stileru jedan :)
Printable View
stileru jedan :)
to mi je najogavnija stvar u doti, gora od leavera, jedino su feederi iritantniji
Traxica je pi.čka i owna sve izgledom, stoga iteme neetreba! :oops: Lol!
Nego, danas igrao s njom i napravio butter, vanguard, pt, i 2 wratha (normalno ne tim redom) i još mislio mkb, kad ono mi pobjedili!
A meni je postalo tako svejedno sto se stilera tice nakon sljedećeg scorea sa Alchemistom:
0 kills
0 deaths
20assists
To je bilo pred kraj partije, jos sam uspio napravit 2 killa na samom kraju
ima san 1 put 32 asista i par kilsa i 10ak deathsa
al sa alchemon to nije čudo, ako na početku ne uspiješ dobit koji kill, kasnije možeš samo tenkat i stunat
ekipa vozdra
ovak njub sam za dotu,mislim ono igram je par dana i igram sa kardelom i on mi je onak dobar
i sad gledam vi tu imate neke izraze tenkanje,leveri,gankanje...wtf'
dal mi može neko preporučit neki prohod ili prevod tih riječi
tražio sam po netu ali našao sam samo par strategija za preživit hehe
nadam se da post neće bit nevidljiv hehe
ajde ako ima neko neš nek mi stavi link
hvala puno
pozz :)
Tanker - heroj koji je sposoban primiti mnogo dmg-a (ovisi o itemima)
Gank - cijeli tim (ne nužno) napadne jednog heroja i zakolje ga (u 80% slučajeva)
Leaver - onaj koji se disconnecta dok traje igra
ovo nije bas 100% tocno, te ce me vjerojatno neko malo ispravljati/dopunjavati (100% ce to biti systematic, barem u nekoj sitnici :P )
carry- to su heroji koji u lategameu cine vecinu dmg-a, uglavnom su to agi heroji koji su sposobni bro i jako udarati, te imaju dovoljnu kolićinu hp-a da prezive podosta stete (opet ne toliko koliko i tank)
suport-heroji koji pruzaju podrsku svojim igracima sta svojim spellovima, sta svojom pojavom. (systematic ce me u svemu ispraviti vjerojatno ali nvm)
tank-heroj koji ima mnogo hp-a i armora te je zbog toga sposoban primiti velike kolicine dmg-a. usto cilj im je biti viđen na bojištu (to ja tako smatram, nemora biti nuzno tocno).
leaver-onaj koji se diconnecta ili izade iz igre bez dogovora sa teamom (npr igra se 5v5, jedan izade i sad je 4v5. u ovom timu se dogovri da jedan izade da bi igra bila posetnija tj da bude 4x4. onaj koji tako izade se ne smatra leaverom jer jetako dogovoreno), da pokrijemo sva podrucja.
kill steal je kada se neka 2 heroja bore i i ti dodes last hitati (napraviti zadnji, smrtni udarac) te ubijes heroja i pokupis kill te zlato.
last hitanje u slucaju creepova je zadavanje zadnjeg udarca creepovima s low hp tako da ti poberes gold (a ne sentinel/scourge).
deny-isto ko last hit, samo napadas svojeg creepa. tako uskracujes protivniku xp koji bi dobio da je on/scourge ubio creepa) te zlato.
samo dopuna, kada neko nekog dropa, taj se smatra leaverom jer se je diconnectao i ostavio igrace da cekaj (onaj ekran kada pise waiting for player: IME IGRACA #4)-pravilo za leavere jos uvijek vrijedi
Sad igrao s pudgeom, i iznenadio sam sebe! Nisam ownao, ali sam imao par lijepih killova!
Inače, nevolim pudgea i neznam baš s njim dobro igrati (možda sam 3 puta igra s njim, uvjek ga swapam)!
Je, heroj je predobar, ali ja se uvijek spetljam kad treba upotrijebiti hook jer obično promašim!
A danas sam promašio možda jednom, lol, stvarno sam sam sebe iznenadio!
hvala na odg :pray:
uh bas odigrao jednu veoma kul partiju sa liciferom, jesmo izgubili ali eto ga, nemrem svaku dobiti. u linu je bio spec i necrolyte te sa pobro fb i double kill, i odma skupio preservance i midasice (do 10 minute sam jos imao i helm of dominator). na kraju sam imao ove iteme: pt, midasice, satanic, bf, assaultke. doduse malo mi je team isto sakao pa se uoverfeedali lycana (tip je imo vlads, satanic, armlet pt te mkb) i nessaya (bot, bf, satanic, ass te buriza >.<). 1x1 sam ih mogao dobiti ako bii h doomao prije neg bace ulti jer bi inace bilo gg.
u nasem timu je bila broodmotherica sa sny i pt (do 50 min nije nis vise skupila >.<), venomancer koji je na kraju imao helm of d, pt 3 quaterstaffa, te neki feeder (neznam koji zaboravio sam xD)
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Prijatelju u igri kao sto je Dota ne postoji kill steal.
pojedine uloge u teamu koje se opisao su u redu (iako na tvoj nacin objasnjene ali se shvaca manje-vise poanta svake uloge).
jedino sto nisam je da i leaveri imaju svoju ulogu u teamu :D
:shock:= Citat =:
Izvorno postao FireFaith[CLF
dok ne vidiš svena i leorica kako idu za trax, imaju punu manu i niko neće stuna jer čuvaju stun za steal
ili dok se tučeš s nekim a u pozadini tvoj sniper samo channela ulti
[quote=Anarion.Umarth][quote="FireFaith[CLF]":lzogreb9]
Prijatelju u igri kao sto je Dota ne postoji kill steal. [/quote]
:shock:
dok ne vidiš svena i leorica kako idu za trax, imaju punu manu i niko neće stuna jer čuvaju stun za steal
ili dok se tučeš s nekim a u pozadini tvoj sniper samo channela ulti[/quote:lzogreb9]
to sto si naveo nije team play. a team koji nema team play nije team drugim rijecima to nije dota.
pogledaj malo bolji match imas recimo dosta repova na [url="http://www.gosugamers.net/dota/replays"]http://www.gosugamers.net/dota/replays[/url]
nema tu da ces cekati za stun i gluposti... to su public gejmovi onda ili low skilled. jer nije bitno tko ga ubije glavno da je mrtav osim ako nije dogovor prije da carry uzme kill ili semi carry ili ganker itd...
kad bi svi bili u klanovima koji zajedno igraju svaki dan....
skoro sva ekipa ode, a i općenito u doti igra uglavnom pubove, i iz te perspektive se gleda
da ali onda igras pubove koji nesto nose sa sobom. odredjenu dozu gusta i funa, a opet s druge strane da bude kvalitetan gejm. a takvim gejmovima ima. recimo prvi: gdgi room na gareni.= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
trebas vouch request napraviti ili ti oni salju invite da bi usao u room. room stiti bot koji ne vouchane ljude kika van. u slucaju da netko liva imas truant i warn, pa ti livaj.
vjeruj mi u doti ne postoji kill steal.
Evo u subotu je odrzan turnir u dotA-i u Mostaru , odma da se pohvalim ja sam ga osvojio nick na gareni LoD.mYserY
..pa evo vam par partija nasih s turnira :
http://rs405.rapidshare.com/files/182049639/Turnir.rar
Ovi u finalu su nobovi neki sto su sretno dogurali kao lucky loseri
Čisto da vidite sta je team play , kako se sa jadnim itemima da ovnat!
[quote=FireFaith[CLF]]da ali onda igras pubove koji nesto nose sa sobom. odredjenu dozu gusta i funa, a opet s druge strane da bude kvalitetan gejm. a takvim gejmovima ima. recimo prvi: gdgi room na gareni.= Citat =:
Izvorno postao "Anarion.Umarth":3usn7bgm
trebas vouch request napraviti ili ti oni salju invite da bi usao u room. room stiti bot koji ne vouchane ljude kika van. u slucaju da netko liva imas truant i warn, pa ti livaj.
vjeruj mi u doti ne postoji kill steal.[/quote:3usn7bgm]
opet ti te svoje
to ne znači ništa 90% ljudi koji igraju na pubovima i u svakom 2-3 gameu se pojavi neki lik koji će stilat i zbog njega se često gubi partija jer sav taj gold krivo potroši
meni neće u toj situaciji pomoći to šta ti igraš u posebnim roomovima kojin ja neman pristup
imas pravo nece ti pomoci to sto ja igram ali mozes i ti igrati ako imas volje ofc.
a sudeci prema postovima ovdje imas volje jer da nemas ne bi mi kontrirao :D
poanta svega prijatelju, ja cisto preferiram timsku igru. mene ne zanima nista osim timske igre.
pojedinac ne mozes dobiti partiju. samo timska igra moze. u tome se vrti cijela prica mojih postova ovdje. ok ima dana za fun gejmove ovo ono no vecinom igram ozbiljne gejmove.
btw ne znam da li sam spomenuo - u doti ne postoji kill steal :evil:
tehnicki upravu je efef jer ne postoji kill steal jer bi to znacilo da si ti nekog ubio i onda ti je on taj kill ukrao sto mislim da nije moguce(osim kada heroj dobije kill kada asistira sent/scg xD)postoji samo last hit :p
možeš mi to malo bolje pojasnit?= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
ja sam pricao o pubovima, jer ovaj tip tek pocinje igrati, ne iggra u nikakvom high-skileld clanu koji siluje sve po bnetu/ebnet/ggc/hamachiu/tournamentima tako da nisam pogrijesio..
dosla nova dota, venomancer je sada mrvicu prejak sa svojim posionom (prva) >.< jer pogada sve unite u lineu a ne 1 target..
da ne kakim vise
http://www.getdota.com/changelogs
a gle nema toga sto covjek moze detaljno objasniti koliko ti sam forum nudi. na kraju krajeva, takav je i pc play. sva objasnjenja koja trazis (barem je takva situacija kod mene), nesto ne znas itd. pogledas lijepo u pc play ili na pc play forum. stvarno ima svega za sto se traze pitanja. jedini problem kod ljudi je sto su lijeni citati. no to je vec problem i globalnih razmjera ali dobro...= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
uglavnom objasnjeno ti je tu: http://www.gamebend.com
uzivaj i nadam se da se vidimo u gejmu.
krivo si quote napravija, to je fire napisa= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
[quote=Anarion.Umarth]krivo si quote napravija, to je fire napisa[/quote:qkf39y0l]= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
da jer sam cijeli texst označavo pa mi je tvoje ime ostalo^^
ma ne zanima mene igrat na us west btnet tamo bi mi bio veci delay,mene zanima samo garena,a igrat cu u subotu test game pa cemo vidit= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
btw event se i odrzava na gareni. prvi room pod europom (rpg, europe) to je kada si vec vouchan.
drugi room odmah ispod njega ti je za test game.
igro jucer sa stormom i onak WTF PWN. imba hero sada... nisam bas pwnao jer me axe napocetku ownao u lineu ali sam se dobro razvio i ulti imba sada... no cd i odlicna za bjezanje a ostalo magije netreba govoriti ... ali terca mi sada bezveze ali ok
to sam skuzio y= Citat =:
Izvorno postao FireFaith[CLF
treća mu je sad odlična ako znaš koristiti= Citat =:
Izvorno postao KI KI
ulti-udarac-1.-udarac-2.-udarac-1.hit+hit i dotad ubiješ nekog low hp heroja
igra san 2 puta s njin i oba ima oko 10-13killsa i 1-2 deathsa