Izvorno postao Mystery In Space
Kayle ti je više manje hibrid nekakav (Ganker, semi carry, support u jednom). Nauči se da lvl 30 ništa u igri ne znači osim uloženog vremena (ako ti je netko i rekao da ima sve rune i max lvl vjerujem da je samo sretan što ima sve to jer nije baš lagano skupit sve + sumnjam da netko to predstavlja kao svoj skill), tek kad vidiš da čovjek ima 2k gameova zapitaj se koliko je pametno protiv njega igrati. Dosadni ste s tom pro spikom i ne znam što očekuješ ti od nekoga sa svim runama i max lvlom, možda da napravi genocide dok su ostali afk? Zaboravi na to, rune daju bonus samo u početku, kasnije nije baš toliko utjecajno. Tu svi stojite kao da ste pobrali pamet svijeta, ako ste toliko dobri lijepo me dodajte (Mystery In Space), predstavite se i ako hocete igrati posteno samo cimnite da igram mainove tako da nebi bilo ekpserimentiranja s moje strane (Kico, nemoj me dodat). Ti odlučuješ da nećeš igrati s nekim i to naširoko pišeš po forumu ragnarok, daj mi objasni koji je smisao toga, što nije jednostavnije maknut nekoga sa friend liste (objasnit zašto ako treba) i svi mirni bez jebene drame (uostalom ima tu pp). Uglavnom, dosadni ste a ja idem lolat sa fail hansijem ako je online <3
EDIT: prestani lupetat gluposti kako je kayle support, eto još jednom.