Dota ti se igra u W3 RPG sobama. Preporučujem ti Cro, EU i Sb sobe. Uvijek ima ljudi za 5v5, ja se ne sjećam kada sam igrao ispod 5v5 neki meč.
Printable View
Dota ti se igra u W3 RPG sobama. Preporučujem ti Cro, EU i Sb sobe. Uvijek ima ljudi za 5v5, ja se ne sjećam kada sam igrao ispod 5v5 neki meč.
= Citat =:
Izvorno postao C
ok, a obični warcraft 3, One Piece mapa i ostalo u war3 sobama ? :)
Ja bih da si dodam ljude ovdje sa pc playa nekako, ako prihvaćaju njubaru.
običini w3 ti se igrat u w3tft, sve ostalo u rpg, logika ono >.>
ja ti preporučam da uopče neigraš s balkancima na gareni ak očeš naučit igrat.
btw danas sam igro u švedskom rumu, neloši su
Ma kakvi. U Croatia roomovima sve njubovi, u EU sobama kojih ima pun Vrag sve leaveri, i eventualno u Serbia roomovima za veći level su profići.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Jednom sam igrao u Americi, tamo su sve živi botovi, first blood u tridesetoj minuti igre, u Rusiji ima more igrača, ali su sve njubare i u Malejziji sam jednom bio igrao i tamo isto ima vrlo dobrih igrača.
Ja recimo najviše igram u Serbia roomovima za veći level i u EU sobama za veći level.
vecina srba su idioti na gareni, isto kao i hrvati.
nema zlatne sredine nazalost.
Ma mene baš briga za taj level (fiktivni ) i sve to nabijalje statsova. Želim dobru zabavu sa ljudima koji žele isto i onako, barem se malo poznajemo ( članovi pc playa uključeni :D ).
Mogli bi se dogovoriti za gejm. Odgovara mi Dota, i obični tft ili Pak volim odigrati i One Piece vs Bleach mapu.
meni iskljucili cd-key za war3, i sad sam im poslo mail.nisam igro vise od godinu dana, a jel moguce da ti cd-key bude hakiran sa strane nekog drugog, ako je di bas mene potrefi :-x
meni su definitivno najjaci oni "buy me that&that or i go afk"... :toilet: :rotfl:
čekaj, kao da ti kupiš njima ili ono normalno kad ti pickaš heroja onda ti oni seru kak ga treba igrat?:>
Srećom pa mi se to još nije desilo.. dogurao sam levela 4 na Gareni i polako se ufuravam u DotA.
ma ne tocno tak, to mi prvo palo na primjer... oni sto briju da igraju radi tebe, a ne radi sebe...
ni ja se nisam susreo s takvima :S
A čuj, zavisi, ja jednom kada sam bio Morp, score mi je bio 0/15, ja otišao u šumu, pola sata samo po šumama, str na max., a agi na min, na kraju sam imao burizu, lothar, mankija, dva divine-a i aegis. Oko 4000 HP-a, i još sam nekome sastavio sangu i yashu. Na kraju smo gubili, provalili nam u bazu, samo nam je glavna zgrada ostala, a ja se igrao po šumici i skupljao pare, poslali mi signal da počistim bazu, ja doletio, skoro rampage napravio, push po midu i u sljedećih 5 min smo ih dobili.
Tako da ono, zavisi kako kada, jest da sam imao uber noob score, i uber noob iteme, i uber noob build s ovime agi=1, a str=max od magije, i uber noob bez bootsa, ali činjenica je kada sam doletio iz lothara sam napravio 3 killa u 3 sekunde, to svaki heroj pada na par udaraca, i još sam jednog zabio jer je krenuo na mene 1v1, mislio je da može, pao je na 5 mojih udaraca, pojeo sam ga kao nikoga, i peti je počeo bježati, ali ja nisam imao cipelice.
I kada smo ih rušili, livali su, kada su vidjeli kakav sam noob bio u tom meču, i da mi ne mogu ništa.
Isto tako, jednom je jedan lik imao 6 preservencea i ubijao kao budala do kraja igre.
A ja sam zadnji puta s onim novim agi herojem, onaj helikopter isto klao, a imao sam noob iteme (phaze, force staff, dva bracera i lothara) i prvi puta sam igrao s njime. On je zbilja jak heroj, 1v1 s njime, nitko nema šanse, uključiš 3 i 1 i dereš, potrgaš 1000+ HP-a u roku od 2 sec samo s 3 i 1, plus napad.
Ima puno debila tamo, ali jbga, i to je dio igre.
jel ti sta spajas osim lothara? :D= Citat =:
Izvorno postao C
inace to niej nub build, znal sam i ja sa full str se setati. il u borbi agi->str pretvarati. spasava guzicu vise neg bilosta :D
lol to je bio neki pro game :))))= Citat =:
Izvorno postao C
dobih pp od megabajta.
nadam se da se vidimo uskoro, odabrani
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
decki, planiramo tft al mozemo i dotaricu nabacit. tak da ak ima jos neko zainteresiran za gejm, pp meh.
e, ranger i ja sad dotaricu spilamo, dajte se javite ko je onlajn.
garena room je europe 64
nick mi je lovorkojej
dodem za sat-sat ipo
u 64, a europe dota roomova ima 52 :?
ajmo sad, kolko vas je online za igru?
ja bi da ne radim sutra od 4 ujutro... :(
Ja sam online.
Mogu biti hoster za dotu.
e daj ppaj mi msn svoj c.
edit: nista ubiti.
moramo neki deal tu bacit..
mene jucer nije bilo doma cjeli dan skoro tak da nisam nista mogao..
gogo.
racunajte i na mene, pp-ajte mi za dogovor...
vec sad vidim kako ce to netko isplanirati za pet/sub navecer
nedelja pls.
moze= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Mogu i ja u slučaju da vam fali jedan. Jer sakam :D
samo da nije vikend QQ
ast svi vole se igrat vikendo? :cry:
ja sam zauzet do kraja tjedna, a sljedeci tjedan me nema... jbg
umjesto zajebancija sa msnom, budite svi na ircu dok ste online. skinite mirc i -> viewtopic.php?f=82&t=35346
Neću.
Jedino Skype voice i cipanela.
jebo skype..
jebo ikakav program osim wc3 i build-in chata za komunikaciju s vama x)
bar irc nije najbrzi i najefektivniji nacin na koji mozemo razgovarat. ak vam se neda skidat mirc odite na webchat. al dobro bmk, u nedelju navece cemo bacit neki mamojebacki gejm.
Skype must be u većini igara, čak i u W3.