onda je meni najbolje igrati kao two-handed weapon ratnik,jer ionako kod akcijskih rpg-ova igram uvik kao barbarian,warrior i sl...ali me magija zaokuplja jer je baš gušt u livoj magija a u desnoj one-handed= Citat =:
Izvorno postao Durin
Printable View
onda je meni najbolje igrati kao two-handed weapon ratnik,jer ionako kod akcijskih rpg-ova igram uvik kao barbarian,warrior i sl...ali me magija zaokuplja jer je baš gušt u livoj magija a u desnoj one-handed= Citat =:
Izvorno postao Durin
Vidim par modova već izašlo za "poboljšavanje" ženskih tekstura... kao "prljave" su, "nedovoljno oble" ili slično pa ih likovi čine da izgledaju ko' da su došle sa fotosessiona nekog časopisa.
Ne znam zašto bi itko to radio, meni su likovi u igri odlični :(
Ženski likovi zapravo ful dobro izgledaju s takvim prirodnijim lookom, prljavštinom, tetovažama, ožiljcima i slično.
A tek kad vidim one modove za "uljepšavanje" elfova ... pa dovraga, baš u Skyrimu elfovi (pogotovi wood i dunmer) izgledaju kako treba, gotovo primitivno.
gdje se uče novi spellovi?
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Dok ne skuzi da mu 500kn nije dovoljno da plati rezije. :D JK brijem da stalno ili bar dok ga nesto ne zatuce...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Essential su pa će samo pasti u nesvjest na neko vrijeme, ne moraš se bojati da će ti ga zmaj popapati. :)
Uspio sam svom companionu napokon dati bolju opremu, barem što s bowa tiče, za armor još moram vidjeti, moram naći nešto bolje.
Kad se sjetim koliko mi je dugo vremena trebalo da obučem Imperial Armor u Oblivionu, ovo sada mi se sada čini kao varanje. :)
Isss kako se rak zakopava, odlično :pray: .
počeo i ja danas, i igra mi je prejebena... istina, meni je idiotski, kreiranje lika je isto ono - wtf? ali igra je super... atmosfera je epična, zvuk - čisti seks... :)
što se tiče grafike, stavio sam sve na ultra, fullhd reza i još stavio par tweakova, za sharpanje grafike, neke sjene itd.. i predobro izgleda, a vrti se čist glatko... :)
morat ću stalkera clear sky staviti on hold zbog ove igre...
Mogu krepati, pazi :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Ako, recimo, giant dohvati nekoga od njih svojom velikom tvrdom palicom, neće više ustati :D
Ako se pošajbate sa onom ženskom u krčmi u Whiteran-u, te ju prebijete ko kozu, prodružiti će vam se.
Fo free fkors.
= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Kronično mi fali prostora u inventoriju. Nosim samo par oružja, armor i hrpu potova / sastojaka, i stalno sam overencumbered.
Krenuo sam prema Ivarsteadu cestom iz Whiteruna ne bih li nastavio main quest. Po putu sam na sve moguće partizansko-potion-drinkerske načine uspio riješiti par bandita i highwaymena koji traže cestarinu, i onda nakon ugodnog prvog susreta sa Sabermačkom skužio da joj ne mogu ništa i okrenuo se natrag :(
U nadi da ću naći neke nove i zanimljive questove koji nisu preteški, pa da se izlevelam i suočim sa sabljozubim mačkama, otputovao sam u Falkreath koji je jedno obično jebeno selo usred šume. Nije valjda da je Whiterun najveći grad u provinciji, a ovo drugo samo malo veća sela?
Ja sam ovog svog dobio besplatno, zato kaj sam mu uslugu napravio. Prati te stalno, nemože krepat, tj. može, al kad završi fajt, onda se revivea i odjednom se stvori pored tebe xD= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
@cham3leon: A kaj bi ti, metropole svaki kilometar? :) Veća mi je fora par većih gradova i okolo par manjih sela. Imaš i naselja još manjih od sela.
Da, ali Falkreath bi trebao biti grad, baš grad, a ne malo veće selo. Ja u Whiterunu imam veću kuću nego Jarl Falkreatha.
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
...po novu konfu.
Btw, kako bi se ovaj Skyrim ponasao na intel i3 2100? Nemam bas para za neki jaci proc.
Ako možeš vrtiti Oblivion na high/max detaljima, možeš igrati Skyrim (ne na high, ali možeš igrati) :D
Konacno vukodlak. :D
Pošalji meni malo! Kad ti treba za platiti trening, ode kao snijeg na ljetnom suncu :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Neuništvio. Smithing ti služi tome da ih ojačaš (slabiji smith može do Fine dok sam ja trenutno na Exquisite kvaliteti pa je moj Elven jači nego Ebony)= Citat =:
Izvorno postao Durin
Stormcloacks. Roleplyam da mog lika Thalmor ne voli pa ne voli ni on njih.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Imperiali su na strani Elfova f'corsE: njihove su lutke.
IMO, rugged look paše svim likovima u igri. Nije Skyrim baš zemlja ljepote.= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Nađeš Wizarda i kupiš Spell Tome. U Whiterunu u dvorcu je jedan.= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
sova, nabaci jedan screenshot
nego koje skillove najbolje punit u pocetku??
Nije ti elven jači nego ebony ne laži. Ja mogu do epic poboljšat, a legendary je max. Još skrinova:
Sry al neda mi se. Ugl imat ces slike na netu, na wikii vec.= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Brijem da te zmajeve ubijate kao običnu divljač. Pa istrijebiti će te ih. :)
Ja sam tek jednog ubio, a od drugog (random) zmaja sam bježao, uspio sam par munja opaliti onda mi je frajer pobjegao. (Ma dobro je da sam živu glavu uspio izvući, brijem da ga ne bih uspio ubiti.)
Ja većinom sporedne kvestove riješavam, trebam još izlevelirati lika, ove jače živine ubijaju u dva udarca.
Na povratku u Whiterun naišao sam na mrtvog bandita i njegovog konja (valjda je njegov ako ga nije ukrao.). Posudio sam mu konja. Presmješno ga je jahati.Na kraju se izgleda odlučio vratiti svom mrtvom vlasniku.... Nije htio ostati u štali.
Jel se može kupit kuća u Whiterunu? Ako da, gdje? I da li je to moguće u ostalim gradovima/selima?
Da i da. Najskuplja je u glavnom gradu i košta preko 20k, ali tamo je imperjalistička gamad pa na tu možeš zaboravit. Da bi mogo kupit kuću prvu moraš obavit par questova da te Jarl zavoli.
ja san jarls thane u Whiterunu i mogu kupit kucu, samo mi nije jasno di je ta kuca ?
Nadaj se da se protivnici ne leveliraju s tobom, inače će biti fun. :)= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
po meni je najbolji nacin za levelanje taj da levelas skill smithing, svaki put kad ga levelas puni ti i exp za opcenite levele
Ja sam tako brdo levela dobio, ali sad mi je one handed zaosto.
Ima neko dobro mjesto za kupovanje alhemijskih recepata? Treba mi nešto za healing potione.