-
Re: Slike forumasa [PAZI THUMBOVI]SPart Deux
-
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Izgledaš ko Toegoff.
A to je?
-
= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
= Citat =:
Izvorno postao Xero
Izgledaš ko Toegoff.
A to je?
"Reiko" po maticnom jeziku zergova.
-
Ne. To je jedan lets player.
-
-
= Citat =:
Ah, slika je prekrasna... more u pozadini... a i heineken je privlačan... hm... netko mi je suvišan na ovoj slici, sve potrebno je već u pozadini.... :D
Baš si mi sol na ranu stavio s tim morem... uh... moram još 3 mj.čekat do godišnjeg!S:D
-
Wut, moraš čekati za ić na more?
*Feels proud* :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Ah, slika je prekrasna... more u pozadini... a i heineken je privlačan... hm... netko mi je suvišan na ovoj slici, sve potrebno je već u pozadini.... :D
Baš si mi sol na ranu stavio s tim morem... uh... moram još 3 mj.čekat do godišnjeg!S:D
A taj dan je baš more bilo toplo. Taman za kupanje :D
-
[quote=serijski samoubojica]
= Citat =:
Izvorno postao Medolina
= Citat =:
Izvorno postao "serijski samoubojica":2k1ej1l7
A taj dan je baš more bilo toplo. Taman za kupanje :D[/quote:2k1ej1l7]
A linčino kad ti se nije dalo ic u brdo pit, nego si odma u prvi hlad kraj plaže zasia !
Btw za one koji neznaju, ovo je Preko, Ugljan, 01.05 :P
-
A još mi samo falilo da se s 5 litara pive penjem u brdo :P
-
Pa da malo potrošiš te kalorije koje ćeš dobiti od pive...
Btw, kako je živjeti na otoku?
-
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Pa da malo potrošiš te kalorije koje ćeš dobiti od pive...
Btw, kako je živjeti na otoku?
Iz Zadra je, al je običaj za 01.05 ic na otok u brdo :P. Tako da pitas krivoga :D. Mada sam ja znao ic vikendom na otok, posto imam vikendicu, i moram priznat da je prilicno monotono, nemas sto radit :S
-
Nekih 5-6km od moje vikendice na moru ima otok (Vrgada) sa baš pravim dalmatinskim naseljem, onim kamenim ulicama i kućama, stari ribari su na ulici i pričaju međusobno, raspliću mreže itd. Totalno morski ugođaj, to treba iskusiti :D
Pa sam se, eto, zato pitao kak je tamo živjet....
-
Meni se čini da je na otoku prava muka živjeti! Kad se napiješ nemaš što razbiti kad je sugdje oko tebe kamen!
-
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Nekih 5-6km od moje vikendice na moru ima otok (Vrgada) sa baš pravim dalmatinskim naseljem, onim kamenim ulicama i kućama, stari ribari su na ulici i pričaju međusobno, raspliću mreže itd. Totalno morski ugođaj, to treba iskusiti :D
Ja bi tamo :(
-
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Vjeruj mi ne bi. Dosadilo bi ti nakon dan-dva.
-
[quote=serijski samoubojica]
= Citat =:
Izvorno postao "Captain Jack Sparrow":32gvtx5k
= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
Vjeruj mi ne bi. Dosadilo bi ti nakon dan-dva.[/quote:32gvtx5k]
Ane, e.
-
Ljudi koji ne zive na otoku, a ja vise ne zivim hvala Bogu, neznaju kako tamo zna biti dosadno preko zime da je to za popizdit....
-
A ovisi o društvu.
Ja sam u Splitu, pa mi je dosadno za ubit se :)
-
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
A ovisi o društvu.
Ja sam u Splitu, pa mi je dosadno za ubit se :)
Kad visiš u kući. Ili u Jokera. I nemaš prijatelja. Hehe.
MAMLAZE ŠTO MI NISI HTIO DOĆ PRAVIT DRUŠTVO KAD SAM ONO ZAPEO U SPLITU. :@
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Ljudi koji ne zive na otoku, a ja vise ne zivim hvala Bogu, neznaju kako tamo zna biti dosadno preko zime da je to za popizdit....
Razumijem te u potpunosti.
Ali tako neki otok mi se jednostavno čini kao najbolje mjesto gdje bih želio provesti svoju starost.
Kad gledam te ljude tamo, čini mi se kao da nemaju ni jedne brige i da jednostavno...uživaju. Tako nekako.
Naravno da dok si mlad popizdiš preko zime, a i ljeto ti već dosadi.
-
Ti starci uživaju jer je to ono na što su oduvijek naviknuti, to jest, ne znaju za bolje...
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ti starci uživaju jer je to ono na što su oduvijek naviknuti, to jest, ne znaju za bolje...
Tacno, neznaju za animeje.
-
-
Problem je kod otoka što nemaš di pobjeći, svi te znaju i znaju sve o tebi, i da nekom kažeš bilo što cijelo mjesto to sazna u roku 25 minuta. Užasno iritantno, kad znaš da svi ljudi koje vidiš na ulici znaju sve o tebi... Loše, loše, loše...
-
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Problem je kod otoka što nemaš di pobjeći, svi te znaju i znaju sve o tebi, i da nekom kažeš bilo što cijelo mjesto to sazna u roku 25 minuta. Užasno iritantno, kad znaš da svi ljudi koje vidiš na ulici znaju sve o tebi... Loše, loše, loše...
Nisu samo otoci u pitanju :(
A mi mislili da je internet komunikacija brza...
-
Ma inače ti otoci i zabačena sela nisu prevelika zabava za živjet pa se bolje klonit ih...
-
Otoci su zabavni po ljeti.
-
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Otoci su zabavni po ljeti.
Al samo po ljeti :).
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Ovo je isto problem, cim napravim neku pizdariju odma svi znaju, pa mi je najbolje pobic odma u Zadar doma xD.
-
Ja zivim na Rabu i uopce mi nije dosadno preko zime,je da nema baš puno toga li sam se navikao jer imam ekipu pa se stalno zajebavamo.A preko ljeta gosti ima tri puta vise nego stanovnika tako da je predobro.I da nismo mi baš zabačeno selo :)