E, koja je fora prvo pisat malim slovima, PA ONDA VELIKIM? :0
Printable View
E, koja je fora prvo pisat malim slovima, PA ONDA VELIKIM? :0
Nemam pojma, ali sam probao sad i mogu ti reci DA JE SUPER
NE,PISATI PRVO VELIKIM pa onda malim je još bolje!
Ma VaKo Je NaJbOlJeEe
A dobro DAJ svejedno JE :P
bičam po glupim tony hawk american wasteland kontrolama :-x
a neznam sta je sta pa nemogu fino namjestit kontrole
nubic ;d= Citat =:
Izvorno postao majstoro
ja sam igrao prvo na tipkovnici, i onda kad sam morao prvi put napravit natas spin sam zabrijao da treba sa gljivama na gejmpadu, pa sam se prebacio na gejmpad, i onda shvatio da sam glup, da je natas spin zapravo samo L1(meni bio) iliti jedna tipka :(
ev misija kaze da uradim revert i sve pokusam al nista ne ispadne revert :(
a jebote, ako nemozes revert napravit trebao bi prestat igrat hawk'sa imho:D
revert ti je kad se okrenes za 180º na dasci jebote.
ako nemozes to napravit, onda neznam. xD
Bičam po školi... Ništa mi se ne da... :-x
Bičam po ljubavi, razlog zbog čega sam svaki dan u depresiji.
Ljubav je za osjećajne i glupe ljude koji su dovoljno glupi da dopuste drugima da uđu u njihova srca,samo da bi im ovi uništili iznutra i izvana to <3
Nikad nisam volio nikoga niti ću ikoga voliti u skorijoj budućnosti,thats how i roll
http://image.spreadshirt.com/image-s...man_design.png
http://1.bp.blogspot.com/_mI8BYlP2-g...alone+face.png
Bičam po lapsus calamisu.Koliko puta sam zbog sitnica iz provjere iz matematike iz koje sam mogao dobiti 4 ili 5 dobio 3... :(
I po nastavnici iz hrvatskog,kod koje svaki test iste 2 učenice dobiju 5,ista 4 lika dobiju 1,a očito je i od točnosti odgovora važniji način na koji je on napisan.
gimnazija je kul zar ne?
onak bar mi starci nisu doznali da imam sve kečeve zasad(2 iz hj, 1 iz kem i mat) i zabranili mi gitaru i komp.
gimza owna :D
bičam po novom zakonu gdje smijemo imati 4 testa tjedno,tako da u slijedeca 3 tjedna imamo 12 testova, a imali bi i više kad bi se smjelo...
oh,right,također bičam i po prokletom realizmu i onom ko se sjeti da se mora detaljno učit... -.-
lol što se mene tiče mogli bi imat onak svaki sat testove, kladim se da bi tak bar neš više naučio, a to je bit svega zar ne? :eyebrows:
gimza je največe smeče koje postoji
Nije smeće. Ako ti se uči,učićeš.
lolololol :pray: :pray:
Šta si bio tolko glup da budeš pametan i ideš u gimnaziju.
Lol, a šta svi bičate po gimnaziji? Pa men je super u mojoj... :D Lagana četvorkica,čak blizu i petice, 1h učenja tjedno sve skupa... Malo više za testove... :wink:
Ekipa kewl, profesori svi odreda opaljeni (u dobrom smislu) :D
Pravi muškarci idu u tehničke škole 8)
I ne uspiju upisat fax jer im gimnazijalci poberu sva mjesta 8)
+1 :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zato vam tehničari poberu sve cure 8)
Gimnazijalci s faksom imaju bolji poso pa se lakše poševe. Kurve i to...
Samo se vi tješite...
Ne znam ja kak je kod vas,al mi se svi međusobno križamo ovdje... :P
onak na kraju 8. svi su mi govorili idu u matematičku e to ti je superkulurbano, i ovo ono prijavim se za matematičku i elektro, tjedan dana prije početka škole mi jave da idem u opču -.-= Citat =:
Izvorno postao Xero
Ček,škola te sama prebacila u opću? Pa šta se nisi žalio, ne smiju oni to napravit. Matematička i opća su dvije različite stvari,isto kao i smjerovi na npr. tehničkim...
lulz, onak starci mi uopče nisu bili oduševljeni što sam završio u opčoj :(