-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ima neko dobro mjesto za kupovanje alhemijskih recepata? Treba mi nešto za healing potione.
Ne kupuju se nigdje recepti. Moraš isprobavati sastojke, pa kad nađeš 2 koji obnavljaju zdravlje, dobiješ health pot. Ono plavo cvijeće ti vraća zdravlje. Ima još par stvari koje rade isto, ali s ene sjećam sad koje su,
-
-
Ne znam jel već bilo, ali evo vam cfg maker za SkyrimPrefs.ini. http://donotargue.com/cfg-makers/skyrim/
-
Bojim se eksperimentirati sa Nirnrootom. Zna itko kako najbolje saznati za što služi?
-
http://i.imgur.com/LTSsF.jpg
Ček, u kući se mogu ostaviti itemi (baciti na pod/stol/bilošta) i oni neće nestati nakon određenog vremena?
-
Ček se ljudi neće sjetit :D
-
heh, ja kad san ocajnicki skuplja novce, nakrca san se itemima bandita iz jednog dvorca, i posto nemos fast travelat prikrcan isprid dvorca san sve pobaca i u 4 ture pribaciva do merchanta i prodava :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ima neko dobro mjesto za kupovanje alhemijskih recepata? Treba mi nešto za healing potione.
Ne kupuju se nigdje recepti. Moraš isprobavati sastojke, pa kad nađeš 2 koji obnavljaju zdravlje, dobiješ health pot. Ono plavo cvijeće ti vraća zdravlje. Ima još par stvari koje rade isto, ali s ene sjećam sad koje su,
Mogu se kupovati recepti, ja sam danas dva kupio, al nema sanse da se sjetim gdje... kod neke alhemicarke...
-
= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Ček, u kući se mogu ostaviti itemi (baciti na pod/stol/bilošta) i oni neće nestati nakon određenog vremena?
Netko ima problem s hoardanjem stvari. :)
-
Haha, koji nered xD
Trebao bih krenuto lagano do Winterholda, al kad vidim kakav me put čeka...
:)
-
Nered :pray:
Ja sam znao u Oblivionu nasrat cijelu kuću sa knjigama, ali opet ne ovoliko :pray:
-
Evo instalirao sam i sviđa mi se za sada. Moja gtx460 goni sve na max. Igram nekog Rangera, malo sneak, bow i dual wield planiram. Nego zanima me gdje se odabire Birth sign? Jesam ja to nekako preskocio ili sta?
-
= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
ahahahahaha, koja je svrha ovog?
-
Nema ga. Nađeš stoneove u svijetu i oni ti daju razno razne bonuse, ali možeš imat samo jedan aktivan.
-
http://i.imgur.com/Blg7z.jpg
Moram nabaviti ovu igru što prije :)))
-
haha
Došao u Winterhold, osjećam se ko doma, pobrao još par novih spellova, sad ću im ownat boga.
-
-
Hmmm zgužvati i zapaliti mapu...sa jedne strane full realno izgleda. sa druge strane moglo bi mi poslje biti žao...
Što se skupljanja stvari tiče, jedina stvar koja me najviše živcira je šugava TES fizika zbog koje dva sata slažem knjige po policama. Da bar možeš staviti knjige na police po istom principu kao i u kovčeg, pa da se lijeo poredaju jedna do druge.
-
Inače, jel mercovi koriste strijele ili im je dovoljno dati samo luk?
-
Kako je ovaj Skyrim zakon. Upravo cijepam drva da si kupim kuću.
-
Prilično sam siguran da im ne trebaju strijele. Jedva čekam da kupim kuću u Windhelmu čini mi se da ima i quest vezan za nju.
-
Ja kupujem onu u Whiterunu. Treba mi odlagalište za ristva. :eyebrows:
P.S. Sad sam prek laptopa online i tu zujim, a moj Martin za to vrijeme cijepa drva da se sve praši. :thumbs2:
-
Smeće je. Zato i je tako jeftina kao i ona u Imperial City-u.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Smeće je. Zato i je tako jeftina kao i ona u Imperial City-u.
Kakva god da je - moja je!
-
Što mislite, može li moj laptop to gurati?
Oblivion bez beda gura medium-high ili čak high.
-
-
Neće se Steam nešto blesirati oko instalacije igre jer ju već imam instalirano na kompu?
Ne volim tu digitalnu distribuciju (koja je u biti iznajmljivanje igre) i nov sam u tome...
-
Trebao bi moć jedino je grafa sumnjiva.
-
Jedan od razloga zašto toliko sakam u igri je moja nemogućnost da ne zablijezim svaki epic trenutak u ovoj igri, zbog čega mi lijeva ruka stalno leti na F12 tipku, u ovoj igri se osjećam kao naporan kineski turist, ili klinjo koji na koncertu stalno drzi mobitel u zraku.
Svi znamo da je igra epic, brijem da necu vise rokati toliko screenshotova nego se prepustiti igri. Ovo su među zadnjima, ova tri sa zmajem su mi prejebena, pogotovo zadnji sa bow-om... :)