Meni je deafultna eye-cancer. :(
Printable View
Meni je deafultna eye-cancer. :(
Bon Bon je pod t-govnima? Ne moram dekodirat mob?
tako je
brat je davno prckao po dvb-t recieveru i postavio lozinku. on sada ne zna koja je to lozinka a bez nje ne mozemo nista promjeniti.
kako maknuti to?
tj. kako resetirati uredaj?
Nekako mi se čini da bi bilo korisno kad bi rekao o kojoj točno marki i modelu se radi.
uzmes dvbtr, zakljucas se, zamračiš sobu, sjedneš u čošak i plačeš.. ako imaš sreće, nestat će passa..= Citat =:
Izvorno postao Zeryx
druga metoda bi bila uprijet general reset gumb koji je vjerojatno promjera 1mm negdje na uređaju..
izmoli dvije zdravo marije i resetirat ce se
prva metoda. mogao bi ti uci u sobu, sjest u cosak, stavit prst u dupe i onda u usta. i placi koliko te volja.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
druga metoda, nema nikakvog general reset gumba i to je bilo prvo sto sam provjerio.
inace za ostale koji nisu tako nadareni i vidoviti uređaj je: globo electronic digital 1012 wmta
p.s.
pomolio sam se 2 zdravo marije i dalje ništa.
šta dalje?
i samo normalni prijedlozi...
De jebote, nisi mogo od žnjtije tvrtke prijemnik kupit. Nemaju ni web stranicu ffs.
Ako nema reset gumba kao ono, baš gumb, pogledaj ima li negdje, tipa na stražnjoj strani malena rupica taman za provuć iglu. Ako ima, unutra je reset gumb.
Ili tuci brata dok se ne sjeti lozinke.
a jbg nisam ga ja kupovao. kupljen je još prije par godina u švabiji... :/
nema nista sto lici na reset gumb.
frend mi je nesto spominjao da bi ga trebalo otvoriti i nesto tipa baterije izvaditi i vratiti?
Teško da ima bateriju kao matična u kompu, vjerojatnije je da ima nekakvu flash memoriju na koju sprema postavke pa mu ne treba.
No u krajnjem slučaju, možeš probat otvorit pa vidit. Možda je gumb i baš u kućištu, mada zvuči retardirano.
A možda treba kratko spojit neke pinove da se resetira.
... No inače, softverski, ne možeš baš ništa na njemu raditi? Ni ući u opcije ni ništa?
ne. za sve zivo trazi kod.
probat cu otvoriti. ako nista mozda nadem neke druge podatke o proizvodacu. pa cu moc nac nesto na netu.
Kupi novi. Jeftinije ćeš proć nego da trošiš struju dok surfaš za odgovorom.
pricao mi je majstor bas o toj sifri za recievere kada mi je dosao ugradjivat satelitsku, da ovi malo bolji recieveri se mogu prikopcat na kompjuter i onda resetirat a ostali ako zaboravis sifru jebiga, mozes ga bacit u smece.= Citat =:
Izvorno postao Zeryx
Ovako, kupio sam laptop po prvi put u životu.
Zanima me da li ga moram pustit na punjenju cijeli dan ili koliko, ili tako nešto? U uputstvima ništa ne piše vezano za to.
Mislim da se puni 24 sata da se baterija formira i onda možeš koristiti. Inače ako ti je uvijek uključen u struju, preporučljivo je izvaditi bateriju da ne bi otišla u materinu. Tako su meni rekli.
Da za to znam, jednom kolegi je tako otišla. Jedino šta nisam znao za prvo punjenje kako postupiti.
Al sad malo guglam okolo, kažu da Li-Ion ne traže to dugo prvo punjenje jer nisu toliko osjetljive na to, nego samo treba pazit da se puni i prazni potpuno prvo vrijeme.
Meni je baterija stalno unutra. Koliko sam sjeban?
Veoma.
Meni je isto tak bila 2 godine i onda je odjednom pocela se sa 100% na 0% praznit za doslovno 6-7 sekundi. .....
Čitao sam različita mišljenja o tome i zaključio da nema nikakvog dogovora o tome da li to uništava bateriju. Briga me.
Koliko bi me kostalo da u t mobileu zamjenim staklo za Xperiu P? Imam 1 crticu i uzasno me zivcira. To je naravno izvan garancije,
200-300 kn.
Pf. Ode sutra.
Provjereno uništava.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
[quote=FaTaL_mRkvA]Provjereno uništava.[/quote:25wpfaqu]= Citat =:
Izvorno postao "Sonic_Moronic":25wpfaqu
Sonik ne posjeduje most common znanja ikad, izdanje 2154483445.
Nemojte se mrziti, daj vratite ona srca u sigove, bas ste bili kjut tad
Preko 4 godine mi je baterija bila stalno u prijenosniku, 90% vremena na struji i onda je jedan dan crkla. Sad isto ponavljam i sa novom baterijom.
Ovisi kakve ste sreće, može crknuti nakon godinu i pol, može nakon 5. Ovo s vađenjem je priča za malu djecu i nema nikakvih dokaza da stvarno šteti bateriji.
Jeli se isplati kupovat gaming headsete?
nesto tipa ovo
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless ... B003VANOFY
http://www.amazon.com/Razer-Megalodon-S ... B002EVPBH0