ti si došo sa autom, ono su školjke na kotačima samo :D
Printable View
ti si došo sa autom, ono su školjke na kotačima samo :D
činjenica da ti je prozor bio otvoren u zadnjoj utrci te koštala hahahaha :D
Isss gle stvarno... Nemrem vjerovat :D hahaha
Opce nisam skuzio do sad.. Od vrucine i uzbudjenja zaboravio.
Al ne sjecam se da sam primjetio na 160 da mi je prozor otvoren :D
Fakat, kaj bi tek bilo da si izvadio pokoju sitnicu xD= Citat =:
Izvorno postao Blek_Stena
http://www.redbull.hr/cs/Satellite/h...21243214754241
Oće se tko prijavit, vozit, ili ima kakva iskustva s tim? I da li se to uopće održavalo prošlih godina?
2 pitanja za one s iskustvom :)
Dobio sam pravomoćnu presudu, kazna 700kn, bez uplatnice, mogu li to na svoju ruku platiti u ratama, znači da u idućih mjesec, dva, tri pošaljem nekoliko uplatnica s ukupnim iznosom od 700kn?
I drugo, neki pijani kreten mi je kriglom prošao po prednjem staklu i ostala je ogrebotina duljine šake, čime bi se to moglo srediti, ispolirati, štagod? Ne smeta pri vožnji, al opet mi smeta :D
99% sam siguran da kazna ide u komadu a ne na rate..nazovi referadu od koje si dobio presudu i oni će ti objasniti sve opcije, barem su meni tako a i po zakonu moraju pomoći neukoj stranci.
eh, ma više sam mislio kako je u praksi, a ne u teoriji. ako platim kaznu u mjesec,dva ne bi trebalo biti problema :)
Cek znaci ti si se zalio, bio na saslusanju na sudu i dobio rjesenje da moras platiti 700kn?
U tom slucaju moras odjednom, na rate ti moze samo sutkinja odobriti.
Al sad.. Hehe, ima jedva stvar koju sam rekao da cu isprobati kad dobim sljedeci put kaznu, al nikak da dobije, fala bogu :)
To sam cuo od par ljudi da su napravili i da je proslo.
Uplatis 10% od kazne. Znaci u tvom slucaju 70kn i to je to. Navodno da nitko to ne provjerava tko koliko uplati, vec je bitno da sustav ne izbaci da nisi platio.
Imam frenda koji mi kaze da njegov stari tak vec par kazni rijesio i nitko ga nije nista pitao poslje.. E sad.. Kolko to drzi vodu ne znam :)
A sto se tice sajbe.. Ima i tu sema :) Hehe..
Tesko ces to ispolirati pogotovo ako je malo jace zagrebano.
Meni je bilo tako na Coltu. Kad sam ga kupio imao je izgrebanu sajbu od brisaca.
I onda.. odes u osiguranje i kazes da oces osigurati sajbe. Mene je ispalo nekih 400kn..
I onda nakon 3-4 mjeseca kvrcnes sajbu negdje da pukne. Prijavis stetu da ti je netko preko noci razbio sajbu, odes na procjenu, kazu da si popravis sajbu.
Odes u ovlasteni servis, narucis originalnu sajbu, zamjene ti, racun odneses u osiguranje i podignes auto sa novom sajbom :)
Ja sam morao cekati sajbu iz Japana jer nitko ziv ne narucuje originalnu sajbu za Colta iz 90te :D
Racun je bio skoro 4000kn. Nikakvih problema nije bilo, svi sretni i zadovoljni :)
Da, jedino što nisam bio na sudu, nego sam poslao pisanu obranu, jer mi se nije dalo sve do zadra zbog toga :D Raspitao sam se na forum.hr i tip mi je rekao ako tako platim po ratama u mjesec, dva, da neće biti problema
Da, tu foru s jednom nulom manje sam i ja čuo, i isto je navodno par ljudi napravilo, al to je rekla-kazala, dok to ne napravi netko kog stvarno znam, neću ni ja pokušavat.
A što se šajbe tiče, to misliš na redovno osiguranje? JEr jednom smo već mijenjali šajbu preko kaska kad je neko kvrcnuo, samo je onda stvarno smetalo za vozit, al jebiga, to onda i digne cijenu kaska... I samo tih 400kn si na kraju platio? A ne bi znao čime polirati? Jer zamjena šajbe mi je zadnja opcija, uz to da ostavim sve kako je :D
Ja sam zvao autostaklo centar u španskom, i oni su mi rekli da to ne rade jer šajba od poliranja dobije "dioptriju", odnosno ne bude glatko ko prije i izobličuje sliku...
Osigurao sam samo stakla po kasku, djelomicni kasko. Prije toga nisam imao, a bome niti poslje toga kasko na coltu :)
:pray:
gledao sam, brutalno, fascinira me kako su se stanovnici svi maknuli :D nigdje nikog
@da_killah imaš opciju u kasku da osiguraš stakla posebno, znači kad prijaviš štetu po staklu bonus ti se nedira, a možeš i 5 puta godišnje prijavit, np.
OGLAS
:pray: :pray: :pray:
treba li mipunomoć od tate da idem njegovim autom u bosnu na pir? zvao sam našu carinu i kažu da što se njih tiče da ne treba nikakva dodatna papirologija, a zna li netko što će mi reći na drugoj strani?
ne treba
100%? :S
pa možda nisam 100% siguran, al kad su koga vraćali jer vozi auto od roditelja? još bosna lol :D
Bosna,Kambodza ili Japan svejedno je jer zavisi ko ce bit na granici. Dakle ljudski faktor,a tu nista nije sigurno. Danas moze,sutra drugi ljudi na granici i ne moze. Ali uglavnom niko ne bi trebao praviti problem.
Burazu je prije par godina riknuo far dok je bio u Bosni, pa je upalio maglenke kad je isao doma. Zaustavila ga murija, prijetila oduzimanjem vozacke. Nije bas da je za zajebanciju ako nije dozvoljeno.= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
a čuješ, bar slovenci često zaustavljaju hrvate, al nikad nisam čuo da su nekog vratili jer nije isto ime na vozačkoj i prometnoj. pa zamisli da moraš radit punomoć svaki put kad ideš van države :D
sjećam se da se prije morala raditi ta punomoć, sad stvarno neznam jel' se još mora.
Ne moraš, za člana obitelji sigurno. Za situacija "prijatelj" ili "tetkin bratić" više nisam siguran :)
prolaze i te situacije, eventualno provjere u bazi da auto nije ukraden ili nesto i puste te, to je sto se tice bregane, macelja, na tim prijelazima prolazim bez problema
Ja isao sa autom od starog u Sloveniju po gume, nitko mi nije nista prigovarao ili me vracao nazad.
najs :)
vozacka mi istice u 9. mjesecu a ja sam na moru do 13.10.
dali ju mogu produziti u najblizoj PP ili moram ici u PP sisak di sam je napravio?
nazovi pp pa ih pitaj
Kakav kralj :pray:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... tCu34Tq94I