Ako vam nestaju postovi to znači da ste retaj i da niste upoznati s pravilima foruma. Predlažem da si dogovorite jednu večeru.
viewtopic.php?f=22&t=22374
Printable View
Ako vam nestaju postovi to znači da ste retaj i da niste upoznati s pravilima foruma. Predlažem da si dogovorite jednu večeru.
viewtopic.php?f=22&t=22374
Arby, uz tebe se osjećam zaštićeno. :oops:
Ummm.. prvi je healerski, drugi za enhancementa :D= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
jel vama radi igra na windows 7? ja skonto imam 10 dana free pa reko idem igrat malo.
instalira igru, skine onaj instaler i piše mi da moram biti administrator da bi to pokrenio. ja vec jesam admin na svom kompu.
probao sam i onu foru "run as admin" i ono da prebaci na xp mod, na tren zavara W7, a onda pise "program is stoped working".
sta da radim?
edit: sad je sam od sebe poceo instalirat update neki od 3.1 Gb, nemam pojma kako. pustit cu ga neka odviždi to, vald ce nes bit
Meni igra radi bolje neg na xp-u, neznam u cem ti je problem, probaj s novim driverima, al ja je nisam instaliravao, imam wow instaliran na istom disku vec 2-3 godine i kad sam instalirava nove windovse nisam ga brisa i kasnije mi je radio sasvim normalno.
komp ti sigurno nes blocka
samo kad ti se igra pokrene odi na unblock
skida mi sad ovaj zadnji WOTLK patch vald ce radit, jos 15%. nego, kako da instaliram onaj addon za navigaciju (kao GPS) i kako to radi uopce, kako aktiviram kad trebam?
Sa 3.3.3 patchem je defaultno quest sucelje podosta pojednostavljeno, pa bas i nema potrebe za nekim GPS addonom, no ako bas zelis, ja sam se sluzio ovime;
Carbonite
Instalacija je jednostavna; ekstraktas addon u "\Interface\AddOns" podfolder...
a ovaj Quest helper?
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... elper.aspx
btw ocu da me navodi di da idem da ne gubim vrijeme. prije sam igrao bez toga pa sam zujio okolo trazeci di trebam ic
Isprobao sam oba addona, i Carbon mi se pokazao visestruko boljim...
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
aktivirao sam si onaj WOTLK 10 dana free trial na svom starom acc i nikako mi nece uci. imam najnoviji patch i sve to, al spojit nikako nece.
ili pise "Login server down" ili "Unable to connect", tako nesto. sta da radim?
Vidi ljevo sa strane jel piše da se serveri dorađuju i do kad će to trajat, il je tvoj server jednostavno obrisan?
ovako: pise mi da se moj wow acc mora konvertirati u battle net acc jer nisam igrao 2009 godine, vec zadni put 07. kako da to napravim? ako idem ono create new acc onda mi trazi sve nanovo, a ako idem ono da imam vec onda ne mogu uc sa mojim mailom.
Google kaze:
Q: How do I merge my World of Warcraft account with a Battle.net account?
A: Visit http://www.battle.netSand click the “Create or Manage a Battle.net Account” button. Then click “Sign up now!” and simply follow the instructions that appear. The process should only take a few minutes. Repeat the process for each World of Warcraft account (up to 8 ) you wish to merge.
pise samo Create new acc, nigdje sign up now
Napravis acc i imas opciju "Add or Upgrade a Game"
eu.battle.net/
spojio sam, ali mi sad trazi full verziju od WOTLK
edit, nasao sam na webu nesto, instalira WOTLK sad.
koliko zajebancije s tim, pa ja cu slom živaca dobit 100%
hvala ti u svakom slucaju na pomoći. uspio sam, krenuo sam igrat
GG,GL itd... na kojem serveru igraš i koju stranu?
ty. Blood elf (Karazhan)
nick?
thunderdinix
deaddinix
kako mogu poslati poruku u chat svima koji su u istoj zemlji?
i jos me zanima dali nekako mogu vidjeti neciji lvl a da ga ne pitam koji je. mislim na te ljude koje mi prikaze u chatu
Lvl vidiš tako da držiš shift i klikneš na ime u chatu. Za ovo prvo nemam pojma. :D
Da bi poslao poruku svima u nekom području koristiš General chat channel, obično /1, ali ako si trial account onda nemožeš koristiti taj channel.
Jel netko kupovao authenticator preko blizzard store-a u zadnje vrijeme ? Znam da su se ljudi prije zalili da je postarina bila 32eur ili neka takva visoka cifra dok je sam authenticator 6eur. Pitam, jer sad gledam na blizz store-u i vidim da pise:
To znaci da vise nije onako visoka postarina ili ?= Citat =:
Please note: Shipping fees have been waived on this product to reduce the cost to the consumer, and the new price for each Authenticator has been adjusted to cover the new lower shipping cost (6.99€ / 6.29 GBP per unit).For example, if you purchase 1 unit, the final price will be 6.99€.
sta ako sam ghost i nemogu se spasiti?
npr sad sam upao u neko jezero (Blackrock instanca) i nisam mogao van nikako, priest me spasio jedva.
Jeftino jest, ali sad ne salju u hrvatsku nazalost, probaj addat u storeu i otici na checkout i vidjet ces.= Citat =:
Izvorno postao toTheCore
Zato jos uvijek mozes nabaviti mobile authenticator na http://mobile.blizzard.com/us-en/t40...-authenticatorSpo cijeni od jednog dollara.
uvijek se mozes ozivit kod spirit healera ali onda dobijes debuff a i svi itemi ti se osteta za 25%, ali ako si u instanci kad si duh i udjes u instancu automatski si ziv= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao SHODAN
još kad bi bilo TELE2 mreže i w595 SE onda super ovako, 0 bodova
Istina, evo bas isao sad isprobati. Kako mi dignu zivac sa takvim glupostima. Pretplatu mogu naplacivati ali u 21. stoljecu ne mogu poslati postu iz londona ( ili od kud vec ) do zagreba. A vidjeo sam da ima ne ebay-u ali cijena je oko 25eur a iPhone stvarno ne mislim uzimati zbog toga.= Citat =:
Izvorno postao SHODAN
netreba ti iphone, vecina je mobitela podrzana, novije generacije naravno, ali problem je sto tele2 nije podrzan= Citat =:
Izvorno postao toTheCore
Al ako bas zelite authenticator mozete na http://www.cdkey.biz/index.php?page=sho ... t&Itemid=7Sga kupiti.
kako dodjem u Moonglade? lutam po Winterspringu i Felwoodu, ali ne mogu nac put
Ideš kroz Felwood, na sjeveru di je onaj tunel s furbolgima, zaboravih kako se zove
Ak oces ici kroz Felwood moras bit lvl 50+ ak se dobro sjecam, tj imat neutral sa mobovima koji su tamo
lvl 56 sam, nemam neutral sa mobovima tamo.
što se tice tog tunela, on povezuje Winterspring i Felwood.
kako onda?
From almigty wiki:
= Citat =:
Although Moonglade is a mostly peaceful and safe zone, it is hard to reach for lower and middle level characters. To enter it by foot, you either need to sneak or fight through Timbermaw Hold from Felwood, or have at least unfriendly reputation with them.
Druids can learn to teleport themselves to Moonglade at level 10, which makes it very easy for night elf Druids to access Darnassus and Darkshore when they need to. Tauren druids can teleport there as well, but they are considerably farther away from friendly territory than their elven compatriots; even flying straight back to Thunder Bluff takes ten minutes.
During the Lunar Festival, anyone can teleport to Moonglade after completing a quest, and can get the flight path for later.
You can also use a trick to travel there from Darkshore. If you keep swimming far north from the northern end of its coast, the atmosphere will change to green hills and your zone will be 'Moonglade'. You can enter the land, but not climb the mountains. Enter the water again, but take care that you do not reach 'The Veiled Sea', you must pass through 'The Veiled Sea' however on your way north. Drown yourself, and you will be in Moonglade.
There are also flight points for those who have managed to get to Moonglade previously, granting easy access in the future.
ja sam se probio do kraja sela tih manijaka u Felwoodu, ali nisam nasao put za Moonglade
edit sto se tice darkshorea, to je aliance teritorij, tak da to odpada
edit 2: uspio sam preko Darkshorea, preplivo sam :D= Citat =:
ima u Moonglade fly path?
edit: nasao i to :)