samo sto kada ih horvatincic pokrade, projekt nece kostati 1.5milijarde vec 2 milijarde kovanica od 1 kunu
Printable View
samo sto kada ih horvatincic pokrade, projekt nece kostati 1.5milijarde vec 2 milijarde kovanica od 1 kunu
Novi zakon: Ukidaju se školarine, a odzvonilo je i profesorima torbarima koji trče za zaradom i zanemaruju studente
http://desmond.imageshack.us/Himg571...=640&ysize=480
link na članak
http://www.morphsuits.co.uk/
Morph-suit up!
Omg, to moram kupit, kako epic..
DŽEK IZ SINJA 14-godišnjak našao 50 tisuća eura i dijelio djeci po školi
link na članak
e da je meni samo 1000€ :(
bog : )))))))
ohlol
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
:roll:= Citat =:
Za većinu će studenata studij, međutim, biti potpuno besplatan jer će država u potpunosti subvencionirati upisnine za sve redovne studente, ali i studente koji ulaze u neku od socijalnih kategorija. Najuspješniji studenti će na trošak države moći studirati na dva fakulteta.
http://www.gamesthirst.com/2011/04/22/t ... s-members/= Citat =:
Izvorno postao Kid A
:eyebrows:
Pa to blizu mene. :(
ORLY?= Citat =:
Kod Slatine
Kozice, valjda, to ~5km od mene :O
Californication EXCITING NEWS! Music icon, producer, actor & director RZA has signed on for the 5th season of Californication! RZA will guest star in multiple episodes as an extreme-living, mega-rich hip-hop mogul who hires Hank to write a screenplay for his hot new film. Production on the 5th season begins this… May.
Slavonski svećenik: Stalno maštam o dječacima iz škole, prepoznajem im želju u očima!
link na članak
ja mislio da se zato u zatvor ide....silly me hehe= Citat =:
Siz prijašnje župe je prebačen u drugu župu za 'kaznu' jer je zlostavljao rođaka
ma sve ce to Papa posvetiti i bude bolje....a vama 42 000 000,00 kunica manje za oprost grijehova u dva dana ode ko da ih nikad nije bilo
do jaja. mada 4. sezona nije bila baš nešto, al svejedno je bilo prejebenih epizoda prije svega 4. i zadnja, samo što je kraj sako :/= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Meni je koma sto previse briju na familiju i ta sranja, a premalo ima ludovanja i zajebancije. Ipak, onu bi malu mulatkinju sto pjeva u bendu "Queens of Dogtown" tako rado nataknuo na onu stvar da to nije za vjerovat. Najjaca mi je epizoda kad su u kuci na partiju kod onog bogatasa ludog i kad mu Charlie ubije majmuna, jer ga je majmun gadjao govnima, a na kraju se bogatas ludi gol objesi u WC-u. Prejako!
da to je 4. :D
a dobro ova sezona je sveukupna bila ispod standarda, al sad su višemanje stvari vračene na početak. karen ima drugog, henk je i dalje u kurcu, moglo bi bit ludo \o/
homo says what :))
Panika među igračima PlayStationa: Ukradeni osobni podaci desecima milijuna ljudi
link na članak
De prelistaj forum nekad onako, linkane su vec slicne vijesti
Tako im i treba kad su console fagovi.
Sereš po konzolama, onda upališ emulator i igraš DBZ sa joystickom. gg
hmm, pa na taj naci to bas i nekako i nije bas konzola= Citat =:
Izvorno postao Cid
ili nesto
hmmm
mudrost
Kao igrati konzolu je loše, a ok je imati emulator i joystick i knozolaske igre. lol...