Da, isprsio si se sa argumentima ranije u raspravi i linkao smeće od recenzije.
Printable View
Da, isprsio si se sa argumentima ranije u raspravi i linkao smeće od recenzije.
Uzeo i ja Alan Wake.
Razmišljao sam uzet i Maxa ali radije ću čekat winter sale za njega.
Za one koji se dvoume, Max Payne 3 je najbolja igra ove godine. Najbolji TPS ikad. Beskonačno bolji od prva dva nastavka.
Ja sam ga uzeo s preorderom još prošle godine u osmom mjesecu.
Ha bolje MP3 nego Alan Wake u svakom slučaju.
Ako ti je LA Noire svidio zbog prezetnacije onda će ti se MP3 bit najbolji ikad.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
To je istina.
A i općenito igra rula.
Naravno.
Slažem se ovdje, što se tiče TPS naslova, najbolje kaj sam igrao do sada. Još planiram prelazak na hardu.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
U međuvremenu instalirao drugi epic Rockstarov naslov - GTA 4. To planiram laganini cijelo ljeto, skupa sa epizodama.
Jučer sam 3 sata vozio taksi, odigrao par partija biljara, naroljao se u birtiji i dilao travu. 8)
A u kurac, krepao mi komp u subotu poslijepodne, usred Summer Salea :cry: :twisted: Otišlo napajanje. Uopće me niti ne čudi kad je bilo toliko na knap za moju konfu :( Sad moram čekati ponedjeljak da se dućani pootvaraju :(
Budem kod staroga instalirao Steam tak da mogu Voteati za beđeve i kupiti ako kaj uleti. Pas mater još jednom :(
Kaj, jesi uzeo na kraju Maxa?
Dobro je, popravio sam napajanje, ali mu ne vjerujem, vjerojatno ću novo ubosti.
Nisam još kupio Maxa, vjerojatno budem prije isteka vremena.
Ima li šanse da ponove koje igre s rasprodaje kasnije, ove šta su se bolje prodavale bar?
Radili su to svaki put.
Valjda je praksa da se zadnji dan pojavi večina igara sa popustima.
Ja sam upiknuo Max Payne Bundle. Nisam mogao izdržati... :D
Idućih par sati Witcher EE 2 eura, Witcher 2 EE 16 eura.
Sreća da sam spavao :(. Valjda će bit opet.
Ubo l4d2, with minutes to spare 8)
Sve Civilizacije na -75% (osim Gods and Kings koj je na -25%), kolekcija na -80%.
Znači, Civ V za 7,5€, Civ V kolekcija za 10€, kompletni Civ serijal za 25€.
Ne znam sad dal da si uzem Gods and Kings sa ovih -25% ili da čekam i nadam se nekom većem popustu.
Ako je taj popust trajan, čekaj još. U protivnom, uzimaj.
Nebum uzeo Gods and Kings tak skoro. Sa random generiranjem mapa i lokacija neprijatelja te toliko mizernim razlikama između Civova, sasvim dovoljno je imati original Civ5 i igrati skirmiš. Možeš bez bada čitav život igrati tu igru, uvijek je "drugačija" :D
I da, još nisam prebolio što se Retail verzija Witchera 2 nemre aktivirati preko Steama :( A žao mi je dati toliko love samo zato da je imam i na Steamu... Možda kad bu 5€ bila...
Ak ju kupiš na Steamu imaš ju i na Steamu i na Gogu :P
A Gods and Kings ipak dodaje novih stvari u cijelu priču tako da se isplati uzet.
@Dead - nije trajno, samo još par sati u sklopu flash deala. Sad je 25%, inače je trajno na 20% tak da i nije neka velika razlika.
Mislim da ću ipak čekat i vidjet oće bit možda nešto više sniženo.
Ti uzmi E.Y.E: Divine Cybermancy da igramo coop. Samo 4 ojra košta.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Mislio uzeti Saints Row dok nisam vidio da ima trilijun DLC-ova i da je complete skuplji 4 puta.
DLC-ovi su uglavnom samo skinovi/oružja/vozila.
I nema ih na pirat bayu. Sramota.
Prince of Persia complete pack samo 10 eura. Go go go.
Hmmm, nisam igrao "prince of persia the forgotten sands", jel se isplati uzet?
Čuo sam da taj novi nije baš nešto. Uzeo sam pack prvenstveno zbog ovih starijih.
New Vegas Ultimate edition također 10 eura.
Gledam ovaj Mount & Blade Collection i nećkam se dal da uzmem :?