kaki je to klinjo koji ne igra krvave igre ??????? :rotfl:
pa te su najbolje za djecu +18
Printable View
kaki je to klinjo koji ne igra krvave igre ??????? :rotfl:
pa te su najbolje za djecu +18
I svi se grohotom nasmijaše.
Dakle.. trebam igru.. po mogućnosti FPS. Stariji naslov.. da se može vrtit na 2.2GHZ, 256MB grafi i 767MB Rama. Treba biti takva da se nemre čovjek skinut s nje. Da je jako teška čak i na easy postavkama..
IGI
return to castle wolfenstein= Citat =:
Izvorno postao The Jackal
duke nukem 3D xD
Operation Flashpoint. Zarazno, zahtjevno, staro.
zaboravih half life
Half Life serijali totalno.
Osim nabrojanih probaj: Global Operations, Serious Sam (First & Second Encounter), Brothers in Arms (Road to Hill 30 & Earned in Blood)
Svi stariji Call of Dutyji, također.
CoD ne
HL ne
IGI možda
BiA možda
SSam ne
GOperations možda
OFlashpoint možda
zasad 4 igre.. ima tko još kakvu ideju?
Delta Force Black Hawk Down
Unreal Tournament
Soldier of fortune, Unreal...
Hexen, Rainbow Six - Raven Shield, Swat 4, Renegade...
Deus Ex, neznam jel je bio ^^
trazim neku bolesnu poput carmageddona ali pucačinu
Postal 2= Citat =:
Izvorno postao Alepić
TwilightSigra u izradi!!
beeeeeelj
Tražim neki dobar akcijski RPG, sa puno...akcije. Hvala unaprijed!
Ok,a nešto fantasy?
zanzarah the hidden portal akcija i advantura(slično pokemonima)
Igrao sam Witchera,baš mi se i ne sviđa. Hvala Alepić,pogledat ću. Anything else?
wut đ fak oO :?= Citat =:
Izvorno postao Wolf Burn
Možda Diablo?
Tražim ime jedne igre, kojeg se ne mogu sjetiti.
Znam da je igra survival horror poput silent hilla , u ulozi ste male djevojčice koja bježi od demona , nema nikakvog pucanja , samo bijeg i liječenje. Grafika mislim da je ok , igra je nastala ne tako davno (u perioud od zadnjih 4-5 godina od danas), ne znam ni za koju platformu. Još par detalja , znam da je djevojčica imala dugu bijelu kosu, blijedi ten te je držala medvjedića u ruci.
Mislim da je to Clock Tower II: The Struggle Within sa PS1-a... ili neki prethodni Clock Tower.
Ovo je screenshot po kojem pamtim igru , i ovo je ingame scena.Našao sam ga googlanjem
http://www.gearcritech.com/images/updat ... emento.jpg
Googlam Demento i naiđem na ovo:
"Haunting Ground, known in Japan as Demento (デメント?), is a survival horror video game developed by Capcom Production Studio 1 and published by Capcom for the PlayStation 2 games console in 2005. The game shares many similarities with Clock Tower 3.[1]"
Zahvaljujem , to je ta igra.
Iako , za playstation 2.
:(
Nah,Diablo sam rasturio nekoliko puta...
Hansi,imaš ti nekih problema? :?
LoL, koji sam ja retaj. Tek sam sada vidio da sam krivo podebljao. Htio sam podebljati ono da ti se nije svidio witcher. Malo mi je to čudno :? . Svatko kog poznam je volio witchera... Ali ok, svako ima svoje ukuse...
Tražim neku (dobru, zanimljivu) igru u kojoj si ti predsjednik/diktator/neštotreće neke države. znači recimo neka politička strategija ili nešto slično.