King's bounty:The legend.
Mass effect 2.
Printable View
King's bounty:The legend.
Mass effect 2.
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
GTA IV + Episodes From Liberty City i Ass Creed 2
Pri kraju s prvim Baldurs Gate-om, usporedo završio Splinter Cell: Pandora Tommorow na Hard (gotovo nimalo izazovno). Sad ide Chaos Theory na najvišem nivou težine. Da, igram starije nastavke jer Conviction nemogu pokrenuti :(
Opet sam se vratio na X3: Terran Conflict :pray:
Distant Worlds.
jel valja kaj igra? nabavio sam je već, ima puno vremena a nisam odigrao...= Citat =:
Izvorno postao keko
trenutno igram hitman blood money, još jedna od igara koje su izašle, htio sam je odigrati ali nisam imao vremena... eto, sada sam pri kraju... kad ovo prođem, počinjem sa prvim neverwinter nights... dvojku i ekspanzije sam odigrao, a sad je vrijeme za prvi... :)
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Valja, ali obavezno skini patcheve.
Hmm, mačevanje zvuči zanimljivo :D
Inače, igram samo Tekken Dark Ressurection i flOw (PSP)
Just Cause 2.Ali mi je već dosadio.Vraćam se ja modern warfaru 8)
The Whispered World
Na Extreme igram, bez korištenja oružja, totalni stealth. Malo je izazovnije od Pandore, prvenstveno zbog pametnijeg AI-a. Prezabavno je igrat tak, mogao bi ja počet prolazit sve igre na najvišem nivou težine, definitivno ima svojih čari.= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Bleh, lagano se šuljat u Splinter Cellu. Probaj recimo u Hitmanu ili nešto. :)
EFLC
[quote=Duke of Earl]Na Extreme igram, bez korištenja oružja, totalni stealth. Malo je izazovnije od Pandore, prvenstveno zbog pametnijeg AI-a. Prezabavno je igrat tak, mogao bi ja počet prolazit sve igre na najvišem nivou težine, definitivno ima svojih čari.[/quote:21txno0m]= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Na 3. razini, koristim airfoil i kameru, slazem se, i soniću, hvala na savjetu, prihvacam ga.
Danas kupio Trine preko Steama, prelazim ponovo.
the whispered world.. uskoro planiram počet still life 2 noću, a na starom kompu dark motives.
CoD4 multi i Call of Juarez 2.
Igra mi se Morrowind, ali ne smijem da ga instaliram sad ako popustimu skoli propao sam. Meh najvjerovatnije cu ga instalirati.
Prokleti edit mi istekao.
Evo instalirao sam Morrowind. Koje bi ste mi modove preporucili?
Nisam isprobao ali izgleda zanimljivo : http://morrowind2009.wordpress.com/= Citat =:
Izvorno postao System
Front Mission 3. Jako probavljiv TBS/RPG miks.
Igra se Battlefield Bc2.O.K. je grafika i fizika(potom mislim razaranje kuća),ali priča puno bolja u MW 2.
poceo igrat Risen,ne cini se lose...javim daljnje utiske
To se moze igrati na PC-u?= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Planescape: Torment
Evo napokon počeo s ovim. Dijalozi su... jedinstveni. :)
= Citat =:
Izvorno postao solo
Mislim da nema PC verzija ali imas emulatore za PC.
- Na forumu su potpuno zabranjene priče o PIRATSTVU (ilegalnom softwareu te emulaciji ili otključavanju istoga).S:wink:
Napoleon Total War.