nije vazno, povecava ti brzinu lvlanja :D
Printable View
nije vazno, povecava ti brzinu lvlanja :D
Pozdrav,znaci kada idem sa kreditnom karticom produziti account kaze mi : You are not allowed to use that payment method...isto tako i za sve ostale opcije (promjena imena,char custom...)znali itko u cemu je problem ? Vec sam poslao mail Blizzardu ali nista od odgovora...
pogledaj po forumima od WoW-a
sigurno ima
viewtopic.php?f=22&t=23713= Citat =:
Izvorno postao -AlanFord-
Ne znam je li ovo dobra tema za ovo pitanje ali ;
Glazba iz Westfalla mi svira dok sam u Mulgoreu...glazba iz one šume kraj Stormwinda mi svira i kad sam u Redridgeu i kad sam u Southshireu npr. je li to normalno??? ja mislim da ne, i živicira me to, je svim ovako ili samo meni? I kako to popraviti da glazba za specifičnu regiju svira samo u toj regiji?
to se automatski mjuza šalta, a i ako ti smeta stišaj u game options
stavio sam na music loop da, ja želim da mi mjuza stalno svira, ali ne želim da dok s taurenom idem po onim livadama svira glazba iz westfalla jer mi to ubije dojam totalno, u sjećanju mi je nekako da mi to prije nije bilo tako, zato pitam je još nekom tako ili meni neš u k ošlo?
Ako me sjecanje dobro sluzi nisu iste glazbene teme. Probaj repair ili reinstall.
Za tko neki dobar addon za novi action bar? ovaj classic mi je :yuck:
bartender mozda?
Zna li netko za neki dobar addon koji skriva tipke za addone oko mape,al da ih mogu vratit kada nešto želim podesit.
imas FuBar, a mozes i skinut SexyMap (map addon koji ih skriva, ali kad prodjes misem preko mape pojave ti se).
mene zanima koliko mjesta na disku zauzima wow u totalu. znaci, wow, tbc i wotlk? imam 5giga slobodno na disku, koliko trebam oslobodit?
meni piše ovako
World of Warcraft 13.772,00 MB
sve imam WoW+TBC+Wotlk
ostavi si nesto vise, trebat ce ti zbog patcheva :D
ok, hvala, ostavit cu 20 giga. pa nek ima. addoni plus patchevi.
hehe, ponovo sam si uzeo BC trial sa svojim hunterom, po treci put :D
neznam sto blizzardovci rade ali meni pase :D
pobiru pare eto sta rade i tjeraju ovu igru u kurac..
Pitanjce
Imam wow,i tbc...jel mogu napravit acc i doc do lvl 70,pa onda uzet wotlk i nastavit do lvl 80?
naravno da mozes :D
sam neces moci napraviti Death Knighta dok ne kupis Wotlk , ali do lvl 70 ces moci doci s pre-TBC i TBC igrom.
tbc imam...a obican wow kupujem za dan dva..onda dodem do lvl 70 i wotlk onda....xD= Citat =:
Izvorno postao bango
jos sam moram nac server^^
moze mi netko reci na kojim relamovima igra najvise hrvata...ali da su alijansa, horda mi se ne sviđa. Ja trenutno igram na Terrokaru, al prebacio bi se u neki HR guild na neki drugi relam. hvala
Ja igram sad već nekih pola godine na Aerie Peaku, u guildu koji je nastao od ex-HR guilda... Sad smo internacionalni, ali većina ljudi u guildu je i dalje s našeg prostora. Prilično dobar guild (sjebao nas Malygos 25, do tad smo bili 3. rangirajuća ally guilda na serveru, heh), tak oda ako se ikad prebaciš, uskoči :D= Citat =:
Izvorno postao junkieee
nemoj nikad na pve realm..
zasto ne? Igram na terrokaru sa frendom i to je PVE relam. Imamo dost dobar guild u kojem su vecinom engelzi i ja sam jako zadovoljan. Pomazu mi sve sta ih trazim ( kad ih trazim :)))...al opet fali mi malo balkanaca :D ...
Opet nije mi se problem prebaciti na neki drugi relam ako tamo ima dobre ekipe.
Ja sam inače počeo na PvP serveru, na hordi, prije nekih godinu dana. Nakon što mi je dopizdilo da me netko ometa dok radim quest, da me kreten kojem treba ePeen corpse campa, da hrpa seljaka stoji na ulazu u dugeon i ometa ljude koji žele unutra i slično, odlučio sam se prebaciti na PvE server...= Citat =:
Izvorno postao lizard
Divota. Obavljaš questove u miru, nitko ti ne smeta, levelaš tri put brže i ne trebaš cijelo vrijeme biti paranoičan zbog nekog potencijalnog gnome/undead roguea u grmlju koji te želi nabosti na pinjur (vilicu). I sad tako jel, igram nekih pola godine na tom PvE realmu, spokojan i miran.
...
ali, .. uvijek ima neki "ali" :)
...
Ne mogu vjerovati, ali meni zapravo *fali* da me netko ganka. Nedostaje mi ta razočaranost, taj napad bijesa kad te kreten 20 levela iznad tebe 1-shota dok skupljaš ostatke goblinovskih motora za utrku po Salt Flatsima u 1k Needles.
Ono što tek sad shvaćam je da PvP server daje jednu dodatnu dimenziju igri - baš zato što stalno postoji mogućnost da ti se dogodi sranje, da moraš biti na oprezu i da si svjestan da postoji cijela *polovica* servera koja te mrzi - baš zbog toga imaš jedan dodatni poticaj na napreduješ u igri, da se osvetiš tom govnu koji te ubio, da pokažeš nekome da možeš i ti njega zajebati i da na kraju krajeva postaneš netko i nešto, da se ta polovica servera dvaput zapita prije nego ti se približe.
...
I zato mi fali PvP server :(
Fali mi ta stvarna dimenzija sukoba, koliko god kretenska u nekim momentima bila...
ma ko ne igra na pvp je njub malo genka ne škodi dok lvlaš i ništa bolje od toga da zatuces nekog iz punetackedrva dok majna :rotfl:
.. iz čega? :)= Citat =:
Izvorno postao Petlare
Pune tačke drva.
Enikejs, igram na PvP realmu i lijepo je. Iako neki put znam uletjeti u gužvu koju podcjenim. Jednostavno se undeadovi spawnaju oko mene. I Taureni. I gejelfovi. I Hulkovi. Od početne dvojice koje sam naumio usporiti u levelanju za kojih par minuta, uskoro imam, well, hordu isusa na leđima koji cipelare moju malu Gnome ženku. :(
No opet, invazija na Orgrimmar je nešto što se pamti. :D Osobito kad se ide u 2 raid grupe. :D
ovak:
reisntaliral sam winze
WoW je na D particiji, ali želim ga reinstalirat zato kaj sam imal problema dok sam igral prije reinstalacije sistema, pa sad kad je sve lijepo na novo, rekoh da i WoW ponovno puknem, e sad njega nema na add/remove tako da ga nemrem uninstall, nema ga ni na listi od CCleanera, probal sam puknut Wotlk DvD i pa uninstal ali ništa,ne reagira, dal da ga brišem manualno select/delete folder ?? patcheve sam spržil na dvd
ili ima neka druga fintica ?