Extreme Movie
Upravo pogledao...
Komedija sa mnogo sarkazma... 9/10 samo zato što je prekratak...
Printable View
Extreme Movie
Upravo pogledao...
Komedija sa mnogo sarkazma... 9/10 samo zato što je prekratak...
Gle, dobar je film, samo mi se čini da su pucali na horror comedijeu više nego na čisti horror, pa su promašili (po mom mišljenju) i pogodili nešto sasvim drugčije! Oću reći, nije dovoljno strašan za horror, ali ni dovoljno smiješan za comediju!= Citat =:
Izvorno postao amirix
SW: Clone Wars...jako dobro, i vise nego zadovoljan. Ocjena 8/10
...te jucer na hrt-u, "Kako je poceo rat na mom otoku". Kolko god sam ga vec put gledao, jucer sam se ponovo lijepo nasmijao uz film
pogledah Operacija : Valkira
heben film, malo mi je trebalo WW2 doze
meni se baš zato i sviđa, zato što je nešto između slasher horora (što opet i nisu pravi horori, tu se samo kolje, i eventualno se trzne gledaoc kad iskoči neki zombi odjednom, a nema nikakvog pravog straha) i opuštenog filmčića. i nije to komedija, ne treba da bude smešno, nego je jednostavno sa dobrim stilom za opuštanje mozga. po meni baš tako treba da izgleda film za opuštanje, nit je nešto strašan, nit je smešan, nema neku dubinu, al' gledaš i zabavno ti je. u stvari, samo onaj ''ne umem da pucam iz mačete'' deo je namenjen za smejanje.= Citat =:
Izvorno postao Frky
a i ima neka dobra muzika u filmu, samo ne mogu da nađem soundtrack.. nije ni izdat.
Jel došo, jel došo? To moram gleati :)= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
je je ^^
R5 ^^
The Wicker Man (1973).
Kul film, ali bio bi bolji da sam uspio naći titlove. Nisam razumio trećinu konverzacija zbog škotskog naglaska.
The Descent... onako, dobar horor koji stvarno ima svojih trenutaka kod kojih sam se dobro trgnuo, a jedina zamjerka mu je što horor zapravo nastupa tamo negdje nakon sredine, a vrijeme prije i ne služi baš ničemu korisnom.
Wanted (predobar)
Max Payne
Don't mess with Zohan
Pogledao Changeling.Odlican,preodlican film.Izvrsna radnja,izvrsna gluma,nadasve sporednih likova.Iritira jedino Angelinina anoreksicnost.
Sutra gledam The Mist.
Dobar film. Nikakav horror. Kraj prelud.
Pogledao danas The Breach. Ugodno me iznenadio film, dosta je ozbiljan. Mladi FBI agent pomaže u otkrivanju "krtice" koji prodaje informacije Rusima. Preporučam :thumbs2:
Pogledao jedan u kojem mlade vanabi device napadaju debele i masne kobasice...
U zadnjih 2-3 dana sam pogledao:
Get Smart
Kung fu Panda
Wall-E
You Don't Mess with the Zohan
Svi su mi super, ali Wall-E mi je definitivno najbolji, jednostavno je genijalan :)
jucer pogledao Harold & Kumar - Go to White Castle, zakon komedija :D
...dns je na redu nastavak H&K - Escape From Guantanamo Bay^^
@Maloki
imam u planu pogledat Kung Fu Pandu, dojmovi?:)
Meni su danas oba na redu :P
kunf fu panda je odlično napravljen... jest da nije "komedija" kao što je prikazuju u traileru, ali film je svejedno predobar i ima odlične akcijske scene... bolju akciju u crtanom već dugo nisam vidio :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
još ako se doda ona epska glazba to je wpic win :)
Pogledaj obavezno :)
Ovih dana cu pogledati Seven Ponds... je pogledao tko taj film ? dojmovi ?
onda cu ga pogledat:)
e jos mi je na listi national treasure2, zanimljivo, jos ga nisam pogledao :(
Ja sam dvojku gledao, ali jedinicu nisam :(
Dvojka je ok, ništa posebno, ali zabavit će te ako nemaš pametnijeg posla.
Frend mi rekao da nije mogao pogledati film do kraja koliko je dosadan!= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Ali, imaj na umu, da je on tip čovjeka kojem je Babilon A.D. predobar film!
Ja osobno nisam gledao Seven pounds jer nemogu nikako uhvatiti volju za takav film (to je drama, jel da?)!
a šta ako ti se ne svidi prvi?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
WTF? :(= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
bolje da mu bude samo prvi na repertoaru, pa ako mu se svidi onda da uvrsti i drugi, ako ne da batali..
Pogledah upravo Harold & Kumar go to White Castle i rula :) Freakshow i njegova žena <3
Sada je na redu Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay, javim dojmove kasnije.
daa, zena je cka^^= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ali najžešća stvar mi je battleshits :pray:
Zadnje sam pogledao national treasure i dosta je dobar film.
Danas namjeravam pogledati dvojku.
daa, I was like wtf?? :D
ma ima kaoticnih scena, dok uzme gandu u policiji i zamisli zivot s njom :rotfl:
al najinteresantniji je onaj lik u odjelu dok kumar stane satpi :D
Evo, pogledah Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay i rastura, žešći mi je od White Castlea. The KKK sure knows how to party :)
are you king of te forrest ? do you have some special bound with this bush ? xD= Citat =:
Izvorno postao mortician
ili tek ono s rakunom xD
ili dio kada idu jahat na gepardu XD
This is either a really smart move,or the stupidest thing we ever tried.
Well,we're about to find out-mush!
film je fenomenalan, a nastavak je još i bolji :)
Upravo pogledah Role Models, odlična komedija. Preporuka.
Speed Racer-fora film
The Mutant ChroniclesSje zadnje što sam pogledao. Onako, film je loš, od glume, efekata i očajnih negativaca (WAR Marauder, much?), ali mislim da je jednu stvar dobro prezentirao - setting. Odvija se u 28. stoljeću i svijetom vladaju korporacije, ali sam svijet je u nekakvom "cyber-punk (bez cyber dijela) meets WW1 rovovska bojišta" điru što mi je bilo iznimno osvježavajuće (premda je prljavost vremena možda čak i malo pre vjerno prenesena što ponekad ometa od, nazovimo to tako, radnje)... da ne spominjem letjelice koje lete zahvaljujućim ugljenu i parnom pogonu, a iznutra funkcioniraju slično vlakovima. Impresionirao me taj segment filma, to moram priznati.
Je, samo zbog toga vrijedi pogledati Mutant Chronicles.
Pogledao Punisher: War Zone. Nisam se baš oduševio filmom i mislim da je nedostojan predhodnika! Ponajviše, što su promjenili priču o tome kako mu je obitelj umrla! No, ovo je pravi Punisher što se tiče blood and gore-a! Mislim ono, lik starici zavrne vratom ili pogađa čovjeka u skoku s bazukom.... Ali daleko najjača mi je scena ( SPOILERS) kad spašava neku familiju i na kraju uzme djevojčicu jednom rukom dok drugom stišće obarač shootgun-a i kida liku glavu 2 metra od njega! Nadalje, dijalozi su pomalo debilni a i ovaj novi glumac mi je stvarno loš izbor što se tiče izgleda, iako ga moram pohvaliti da je solidno odglumi! Sve u svemu, solidan film (ako niste ljubitelj prvog dijela, poput mene)!
6,6/10
= Citat =:
Izvorno postao mortician
tenk ju kom egen :pray:
tu foru stalno koristimo
X-Men 3 The Last Stand-zanimljiv film,wolverine i dalje car,rastura.Volim X-Men filmove,radnja je napeta,uvijek se nesto dogadja,mutanti su odlicno osmisljeni.Treci dio nije iznimka.
Pogledao Felon.
Odličan.
Stvarno??= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
A ti si retardiran