Pa počni
Printable View
Pa počni
Ne valja mi.
to je zato što si pička
Ane. Kako možeš ne voljeti pivu, drugu najbolju stvar na svijetu?
ne voli pivu, a voli ponije. I rest my case :D
Ou nou...
Jedan je razlog zašto ne voliš pivu, ne znaš je piti kako treba (jedan je razlog zašto ne voliš pivo, ne znaš ga piti kako treba).
Ako uzimaš gay guceve i onda zadržiš to pivo u ustima u pokušaju nekog gay wanna be vinskog degustiranja, pivo će se rastopiti na jeziku i dobit ćeš samo nekakvu gorčinu koja će ti nastati u stražnjoj strani jezika. Pivo treba dobro potegnuti, treba biti hladno, i trebaš potegnuti da ode direkt u grlo, jezik pokupi sve okuse koje bi trebao pokupiti, imaš osjećaj hladnog bubbly zadovoljstva kako ti teče niz grlo, i osjećaš se kao muškarčina. Ja sam uvjeren ako ga počneš piti ako treba da bi sve moglo biti u redu :).
Jedan je razlog zašto ne volim pivu, ne volim pivu.
Gleda itko Homeland?
Odličan je. Ali i sjeban.
Još dvije epizode do kraja. Tko zna što će biti.
I hoće li biti treće sezone. Opet imam dojam kao da bi serija mogla završiti.
Biće biće http://www.hollywoodreporter.com/live-f ... son-378335= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
E zakon.
ufff, homeland je zakon, Peter quinn <3
Kojim redoslijedom ide ovaj Firefly?
Skinuo sam tu jedinu sezonu i pod epizoda 1 mi je Serenity od sat i pol. Na IMDB je Serenity navedena kao 11 epizoda.
mozda si film skinia isto se tako zove, ali to ti je prva epizoda
Serenity je pilot i zato traje sat i pol.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Na imdb je valjda redosljed kako su emitirane a ne kako tribaju ići pa je to problem, a to šta si skinia ima dobar redoslijed, a pogledaj na wikipediji il negdi ako nisi siguran.
Firefly redoslijed.
Aha, znači serenity je i pilot i poseban film. Film se isplati pogledati? To je nešto umjesto završetka serije da se tak izrazim?
Uglavnom, gledam sad prvu epizodu Southlanda i sasvim mi je ok. Izgleda poprilično realistično pa mi se sviđa. Ima tu neku dozu Wirea zbog koje mi se posebno sviđa. Gledat će se i dalje.
Da. Nešto slabiji od same serije, ali isplati se pogledati.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
No, tek nakon serije.
Aj dajte mi neke preporuke jugoslavenskih serija. Dramske, humoristične, ratne, partizanske, krimi, nije bitno.
Trenutno na listi:
Velo misto
Naše malo misto
Prosjaci i sinovi
U registratui
Smogovci.
Ou boy!
Već vidim sve Emmyje koje će pobrati.
0 nominacija.
Kul elijeni, tho.
krenuo gledat Ultimate Spider-mana
dobro je, pokoja jeftina fora za podsmijeh, dosta dobre scene akcije, za sada je samo prva sezona izašla
http://www.imdb.com/title/tt1722512/
kapelski kresovi ;)= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Dexter... zadnja epizoda 7. sezone... :shock: :shock: , definitivno najbolja serija ikad!
Završio sam sa zadnjim Sonsima, dosta dobra sezona, čeka se dalje. Boardwalk sam pogledao do pola, solidno zasad, ali slabije od prethodne dvije.
Uskoro krećem sa Game of thrones, a onda Dexter 7.
Dexter 7!!!!! Man... That shit IS INTENSE!!!! Supa HOT!!!
Surprise, motherfucker!
"I own you" "BEST-FUCKING-HEADBUTT EVER"
Odlicne Dexter, Homeland, Boardwalk i Sons sezone ;)
zavrsila 2. sezona homelanda
Evo, napokon sam uspio pogledati kraj 7. sezone Dextera. Definitivno jedna od najboljih.
Što je bolje, Walking Dead ili Supernatural?
Walking Dead bez razmišljanja.
Supernatural se isplati pogledati prve dvije sezone i onda je najbolje stati.
A ako ti se stvarno svidi, onda do kraja pete sezone. Dalje nikako.
Supernatural. Walking Dead postaje jako naporan jako brzo. I likovi su svi special needs.
supernatural se isplati gledat poslje 5. sezone samo zasebne epizode sa monster of the week jer je glavna priča smeće= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Nadao sam se da će biti jednoglasno, ovo mi ne pomaže :)
Walking Dead
Supernatural nisam gledal, nit ne namjeravam :P
Ja sam gleda samo Walking Dead neko vrime, jako brzo postane dosadan, pa preporučam Supernatural :D
Možeš birat između najbolje serije ikad i najgore. Gdje je tu dilema? Za vas koji ne znate najgora je onda koja se Windwalkeru više sviđa.