bičam po nespavanju, pun mi prozor neispavanosti. Idem pojest sirovi krumpir, javit da sam bolestan i u krevet.
Printable View
bičam po nespavanju, pun mi prozor neispavanosti. Idem pojest sirovi krumpir, javit da sam bolestan i u krevet.
mamurluk.
isuse.
Bičam po svojim usranm sinusima, od svih bolesti od stare kud sam moram dobit iste sinuse. :(
također sinusi *šrmc*= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ja sam baš svoje sanirao ove dane. Sinuse, jel. Moji se jako dobro drže kalendara i točno na pola 9. mjeseca zakuhaju. Stvar sam riješio probioticima i antibiotskim kapima. Plus neke sitnice za alergiju.
Ja za svoje neznam kad počinju raditi, jedino znam da je najteže vrijeme sa njima jesen, zima i početak proljeća.
Iscjedite morski krastavac i po kap uzmite u svaku nozdrvu. Čisti sinuse i pomaže. Provjereno :)
p.s. budite spremni za gadosti kakve u životu niste vidjeli... i držite kapi dalje od očiju
I ne smijete biti prehlađeni kada to radite, budite zdravi barem 5-7 dana i onda to uradite.
Ozbiljno? Morski krastavac? Ukapavanje krvi morskog krastavca u nos?
Između morskih krastvaca i svojih bolesnih sinusa bez njih, biram ovo drugo.
Gadost jeste, ali pomaže. Doduše, užasno je kada se uzme ali pomaže. Ja nisam siguran da li bi ove godine to probao iako me već hvataju glavobolje i hunjavica. :(
ono jeste ikad čuli za čaj s limunom i to u omjer limun:čaj=2:1, plus 2 kile meda i nešto šečera.
This, samo bez secera.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
bičam po prežderavanju..... natrpo se kao idiot...
bicam po tom sto nitko ne svraca u FANFIC temu, ljudi pisu super stvari :(
Da dodam, prilikom hvatanja morskog krastavca nemojte se šokirati ako vam ovaj izbaci vlastitu utrobu, koja je dio njegovog obrambenog mehanizma :p= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Obrambeni mehanizam mu je uzasno ljeplivo bijelo sranje.Skoro ko super ljepilo koje strcne iz svojeg anusa.Provjereno iz prve ruke.
Valentino! Zar opet tvoji pokusi???
To mu je utroba momce.
Dunno.Evo slikice.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...er_defence.JPG
"A sea cucumber in Mahé, Seychelles ejects sticky filaments from the anus in self-defence"
da, al ako ga isfuras izvan vode isprska utrobu van ;)
Bitcham po ljudima kojima su životinje pokusi za njihov bolestan smisao za humor...
Bičam po čitavoj ekskurziji, jao goreg izleta nisam imao igdje. Slavonija jest zanimljiva, lijepa i ima zanimljivu povijest, ali sama organizacija i ponašanje učenika i nastavnika je očajno.
Morski prozor ne štrca ništa bijelo,jedino što radi je da izbaci utrobu van,kako je netko i rekao.
Neopisivo gadno izgleda kad to učini na suhome :scared:
Bicam po necviliziranosti nekih ljudi. Oke, samo Podravaca :p
Baš si morao si naglasiti "Hrvata", jelda?
Edit: Nisi ništa postigao editom.
OT: Bicam po necviliziranosti nekih Bosanaca.
Bićujem po svojoj percepciji danas.
Prvo nisam primjetio čisto trolanje onog Kid A kad spominje neku slovensku Flasku,a sada
nisam vidio da je ovaj naglasio "Hrvata".
Loš sam danas :(
lol nisam nista naglasio nego sam mislio na maloljetne idiote u mojoj skoli. okej?
Čupakabra dosadan si sa svojim "ja sam Bosanac i viši sam od svih vas" stavom.
Pa svi znaju da je Bosna uviše od Hrvatske.
Nego, bičujem po Deviantartu koji ne želi da mi pošalje verification mail
bar postoji bosanac :(
i bar nisu svi ljudi koji se busaju u prsa da su bosanci zapravo hrvati sa dedom iz SARAJEVA SRCA BALKANA