nema iz kojeg bi izgleda samo i jedino oni koji su igrali VN trebali shvatiti što se događa (ja za sada samo gledam random događaje i uživam, niti ne pokušavam shvatiti što se događa za razliku od Higurashija), a Valkyria je otišla nizbrdo od kada su se pojavile super Saiyan tete i počele se tamburati međusobno čime su skrenule pažnju sa inače rijetko viđenoga WWII settinga u anime industriji.
Čisto iz znatiželje počeo sam gledati ovo što i Predator, pa izgleda, hmm, umm, ne znam kako da opišem nisam navikao na ovakvu vrstu animea, inače su oni koje gledam većinom akcijski, a ovo je , pa ne znam, također ne volim animeje sa kilometarskim nazivima, teško ih je pamtiti :(
Ma to ti je jos jedan u moru slicnih. A i vidis da je Predator odavno propao :D Podsjeca me na mene kad sam to tek poceo gledat...davno davano davno, on je valjda jos bio negdje u prvom drugom razredu osnovne ^^
Ako hoces relativno star a dobar anime, pogledaj Outlaw Star. Klasik.
Meni su oba vrlo dobra, iako imaju svoje mane, to sigurno.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Kod Valkyrie mi najviše smeta klišejnost nekih situacija kao u zadnjoj epizodi recimo... Alicia gubi, izgubila je drugove i to... no sjeti se ljudi za koje se bori i odjednom dobi dodatnu moć koje se ni jedan Dragon Ball nebi posramio -_-. Selvarya također koja je sama sebe samouništila... wtf. Ponašanja squada su u nekim situacijama također previše iritirajuća, ali ok. Mislim da bi za taj anime trebala bar još jedna sezona da se sve odradi kako spada, jer je previše materijala ugurano u neke situacije ili pak dosta toga nije odrađeno. (background squada, neke bitke, koja random scena koja će pridonijet character developementu i naravno noramalan pace... a ne dok mi stave dramu rastegnutu u 4 epizode a sljedeću nadoknade sa hrpom materijala uguranog u jedbnu epku)
Umineko je previše zbunjujuć, no koncept mi je predobar jer tjera na razmišljanje. Kao neki dobar krimić sa closed-room slučajom te se gledatelji moraju igrat detektiva i otkrit tko je napravio zločin i dali je to zapravo učinak magije... ali da, ovo je stvarno đumbus pa imaš cijeli dan da razmišljaš XD
Eda... jeli se to vještica koja je učila Beatrice također odazvala na ime Beatrice? :o
Eo dosao sam do 7me epizode u K-On, anima je zakon!! :thumbs2: