ahahah= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Printable View
ahahah= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mogu pokazati u animeu sisu al nemru boner pa zato krvare iz nosa..meh
Još jedna zagonetka je zašto ta ženskinja ne nosi donje rublje?
I ona je, koliko vidim, klinka. Koji se kurac skida ispred onog dide pedofilskoga?
Sad si me podsjetio.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Prvi sat povjesti u srednjoj, upoznavanje sa profesorom i to. Nakon što se on predstavio, počeo je nas redom dizati i ispitivati imena, odakle smo, tko nam je predavao povijest u OS i koliko smo imali. I tako dođe red na Vilija (da, lik se stvarno zove Vili) i kaže on: Vili Prezime iz Mjesto, predavao mi je Zaboravio Sam Mu Ime i jedva sam nekako nategnuo 4, na što je profesor rekao:
A eto Vili, barem znaš natezati.
To je prouzročilo takav lom da nas je prof. na kraju morao smirivati.
Čemu pokazivati boner koji će biti na putu, ako lik može uredno iskrvariti i srušit se na pod tako da imaš čist pogled na sisu. 8)= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
jucer na kemiji ponavljamo mi gradivo 8 razreda i sad pricali smo o onim jednazbama i pita nas profa kao zasto sa svake strane mora bit jednak broj elemenata i kaze ovaj moj frend "pa sve sto ude mora i izac" :D ugl cijeli raz se odvalio jedno 5 minuta smijat cak i profa koja je inace bitch
Krv može curit iz nosa od seksualnog uzbuđenja, njubovi. Ne u hektolitrima i pod pritiskom od 40 bara, al može.
Goku joj je skinuo prethodne noći dok je spavala. On prije nje nije upoznao žensku nikad, a te noći je spavao na podu, pa je tražio jastuk il nešto slično... Jedna od boljih scena iz serijala... :D= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Sad igramo cod2 ja i jos njih par, mapa toujane. Pricamo mi svi preko skajpa kad odjednom veli jedan: "Al su nas naguzili kod prčvarnice" :rotfl:
Osobno iskustvo?= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Opće znanje.
Nekidan na hrvatskom,nastavnica ispituje jednu žensku:"U koju književnu vrstu spada Don Quijote?"
Ova ne zna i šuti.
"Ma ja bi tebe sad najrađe šakom u glavu opalila!"
Prije nekih tjedan dana igrali moj stari i ja World of Tanks i sad on je artiljerija a ja light tenk..
I moj stari onak "Djubrad, bjezite ko kurve kad znate da sam spor" mozd nije toliko smijesno al ja sam se strgo kad sam to cuo :rotfl: :rotfl:
Ane, izjave kad staroga ne ide na artiljeriju. Maštovito i bizarno u isti čas :pray: :pray: :rotfl:
ane, ta ista nastavnica nema nekih 60 godina, jelda?:))= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Aha.
Dogodine ide u penziju. :(
Neka random zenska u mojoj skoli dođe do projektora koji je bio u hodniku i projicirao neki film i kaze:
Uuuu,gle,snima me
:(
http://imgur.com/fd0Gy.png
Sa GeForce foruma.
Plačem, e :pray: :pray:
Odakle je došlo, još je i dobro.
kako je neke ljude lako trollat.. plačem e :(= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Na GeForce ne postoje trollovi.
Za njih je trolling još uvijek daleki i napredni društveni koncept.
Na biologiji je netko spomenuo afrodizijak, i sad izvali jedan frend "Afrodizijak? Jel to crnkinja sa afro frizurom?"
E, umrli smo. :pray: :pray: :pray:
Neki lik mi kaže da se serija Walking Dead na hrvatskom zove Hodajući Smrci. :rotfl:
"Časopis Book daje nagradu od 7000 kn onome tko dokaže evoluciju."
Vidio danas reklamu na TV-u.U biti,čini mi se da bi čitav sadržaj većine brojeva tog časopisa spadao ovdje.
Odgovor jednog domaćeg portala:
Jučer bili ja i stari na sastanku sa poslovnim kolegom u Nacionalnoj Sveučilišnoj Biblioteci (kafić do) da vidimo prostor koji treba klimatizirati i sve puno studentica. Ustane se studentica i izlazi iz kafića, a ono komad, noga do poda... Čuješ staroga: "Morao bi si kupiti ovakvu lojtru, kaj bi se po tome penjao." xD
ok stari ti je perverznjak....
Ni sin ne zaostaje mnogo :>
And the bad thing is?