isprintaj pa ti ja badge napravim :P
Printable View
isprintaj pa ti ja badge napravim :P
Zasto nikad nisam vidio crnca koji igra hokej na ledu?
Mislim ono,u NBA su skoro sve crnci, a u NHL nisam vidio niti jednog.
Led je smrznuta voda, a crnci se boje vode.
Nema ih ni u tenisu osim sestara Williams samo,koliko znam.
Skijanje isto,ali ajde to je razumljivo posto u Africi nigdje nema snijega.
jer crnaca ima samo u africi, jelte
Kuš tamo crnac dok bijelci pričaju!
@Vedro, tenis je sport za bijelu gospodu. Williamsice su zapravo bijelkinje koje provode previše vremena u solariju (i teretani).
Tsonga je isto crnac.
Pa dobro, gledam na to kao recimo na nesto sto im je u genima usadeno.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Poznati su atleticari,recimo oni koji trce na duge staze.Gledao sam dokumentarac ili kratku pricu kako neki vrhunski dugoprugas, mislim u Keniji,trenira tako da odvali stalno neku rutu tamo doma u pustinji nekoj :D
@Kostolomac,je imas pravo
@Hexfire,za Tsongu mislim da nije bas crnac,vise kao mulat izgleda.
edit:Bolt recimo.Taj covjek leti zapravo.Zasto je najbrzi na svijetu?Pa sa Jamajke je, a tamo puse puno travu.Da bi dosao sto prije od tocke A do B najbolje je da preletis.Dont drink and drive,just take a joint and fly.
Ak je Obama onda je i Tsonga.
Obama i je mulat, keva mu je bjelkinja i sve to.
Or take LSD and teleport.= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Ali se nigdje ne pravi razlika između mulata i crnca. Obama je prvi crni predsjednik, Hamilton je prvi crnac u Formuli 1, Tsonga prvi crnac tenisač...= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
da, sigurno je tsonga prvi crni tenisač
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._Noah_2011.jpg
Od onih što još uvijek igraju, tu su Tsonga, Blake, Monfils, Young + sestre Williams. Vjerojatno ih ima još izvan top 100.
Nekak mi je ostalo u sjećanju da se baš o Tsongi i činjenici da je crnac puno pričalo prije par godina, pa sam pretpostavio da je bio prvi.
or take meth and die.= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
HEHE;)
or take dop and do nothing except more dop.
http://www.videobash.com/video_show/com ... nts-312933= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
7:49
to najviše i volim.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
jel se još kome već par dana užasno sporo loadaju preview slike artikala na e-bayu?
Yep.
Jel je moguće na facebooku namjestit da se automatski logoutam kad zatvorim browser ? Sad mi je slučajno ostao upaljen i sestra mi je vidila mnogo poruka i slika koje nikad nije smjela vidjet, i to se više nesmije ponovit :D
Koji browser?
Vjerojatno treba samo namjestit da za tu stranicu uvijek briše kolačiće.
A da jednostavno uncheckaš "Keep me logged in"?
Ostane nekad svejedno.
Uncheckan mi je keep me logged in, i ostajem spojen. Chrome koristim.
EDIT: A evo, namjestio sam da briše cookiese, i sad se odspaja. Samo da skužim kak da to vrijedi samo za face, a da ostajem loginan na forumu.
Nezz lol, ja na Operi fino imam podešenja za svaki sajt posebno.
Đuka, jel se ti uopće odlogiraš u opcijama?
Pa nego kak drukčije, stisnem na log out kad sam gotov s facebookom :D
Ne znam, čudno mi je malo :|
Ja kad stisnem log out sljedeći se put moram logirati ručno kad dođem na facebook? Nisam još čuo za pojavu da te automatski logira kod sljedećeg posjeta iako si se logoutao kod prijašnjeg...
frend i ja djelimo isti net. kod updatea za lol njemu skida punom brzinom meni po 50 kb/s.... sve ostalo normalno radi. u cemu bi mogao biti problem?
ne znam uopce gdje da krenem kad mi sve normalno radi. probao sam i ugasiti fw. ali ne pomaze
Instalirajte si NetLimiter.
Jel Google checkout uzima proviziju?
Ne
Ja ne kužim onda u čem je fora, imala sam nešto više od 50 kn na kartici, kupim bundle po 2 dolara i ne mogu stavit na steam wallet 5 eura :/
Da nije banka štogod uzela?
Moguće :/
Na koju foru ljudi na Steamu imaju aktivirana npr. 2 San Andreasa kad klikneš "All games"?
Brijem da ti je jedan za PC i jedan za Mac.
Tak meni ima izlistano duplo Civ IV i ekspanzije.