jesu da napredovale su
uz spamanje X i kvadrat povremeno stisneš trokut
<<
Printable View
jesu da napredovale su
uz spamanje X i kvadrat povremeno stisneš trokut
<<
Da, npr. The Order koja je najnaprednija igra generacije. Točno stisneš trokut kad ti kaže.
Al možeš i ne stisnuti pa opet isto.
Last Guardian je sranje i super igra. Toliko stvari mi je bilo stvarno full zanimljivo, al isto toliko me igra još više naživcirala.
Kontrole su ok, kamera je nekad znala žešće bit ukurcu al ono to nije uopće toliki problem koliko se kuka. Ono šta je mene puno više živciralo je jebeni AI te beštije. Cijela igra se svodi da ti imaš to putovanje s tom beštijom kroz igru s kojom trebaš prelazit te raznorazne zamkice i prepreke i treba konstanto navodit to čudo kroz igru, a to leteće govno te pola vremena uopće jebeno ne sluša. I igra je kao i potpuno očekivano, totalno tehničko rasulo. Jebote ide scena koja bi trebala bit oduševljenje gdje prvi put izlaziš na površinu s epic mjuzom u pozadini a igra ide u 10 FPS-a looool. Isto tako se neki bolesnik odlučio da overloada igru s bloom efektom, jebote na nekim scenama ne vidiš ni pod, ni lika, ni ikojeg kurca u igri.
S druge strane igra ima jebeno zanimljiv i razrađen lore, i igrin svijet je nakrcan sitnim detaljima te ako se pazi, dođeš na kraj koji to sve fino poveže. Brutalno je atmosferična igra, popraćena s fenomenalnim soundtrackom s tim da bude zanimljivih situacija, puzli i ponekad jebeno prekrasnih scena. Igra je konceptom gotovo potpuno identična ICO-u i oni koji su igrali znaju što mogu otprilike očekivati. Ono što tom prokletom smećaru Uedi uvijek uspije poći za rukom je da te brutalno uvuče u taj svijet i na kraju jedva čekaš sljedeći put upalit igru.
Znači igra je poprilično smeće, al isto tako žešće rula. ;((
Znači vjerojatno bu prije ili poslije pala debelo ispod 100kn, bum pricekao dok god imam alternativu, ne zuri mi se.
Ne bude nikad. Em je japanska igra kojima cijene uvijek ostanu dosta visoko, em je igra u globalu dobro prošla kod kritike i prodaje.
Mislim da si općenito malo zabrijao za cijene igara. Unchartedi isto tako ne budu nikad ispod 100kn. Mislim te igre budu ispod 100kn kad PS5 bude vani već koju godinu i budu saleovi za tad već stare PS4 igre. Sranja koja možeš očekivat ispod 100kn su Dishonored 2, Prey, Wolfenstein 2 i slične naslove.
Daj nemoj biti takav cigan za svaku kunu.
Kužim da ne želiš dati 500kn za novu igru, to poštujem, puno je.
Ali pišljivih 150kn za Uncharted trilogiju, tri vrhunske igre prošle generacije koje i danas lijepo izgledaju i zabavne su i nude još uvijek nenadmašnu karakterizaciju likova i blockbuster scene,... pljačka je za njih dati samo 150.
Steam me razmazio sa igrama za đaba, ali kuzim da ekskluzive nemaju razloga spustati pre nisko kad nemas alternativu nego ps4. Jbga, drugi put, tak mi nije hitno da ih odmah imam, vec 2 tjedna nisam upalio konzolu.
Brat bratu, Uncharted trilogija sveukupno pruža 10-12 sati zabave. Najpametnije je odigrati na disku pa prodati, a onda baš ak si toliko zapeo za to kupiš digitalu kad padne cijena.
Dođem s posla, gleda mi se film, upalim film, zaspim na pola, probudim se kad je gotov, vratim što sam propustio i prođe dan :/
A i Horizon je jedna od onih igri gdje ti se neko vrijeme nakon njega ništa drugo ne igra, to mi se desi sa svim boljim igrama :D
Stariš i sad forsiraš igranje. To ti je tak kod narkomanije, s vremenom trebaš sve veću dozu a učinak je sve manji. Naparavi pauzu, uzmi si desetak godina za stvorit familiju, napravit dijete/cu pa se opet vratiti gamingu kad ti postane dosadno :D.
Ni na najnižim težinama ne može biti tako kratko.
Bokte uopće nisam mislio da se može vozit motion senzorom.
https://preview.ibb.co/db2Gvm/20171027_205336.jpg
I da, onaj ko je rekao da igra iz nekog razloga ne valja nema blage veze kaj govori.
Treći tjedan bez gaminga, koji mi je kurac :(
Moram početi.
Kupio sam si RE4, 5 i 6 na Steamu, sve 3 za 15€.
Sad ti Nioh za PC izlazi. Ima da te vidim 7og na Steamu odmah da igraš. Dobro osim ako port nije sranje.
Može port biti i najblistaviji u milijun fps-a, kad je igra sranje.
Igrajte rađe Nier Automatu.
Jebem život zašto uopće otvaram postove sa ignore liste.
Ma definitivno vrijedi zbog ekskluziva koje su sve odreda pre jebene. Ja sam presto posto su me jedno vrijeme horror filmovi drzali, pa onda nakon toga bas nisam niti vremena imao itd.
Sad me AC Origins nahypo, pa mi opet tesko Batmana krenuti igrati :)
Cak kontam da sam uzeo ps4 pro, mozda bi multiplatform naslove kupovao za ps4, nekako mi je neusporedivo veci gust upaliti playku nego pc. Ali ovak brijem da nema smisla kad je pc daleko bolji od obicne non-pro konzole.
Kaj ako cu htjeti prodati ps4 nakon sto sve odigram, a kupovao sam digitalne igre? One idu sa ps-om? Jel mu kaj dizu cijenu?
Igre su vezane za tvoj account. Nitko te ne sili da prodaš i account s plejkom. Osobno bih eventualno kupio account od nekog koga poznam, sve drugo je dosta riskantno.
Napimpo golfa i jedna slika garaže. Je da sam kupio special edition ali sam već dobio par krasnih auta.
https://preview.ibb.co/iCPnmR/FB_IMG_1509387800219.jpg
https://preview.ibb.co/dOaP0m/FB_IMG_1509387809093.jpg
Lol, TLOU 2 izlazi tek 2019, nebum ja prodo konzolu :)
Sve u svemu jebenica, ima brijem jedno 20ak ako ne i vise odlicnih ekskluziva, tak da ako to nije dovoljno za kupiti konzolu, ne znam sto je...
Al ne kužim kaj ti briješ za ovu razliku pro-ne pro. Manje više isti vizuali, a frame rate je zaključan.
Fakat većina ne radi nikakvu razliku jer im je običan PS4 core publika.
U trenutnim i novim ima razlike, visa reza uz stabilniji ili visi fps. I dalje nije bas kao na pc, ali nije niti daleko.
Ma Pro nije potreban, obični PS4 je sasvim dovoljno jaka konzola. Pro je samo marketing...
Ak imaš PRO ili ONE X onda više nisi console peasant.
Svi kupili COD. Kreće se u ponoć.
Javi jel valja.
A njemu će valjat, kad mu valjaju Transformeri, cajke i slično.
Držim fige da ćeš napokon odigrati nešto.
Destiny mi je ostao glavni boss samo a imam jedan trofej :/
GT bi htio riješit cijeli sp srebro najmanje jer nije teško, ali neka zlata su mi bila malo zajebanija, neke reli trke mi se nije dalo ponovno vozit za zlato, al htio bih pregazit sve trake prije nego uđem na online. Nadam se da će me držat iako je i Cod sada u akciji. Trebao bi samo još Uncharteda se primit i TLOU, to je bar kratko...