dual core AMD 3800+ X2 2.02Ghz...preslab...trebam to podhitno mjenjati
Printable View
dual core AMD 3800+ X2 2.02Ghz...preslab...trebam to podhitno mjenjati
Uf pa to je ispod minimalca. Zasto ga ne OCneš na 2,4?
Mislim da bi ti tako trebao moci raditi i sa stock coolerom.
Ma neda mi se...sada ionako ga planiram zamjeniti s jacim modelom do kraja ljeta. Najvjerojatnije 6000+ x2. A sljedeci put kada cu mjenjati, bit ce to kompletna kanta... :)
Sada mi je vec igra pocela pomalo dosadivati, dugacka je, sto je odlicno... ali neznam fali mi nesto...
Nadam se da mi nece tolko dosadit da odustanem, i dosta me zivcira sta nemam sta raditi s novcem, imam brdo love, a za nista mi ne sluzi...
:(
Sta svi govore da imaju brdo love, a u cetvrtom nastavku najteze je dobiti lovu. Ja jos nisam ni milijun skupio (a bas se i ne trudim previse :D ). Istina je da nemas di potrosit, ali kad umres, da vidis tek onda kako bolnica uzima lovu, ko nasi politicari place i penzije.
Najsmjesnije mi je kad se sjetim GTA III u kojem si se zabio u auto i za taj udarac si dobio lovu. :rotfl:
dobis lovu za nanosenje stete drzavi :D
Evo, dosadio mi je, nemogu vise igrat. Napravit cu pauzu. :(
xD i meni dosa<dilo puno toga unazad zadnja 3 dana
Ajde ti dođi na xfire da te nest pitam.
EDIT: NX99 nesmetaj mi kad govorim Grimu :-x
koga trebas pitrati nekaj mene ili njega ?= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
odgovor na edit: :P
Amused query - jesam li jedini koji smatra da GTA IV ima žešći deficit boja? Mislim, ne očekujem Care Bearse, ponije, štumfove i slično, ali neki put mi igra izgleda kao da ima crno-bijeli filter. Jedina razdoblja u kojima vidim štogod boja su zalasci i zlasci sunca te eventualno štogod neonskih znakova okolo.
to je valda taj neki moderni stil posmeđavanja sa kojim gafika izgleda "bolje". Viđeno i u CoD5...
Upravo sam odvezao onu utrku sa Bruciem i Comet kojeg sam vozio je pakleno kontrastan u usporedbi sa okolišem. Onak, auto je žute boje, lijepe refleksije, a oko mene sve nekako sivo, smeđe, odvratno...
Meni GTA 4 ima uzasno losu grafiku. Sve je nekako jednolicno i sivo, kao da su htjeli time dobiti na nekakvoj realnosti. A ovo je bio jako los nacin postizanja toga...
Kada promjenim procesor, proci cu tu igru. Radnja je ono sto me privlaci u ovom nastavku
Ne da je loša nego je ružna. Sve je sivo, blještavo... Ako su htjeli postići onu tamnu atmosferu trojke, trebali su ju odigrati ponovno da vide kako izgleda. Tamo zapravo i ima ponekih boja negdje. Ovo izgleda isprano. Primjer:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0220551585.bmp
Taksi odudara od ostatka okoline. Mogli su dodati koju boju okolo. New York, a samim time i Liberty City, nije siv grad. Istina, ne puca od količine boja, ali nije ni potpuno ispran kao Liberty City.
Ne bih se složio .Grafika je odlična i da je šarenija sa hrpom pretoplih boja samo bi pikala u oko prejakim koloritom .Ovako je baš ujednačena.Ne znam na kojim postavkama igrate ali izmjena dana i noći te posebno promjena vremena je izvrsno dočarana .Moglovito i kišno vrijeme je fenomenalno napravljeno...u stvari svaki dio dana je je jednostavno fenomenalan.Po meni igri osim loše optimalizacije koja je rješiva sa prosječnim procesorom se jednostavno ne može naći mana tj. imamo gotovo faking savršenu igru.
ovo sam uslikao prije koju minutu :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t...0221404224.jpg
Da, izmjena dana i noći jest odlična, ali preko dana mi se ne sviđa rasvjeta u igri. Sve je presivo. I sjene, barem na mediumu na kojem igram na laptopu izgledaju odvratno:
http://www.imagesforme.com/out.php/i...0220554830.bmp
Hellboy... u Main Menu-u pronađi DISPLAY gdje možeš odrediti rasvjetu kao i boje... Riješen slučaj.
Što se mene tiče, ja sam oduševljen igrom. Iako nemam neku mašinu od PC-a, trenutno se zadovoljavam na High/Medium postavkama na rezoluciji 1280x1024.
Igra jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Po mojem mišljenju GTA IV svakako je najbolji GTA serijal.
Edit: Nadodao bi kako se sjene, koje su iznad HIGH postavke zbilja razočaravajuće, mogu riješiti boljom grafičkom karticom (dovoljna je od 512 MB) ili probajte zaigrati sa Definition-om postavljenim na OFF.
To je u istoj ulici kao i hellbojeva slika? :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Mhm, da, čeprkajući po postavkama, nabasao sam na saturation. Digao ga skroz do kraja, malo podesio kontrast i svjetlinu, ugasio ove odvratno loše sjene i sad imam potpuno novu igru koja mi se sviđa. :D
Eh i pokušao sam dići sve na apsolutni maksimum - imam 2 frejma u sekundi. :D
Zašto si to radiš? Ja na tvojem mjestu ne bi ni kunu potrošio na taj procesor. Preslab je i neće biti neka veća poboljšanja. Radije si skupi još koju stotku i kupi za početak AMD-ov Triple-Core ili eventualno neki Quad.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
A ukoliko baš želiš Dual-Core preporučam tiS7750+ Black Edition koji odlično pokreće GTA.
Šetajući raznim forumima, po GTA IV temama, uočio sam da se dosta članova ne može odlučiti između AMD-ovog Phenoma X4 955 i Intel-ovog i7 920 prvenstveno za igranje ove igre.
Iako su se mnogi složili s činjenicom da će se sa Intelovim i7 920 dobiti barem 5x više FPS-a prošetao sam našim vjernim prijateljem Google-om i našao zanimljiv test na "Tom's hardware"-u.
Prilažem fotografiju.
http://www.imagesforme.com/out.php/t620488_image037.png
Što se sjena tiče ja ga igram na ovim postavkama
http://www.imagesforme.com/out.php/t...0222351768.jpg
i sjene su ovakve
http://www.imagesforme.com/out.php/t...0223030467.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/t...0223034091.jpg
Da, sjene izgledaju sasvim u redu... Kao što sam i rekao, sjene ispod High (mislim na Low i Medium) su zbilja razočaravajuće i najbolje ih je u tom slučaju isključiti jer kvare cijelokupni dojam kao i igranje.
Za kvalitetne grafičke kartice tu je VERY HIGH :))
Sto se tice sjena, nije samo dovoljno stavit na high, nego treba i povisiti Shadow Density da sjene lijepo ispadnu.
Meni su sjene vrlo solidne, a grafika je isto solidna.
Slažem se GrimTheReaper ali ipak treba Shadow Density dobro uskladiti sa svojim Resource Usage-om.
Kad sam kupovao 720BE, i7 920 je bio oko 150% skuplji.= Citat =:
Izvorno postao ivan.n
GTA bi se totalno usrećio. :rotfl:
Grafika u GTA IV je jedna od najboljih grafika uopće. Jest zahtjevna, a sjene i iscrtavanje objekta mogu imati problema.
S druge strane, Rockstar je bio perverzno usredotočen po pitanju detalja. Dobar primjer je skidanje farbe s karoserije automobila točno tamo gdje ga se okrzne.
Meh, to je malo pretjerano pervezno. Večeras sam imao žešćih problema u potjeri sa policijom nakon što sam odvalio u kamion i pomotao si lijevu poluosovinu nakon čega je auto išao ustranu. :D
I kod sjena mi smeta toliko izražena zrnatost. Sve baca zrnate sjene bez obzira na razinu detalja istih. Zar nisu jednostavno mogli napraviti normalne sjene? Bar je to danas moguće.
I da, zake su stavili nepremostive barikade? U prijašnjim nastavcima si se mogao probiti kroz blokadu, sad stave betonske blokove koje ne možeš probiti nego se zabiješ drito u njih. I potom izletiš frendovima u zagrljaj kroz vjetrobran.
Da, malo se previše uzdiže u nebo Intelov Core i7. Naravno da će na istom GTA IV biti i više nego fantastičan ali opet, tu su ostali procesori koji su jednako dobri a cijena im je puno manja.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Moram priznati da trenutno nisam vidio bolju grafiku u nekoj igri, a o detaljima bi se moglo doslovno satima pričati. R* je razmišljao na baš SVE.
Crysis na very high sa natural modom na ws rezi? Jest da igra ima dobru grafiku ali nećemo ju dizati u nebesa.= Citat =:
Izvorno postao ivan.n