meni prvo nije radila lijeva sad neradi nikoji kurac :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
meni prvo nije radila lijeva sad neradi nikoji kurac :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A onak, nema na njima nikakvog prokletog oštećenja, nisu mi nigdje pale ni niš, a još jučer su savršeno radile. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Pa takve su i moje pa su opet prestale radit. Problem je u žici unutra slušalica, možeš drkat po njoj kolko hoćeš al nikad nećeš popravit. Kupi nove.
A što je najbolje, nema ni godina dana, nije im ni istekla garancija... Ali đubre u trgovini mi nije dalo račun. ;(
Dosađujem se,umoran od 7 treninga ovaj tjedan,nedostaje mi cura xD.
Od savijanje ti pukna metalni vodič unutar izolacijskog materijala.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Znam sjebano,ali godinu dana je super.Meni ni 3 mjeseca ne traju.
Jej. Bar sam ga totalno savijao ono. >_>
I znam onak, ovo su mi već pete ili šeste slušalice, obično mi se uvijek sjebe živca kod spoja s jackom... Ali ove su koštale 600 kn, brijao sam da će ipak malo duže trajati. :I
Enihau jej, garancija im kao traje 2 godine. Al nemam račun, jer mi ga mamlaz nije izdao. No, imam oriignalnu kutiju i sve što ide uz nju, a stari mi pozna vlasnika trgovine, pa bu u ponedjeljak otišo do njega i vidio što se može učiniti.
Also, imam dokaz kad sam kupio slušalice, jer sam napisao to na Internetovima! (H)
kako ti nije izdao racun,sta ga nisi trazio,koje sluske imas,jesi probao malo provjerit kontakt kodkabla na toj slusci?
Kako točno da provjeri?
Malo je nespretno rezati tamo.
Zato jer je retaj, zato jer sam retaj, AKG K 416 P, jesam- bezuspješno.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Ma ne moraš rezati, samo malo wankaš kabel lijevo-desno i osluškuješ šumi li išta. Been there, done that. Bez ikakvih rezultata.= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Iako, inače kad se tako nešto ošteti, obično je to i naočigled vidljivo, bar iz mojeg dosadašnjeg iskustva...
Imao sam fakat puno slušalica i događalo mi se pukne čitava žica(znači odvajanje izolacijskog materijala i metalne(bakrene)žice) i mogao sam popraviti nekako,ali kada ti savijaš tako,najčešće sjebeš nešto kod jacka i stvarno ti je teško nešto onda napraviti.Rezao sam jack da vidim šta je i niš.Nisam stručnjak.
Osim toga može biti žica na nekoliko mjesta malo oštećena pa nemožeš jednostavno.
Malo sam na forumu,chillam,pijem sok i spremam se za izlazak.
Ja sam savijao da utvrdim što je, dakle kad je već bilo sjebano... :)= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Iako, sasvim je moguće da mi se u džepu jack savinuo i sjebao. >_>
No ponavljam, prema mom dosadašnjem iskustvu, kad se tak nešto dogodi na jacku, obično je to i vidljivo- izolacija bude pocijepana, žice vire vani i slično. A ovdje sve izgleda ko novo. >_<
Razrezao bi ja jack, nije meni problem ak se odvodjila žica tu, znam ja to popraviti, samo kako ću to onda ponovno- i valjano- izolirati? :I
Kakogod, zasad se držim neke slabe nade da vlasnik trgovine nije totalni retaj, tako da bu tek nakon što se vidim s njim dalje prčkao po slušalicama.
A inače, ako je žica puknuta na nekoliko mjesta, najlakše ju je cijelu oguliti, zalemiti, te potom navući u jednu vrstu izolacije koja se stisne oko žice kad ju zagriješ [Pojma nemam kako se to zove, jej.]... Uglavnom, uz nešto skilla i truda, rješivo je.
Trenutno ubacujem titlove u ove filmske isjecke i placem od smijeha :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?lang=uk
mogu ja?
ok.
starooooo
Naravno da mozes. Mozes i zakljuciti da sam napisao sta radim i kao se osjecam. Slobodno.
Slušam Inception soundtrack, odmaram se.
Spremam se za prvi trening nakon ljeta, bit će veselo, osjećam se otprilike dobro
Jejejej, bio u trgovinu gdje sam kupio sluške, prodavačica mi našla u njihovom kompu račun i uzela ih. WOOO-
Oh wait, tek će ih u srijedu poslati u servis u Zagreb. I tamo će doći tek u ponedjeljak. I onda će njima trebati bogtepita koliko vremena da ih pregledaju.
Mda, totalno će mi doći nove prije neg odem u Dansku. ;(
Razmišjam kako sam si sjebo život i kako je sranje po neznam koji put i kako sam ja valjda jedina osoba kojoj sve uvijek ide nizbrdo i da sam za to uvijek sam kriv jer sam u kurcu.
Osjecam se predobro, C mi popravio komp <3 ,(koji je bio u kršu već 2 tjedna), i sad malo chatam i lalalalala
:)
Dobro se osjećam,zatežu me bedra,bio sam na treningu,za 4 sata slijedi drugi.Kiša me iritira do bola ali ništa što neka dobra pjesma nemože popravit :D.Mogo bi štogod ubacit u sebe od jela i malo pogledat beverlihils xD ako ga uopće ima danas.
Složio si raspored, švrljam nešt po netu, slušam Urbana. Osjećam se dobro
slušam hladno pivo i gubim se po netu....eh da i pijem vrucu cokoljadu :D
trenutno sam se vratija s trening...neosječam noge...sada idem spavat jer se sutra dižen u 6:00
Bar se potrudi pisat spićanski pravilno prije nego što zatrolaš :)
Ajde idi na spavanje dosta si moralno fagiro za danas.
Pijem čaj, pregledavam internetove, i whineam zbog boli u vratu.
ISTO OVO, SVE ISTO= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper