New Skyrim Patch Coming After Thanksgiving
Kaj da danas radim...? Aha, Skyrim :)
Printable View
New Skyrim Patch Coming After Thanksgiving
Kaj da danas radim...? Aha, Skyrim :)
Možda moraš naći ona 24 unusual gem-a, pošto mi kao dodatak na taj quest piše "postani full thief member"!? Ja ih za sada imam 6, a prečešljao sam ziher 70+% Skyrima :(= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Jel kompanjon mijenja izgled ako mu daš novi armor?= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Što se tiče patcha, taman će izaći još 1 ili 2 + par modova prije nego krenem sa drugim prelaskom. U međuvremenu je u planu LA Noire, Modern Warfare 3 i možda još koji noviji naslov... Nadam se da će do tada doći i akcija za Božić, tak da si kupim Steam igru :cry:
Ne zaboravit Batmana. Dok njega ne pređem, pauziram Skyrim. Jebote, ovo je previše od kad je izašao :)
Ovaj mod za optimizaciju što spominjete (di prebacite sa high na ultra)... Jel tak dobro pegla problematični code ili naruši vizualno igru da bi imali bolje performanse?
Mene grafički jedino spilje znaju jebati, slika mi počne treperiti i u tom trenutku kao da lik propada kroz pod pošto mi ujebe nategnutu strijelu i sl. Znači kao neki cliping problem!? Se to još kome dešava?
PS: I da, u tom trenu se i zvuk pojavi kao da krećem u sprint ili skačem ili spremam/vadim oružje ili nešto, nemam pojma što xD
Naravno. Sad izgledamo kao braca blizanci.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Cool, nisam znao, svojim ženama dajem samo oružja...
Tko ne zna, možete otići Sivobradima i pitati onog šefa koji vas vodi da vam ucrta na mapu mjesto gdje se nalazi neotkriveni Word of Power. Sad bum fino našao sve shoutove na L3, pa tek onda na main quest.
EDIT: I da, paralyze perk za Bow, pre strašan je :pray: I zadovoljan sam što i sa onakvom opremom, još uvijek ima hrpa monstera koji su kolki toliki izazov na Master težini...
Pitam se kako merchanti dobivaju nove stvari a da su u skladu s vašim lvl-om; npr. Spell Books. Mislim da kad sam "otključao" Adept razinu magija kod lvl up-a, da su automatski i trgovci dobili taj nivo spellova za prodat. Također, ista stvar je i sa treninzima za skillove. Samo, koštaju ko vrag a love nigdje :) Čini se da ću morat jedan cijeli dan samo okolo hodat, ubijat i skupljat loot te prodavat. Kaj mogu kad mi mage moze nosit samo 330.
Lol, evo prošlo sat vremena, a ja bogatiji za 6 Word-a :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
enchantaj si ringove i amulete za weight capacity,ja kad sam pretovaren ili dam npcu da nosi dio ili stavim ring i amulet za nosenje pa imam jos + ~40 capacity
E di ima neki bogat kupac svime...jer uvaljujem sve onom balethoru valjda ali ostane bez para brzo a imam hrpu dobrih itema za prodat koje ne koristim.
hvala...onome tko me neće ignorirat. :|
http://25.media.tumblr.com/avatar_848b50f48014_128.png
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
Brijem da ne, ali možeš sejvat prije odluke...
I za ovo drugo, nemam pojma di ima, ali uvijek možeš stavit par perkova u speech, imaš opciju da možeš svakome prodat sve, da povećaš gold merchantima itd...
Zgodno je kod npc-a kad krepa, onda izgubiš sve. U biti, još nisam skužio koja je finta s time, ako ga i netko ubije, nakon nekog vremena se stvori pored mene. A opet, neka žena mi se pridružila, umrla je i sad je više nema :/ Budem si uzeo onu magiju koja heala druge pa ćemo vidjet.= Citat =:
Izvorno postao Shaka
@Bartuc: Gle vraga, lik ti daje lokacije :)
Jel ti koristis SAVE opciju? Na koju foru ti netko umre.
Meni krepalo dvoje kompanjona.
Jel ti koristis SAVE opciju? Na koju foru ti netko umre.
Ne kuže te.= Citat =:
O_O? Meni nijedan kompanjon nije krepao. Ono jedino protiv Falmera ti moze umrijeti jer ce ga oni masakrirati i dok je na 1 hp a ostali ce ga ostaviti na miru. Ne koristi shoutove i pazi di pucas jer imas friendly fire a mogu se kladiti da si barem par puta ubio kompanjona slucajno svojim shoutom il cime vec. I duplo cuvaj kompanjona u blizini necromancera slicnih govana jer ti ga onda pretvore u zombija i kad krepa nestanu SVI itemi koje je nosio.= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Kužim ga ja. Al neću loadati čim mi netko umre. Malo RP-anja ne, a?
Maybe al ja volim svoje drage kompanjone pa radim sta vise da ih drzim zivima :P. A i ono kad bi krepali kompanjoni to bi uglavnom bilo tijekom massive clusterfucka di bi i ja krepo pa ionako moram lodati :P.
Ja ih vodam samo da mi nosaju stvari. Koristim naredbu "WAIT HERE" i sam se borim protiv sila zla s lukom i strijelama. Nije mi fora da mi NPC ubija protivnike umjesto mene.
Sta ti ovo RP-anje predstavlja? Ako igra ima SAVE opciju, onda je ona tu da se obilato koristi zbog ustede vremena i zivaca.= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
No comment.
EDIT: evo stavio taj mod za grafiku. Prije igrao na High i sad mi je sve ovakvo
Mda...
Sta no comment? Zar moram sve kratice znati napamet? Pretpostavljam sta to znaci, ali svejedno pitam da ga skuzim u potpunosti sta brije.
Role-playing. http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing
Ja kad budem zaigrao Skyrim, bit ću obiteljski čovjek i cijepat ću drva za život.= Citat =:
Kad smo kod toga, kakva je igra u anti-avanturističkom modu, kakvi sve obični poslovi imaju?
Potrošio sam ga, nakon cca 9 ili 10 Word-ova je rekao da nema ništa, samo tišina... Nisam pogledao, ali vjerujem da mi nisu svi shoutovi na L3, tak da pretpostavljam da moram dalje napredovati po main questu za ostale...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ili jednostavno pjesaci Skyrimom i trazi sam ko pravi avanturist...
@Sonic- mozes sjeci drva, kupit krumpir i zelje i raditi u rudniku. A zena radi u shopu i dijelu pare. I bas mi se svidja ta ideja :D volio bi da ima mod di nisam Dragonborn i sve to, nego obican kepec. A i iritira me sto u collegu moram biti Arch Mage :/ najjradje bi dao tu zadacu nekome drugome.
Možeš i krasti uokolo.
Još mi je ostalo 7 riječi za naći, i ne znam da li sam otkrio sve Shoutove (16 komada)!? Ali fali mi još dosta duša da ih sve otključam :( Moram naći još 9 zmajeva negdje...
EDIT: Sad u ačivmentima vidim da ima 20 shotuova :shock:
http://i.imgur.com/cwXnS.jpg
Tak sam našao prvih 30-ak...= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Di enchantaš opremu? Brijem da u kući, ak sam dobro vidio da to možeš kupit...
Il jednostavno odes u neki palace i iskoristis njihovu opremu.
Ja sam u kući, ali svaki grad sa Jarlom ima svog osobnog mage-a, a taj mage ima svu potrebnu opremu za enchantanje...= Citat =:
Izvorno postao Aral
[quote=Sonic_Moronic]Ja kad budem zaigrao Skyrim, bit ću obiteljski čovjek i cijepat ću drva za život.= Citat =:
Izvorno postao "Niko Bellic":x85ouxgo
Kad smo kod toga, kakva je igra u anti-avanturističkom modu, kakvi sve obični poslovi imaju?[/quote:x85ouxgo]
Evo ja bas idem napraviti lika koji mi nece biti Dragonborn. Nemoj pricati sa Jarl of Whiterun i zmajevi nece ni nastajati i nitko nece spominjati Dragonborn-a. Civilni rat ce jos uvijek biti tu al nitko nece znati da si dragonborn ali neces moci koristiti shoutove.
Kul. Ma bude došao neki mod gdje si nitko i ništa, kao Main Quest Delayer u oblivionu.
Killable children mod
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=774
Justice is served.
Jel mi tko može reć di mi je skyrim instaliran ? Preko disca sam instaliro i steam mi ga je bogzna kud stavio, nema ga pod steamapps/looky725/...
Po defaultu u C:/Program Files (x86)/Steam/SteamApps/common/Skyrim
Ubio četvrtog zmaja, idem učiti nove shoutove. :)
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
E hvala, skuzio sam da imam 2 steama na kompu lol, jedan na kojem je samo tf, a drugi na kojem su sve ostale igre, zbunjola ono :D
Okej znam da sam retardiran ali di je taj d3d9.dll koji bi trebao zamjenit ? :-x
EDIT: Puknuo sam ga samo nutra u folder od skyrima i izgleda da radi, samo što su mi sad compass, i svi barovi (hp, magicka i stamina) nekako sjebani :(