Imam problem, idem igrat udem u igru i nema mi save-ova :cry: , u igri ih nema ali u folderu gdje su save-ovi jos su tamo :? .WTF je to ?
Printable View
Imam problem, idem igrat udem u igru i nema mi save-ova :cry: , u igri ih nema ali u folderu gdje su save-ovi jos su tamo :? .WTF je to ?
Isto tako su meni nešto na servisu ujebali. Sjeti se što si radio prije nego ti se ovo dogodilo.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nisam nista radio, igro, sejvo, sutradan upalim igru i sejvova nema :( wtf= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ajme, brijem da bi zgurao čitavu G11 u procesor da mi se to desilo nakon 50 sati gaminga xD
Preso sam sve side questove i kada se htio bacit na main ovo mi se dogodi :( , ne kuzim imam save-ove al ne rade ...tj. ne vidi ih ...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kada se mni to desilo ja sam prošo cjelu priču, pa sam leadao jedan save i nastavio sa sidequestovima, prošo njih desetak sjebo komp, poslo ga u servis, vratili mi ga i u 3pm.
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3 ... pid=918428
Čitaj. Nadam se da nisi pobrisao save-ove :roll:
Hvala :pray:= Citat =:
Izvorno postao R@pt0r
Ma čekaj malo!!! Jeli to znači da su oni meni na servisu igrali Fallout 3 i instalirali Live??????
Moguce :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
ROTFL! :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Sjećam se dana kad sam bio na praksi u ******* (neću reć u kojem dućanu), pa bi tak "TESTIRAO" i kad netreba :P
Edit: @ GrimTheReaper, nema problema :wink:
Sve je bliže, a ja jedva čekam:
http://www.eurogamer.net/articles/fallo ... iew?page=2
Iako je zapravo prvi pravi nastavak Broken Steel, ne kužim zakaj on izlazi treći.
Tako da ću, čini se, morati pričekati Broken Steel, da bi mogao igrati Operation: Anchorage i The Pitt sa svojim prvim likom.
ovo je nekakva ekspanzija? najs
neki dan sam igro fallout 3 i ne sviđa mi se.nema mi ništa zanimljivo u toj igri
VJERUJTE MI NIJE TAKO DOBRA KAO ŠTO SVI GOVORE
n00b alert!!!
Ovo je prvi post koji vidim od ovog momka, i već mi se ne sviđa :(= Citat =:
Izvorno postao gtaIvan
možda je vama dobra.u redu,ali meni se jednostavno ne sviđa
Zašto pobogu?
:(
ako ti imas poremecen ukus za dobre igre, nemoras druge odgovarati od nje
ja ciste duse mogu preporuciti fallout 3
Zasto bi imao poremecen ukus...
Nije ni meni Fallout 3 tako dobar kao sto svi kazu, no opet ipak je dovoljno dobar da ga predjem barem jednom, valjda, jer mi se vise neda igrat ga (za razliku od Obliviona kojeg nisam podnio ni 5min, ovo sam igrao 10h)
ti si ok, ali oni kazu da je to smece ito bez argumenata
= Citat =:
Izvorno postao Teon
SLAŽEM SE
Super,glavno da se ti slažeš.
Ako ti se ne sviđa, dobro, ali kad preporučaš ljudima da ne igraju, to nije u redu, jer ti si trenutno jedini koji sudjeluje u temi a da ti je igra smeće. Znači da je igra ipak dobra jer se sviđa većini.
Neznam zašto ovu igru nevoli ili možda znam.
Tip možda nezna eng te samim time nemože ni voljet ikakav RPG u kojem se ogroman dio igranja oslanja na razgovore.
Moja malenkost :
http://www.imagesforme.com/out.php/t300801_ReiKo.jpg
Small Gun i Tesla Armour??? Čuo sam za onu "suprotnosti se privlače", ali ovo je previše! :D
Vjerovatno nisi čuo za balans.
Što je čudno? Ovo je jako dobar primjerak lika koji je dobro zaštićen i opremljen heavy armorom s dobrim atributima, i koji je izabrao small weapons zbog njegovog šireg spektra što se oruzja tiče (small weapons su najviše pristuni, isplativost je velika, a i balans su između jakog firepowera i slabog) - i naravno, balansira "nosivost", jer uz tezak shield nije isplativo biti full tenk pa da nemozes pokupit niti kutiju cigareta.
Prešao sam sve serijale Fallout-a i nemogu reći da je fallout 3 igra kao igra loša ; ali meni je recimo dvica za 10 nijansi bolja i draža....Igram 3 i jedva cekam da je predjem , čisto da sam mirne duše i sumnjam da cu je ikad vise zaigrati....
i ja sam taki ali igra ima mnogo potencijala, nemos reci tek tako da je smece= Citat =:
Izvorno postao JohnnyMo