molim vas pomagajte dali postoji razlika između private i piratskih servera ili je to isto??
Printable View
molim vas pomagajte dali postoji razlika između private i piratskih servera ili je to isto??
to je ista te jedna stvar,drugo pakovanje
thx
Koja klasa? :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Why ofc. Najbolje klasa i rasa u povijesti WoW-a. :D
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
poslije rogue undead ^^
to ti jedna alijska gilda na korgalu :D punetackedrva weeeee 8) :rotfl: treba ih sve pobit :twisted:= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
nie isto u pirataluka ima prepuno nobova zapravo svi koi igraju tam su nobovi koji misle da znaju igrat mislim da uđu u wc na 1 mobu bi svi wajpali= Citat =:
Izvorno postao datosamja
Sa zakonske perspektive je isto :P
Ja sam do sad igro na privatnom..stalni lag,prepuno noobova i bugova...
Zato prelazim na orginal,sad sam cekam da mi dode obican wow i odem ja :D
Samo ta pitam sto bi mi se isplatilo dizati uz Mining (imam 450/450) al nemam nijednu drugu profesiju uz to pa ak bi mi mogli preporuciti nesto =)
= Citat =:
Izvorno postao h4ro
blacksmithing?
Ili jewelcrafting ili engineering.
ma JC (Jewelcrafting) tu ces se para nabrati :D
= Citat =:
Izvorno postao bango
e takav sam nekakav prjedlog cekao sa samo jos da pitam imate neki dobar guid ili tako nesto da malo lakse lvlam to =) ?
Jceri ne zaradjuju vise ko u BC.
Ako baš hoćeš love do krova, uzmi mining i herbalism (ili skinning)... Dnevno farmaš sat vremena jedno, sat vremena drugo i za tjedan dana imaš love za 4 choppera :D
Ja imam herb/alchemy, i ako mi se posreći sa lotusima, u sat-dva zaradim i do 1500g. Samo što mi je zadnjih tjedan dana dosadilo to branje cvijeća, pa mi se ne da... A morati ću opet početi jer ću sad potrošiti svu lovu na flying mounta na altovima :(
Jel se isplati šta enchanting u zadnje vrijeme?
enchanting se uvik isplati, ali je dosta bolna profesija za dizat na max lvl, al nije da je prevelik problem, a i ring enchovi ftw :)
u kojoj zoni si farmo?= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Sholazar :P
Uvijek kažem da se enchanting isplati samo na maximum levelu,ali matsi će te relativno puno koštati,a tu je uvijek i problem što ti "posao" ovisi o zainteresiranosti rulje,pa ako nisi spreman na dugo farmanje i žrtvovanje živaca,ipak bih ti preporučio 2x gathering profesije ako ti treba lova...doo khloova...arhght.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Ev ovak ljudi nak pauze od 6mj...prodo sam acc 70 lock i 70 rogala...=P...Frend me recrutiro i tako sam dobio 300% more exp.. I sada krecem izpocetka ali se j3b3no opet nemogu odlucit skime da igram...Imao sam sve klase oko 60 pa na dalje...Na retailu ofcoruse...Neznam sada stanje sa Lich Kingom..Pa bi trebo neku preporuku s vezi clasa koju rollat i tako...Nemogu se stvarno odlucit skime da igram e jbg... :hangin:
RAF bonus ne radi u Hrvatskoj, tako da ne vidi kako si dobio 3x[XP]
Frend iz Štoćkolma...Znam ga iz rl....Anyway izabro sam Shamana....
nemres mijenjat drzavu u acc managmentu kolko ja znam
O možeš. Ja sinoć.= Citat =:
Izvorno postao bananac
ja nemogu, probao sam prije i danas
imam opciju za ulicu, grad i sl. ali drzava se nemoze mijenjat
Za državu mislim da moraš dostaviti kopiju osobne, il tak nešto. I ja sam probala XD
Aj hev a queshchn:
Nisam njubara, nego jednostavno prvi put igram arene ^^ Udjem ja tako u jednu 2v2 arenu, sve fino, kad mi dolazi ovaj pala i dere se na mene sto nemam "Twink". STA JE TWINK koji kuljac?