Stiže 17.9., navodno.
Printable View
Stiže 17.9., navodno.
Zblesirao se trading post. Ljudi se žale da nemogu kupovat / prodavat, a nekima, poput mene, ne vraća novac od otkazanih narudžbi. Nadajmo se samo da će to što prije riješiti.
Da, a u invazijama gear boxovi imaju nazive s korejskim znakovima :)
Kaj si na kraju kupio?
1250 komada iron ore-a.
NVM, sredili su xD
UPIST?
dapače! :D
bar se imamo protiv koga tuć! ^^
Mislio sam u smislu "kaj si kupio igru", krivo sam se postavio :)= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Btw kaj će ti toliko, ideš preprodavat ili ti treba za dizanje craftinga?
A-ha, krivo sam shvatio. Da, imam guardiana sa kojim sam započeo igrati, a željezo sam kupovao jer se na tp-u dalo zaraditi od razlike u cijeni ordera i raspoloživog željeza. Da sam uspio kupit jučer više željeza i da se tp nije zblesirao danas bih zaradio 20c po jednom ore-u.
Dropa mi dosta ovih novih crafting materijala u WvW-u, ne znam kak je u PvE-u?
I vidim da se invazije nastavljaju, samo rijeđe.
Evo mog guardiana. Napokon sam dobio boje koje sam htio za bakreno tirkiznu kombinaciju:
Đe ti je display name, sotono? :)
Ja sam si nedavno slagao set armora koji bih volio imat i dobio ovo:
Vigil glava i hlače, Koda (HotW) ruke, ramena i noge, te cultural tier 3 chest. Mač je Cobalt.
Trebam još jedno 4-5 runova HotW-a da skupim za Koda dijelove, pare za ostale dijelove neće bit problem. I jedno 2-3 komada transmutationa.
Ovih dana sam nešto malo rerollao i prvi put uzeo guardiana. Fuck, zašto to nisam ranije napravio, ful je kul. Užasno versatilna klasa i odličan support (to govorim kao bivši bow ranger koji moguće kandidira za najmonotoniju klasu u povijesti?).
Da, fora je što možeš biti izvrstan liječnik, support, buffer, lik koji neda da drugi u party-u krepaju, dps ili "tenk" sve ovisno o potrebi.
Jedino mi je užsasno glupo što igra nema mogućnost dual specsa, a još i više od toga što se nemogu mijenjati skillsetovi osim pojedinačno i ručno. Pa zar nebi mogli napraviti skillswap tipku koja bi ti promijenila 5-0 skillove, uz recimo cooldown ravan skillu sa najvećim cd-om.
na kaj misliš pod dual spec, da možeš tijekom borbe prešaltat na drugi set skillova? Bolje da toga nema.
Ali definitivno fali opcija iz jedinice kada si mogao saveat template builda pa ga samo loadat, ovako je malo iritantno.
Mislio sam na dual build, da se mogu šaltat sa healera na dps i tako.
Još jedna stvar koja me živcira - mogućnost skipanja mobova u dungeonima. Da, tako ide brže, brže se dođe do bosseva koji dropaju blago itd. Sve je to meni jasno, no bez veze mi je što se činjenica da mobovi u dungeonu imaju isti aggro kao i oni van zloupotrebljava u svakom prijelazu, te konstrukcija samog dungeona time totalno gubi smisao.
U načelu na to je i mislio; dual-build u smislu da imaš dva templatea sejvana među kojima možeš "skakati" kad si izvan combata/sPvPa.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
But anyway, polako dižem guardiana. Imao sam neku sliku u glavi "paladina" s greatswordom, ali sam promjenio mišljenje čim sam se domogao sceptera offhanda :D
Nema teoretskog boga da dobiješ skill swap unutar borbe. Time bi efikasno izmijenio sva moguća pravila i balans klasa što se od početka lagano dotjerivao. Sačuvane buildove za promjenu izvan borbe se već neko vrijeme traži, valjda ce doci i to na red.
+1, samo što sam je meni to u obrnutom redoslijedu :D= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Ne mogu se nikako natjerati da svog Rangera dižem, zapeo je na 30. i nekom lvlu i tamo stoji.
S druge strane, i nakon 600 sati s guardianom mi je i dalje gušt.
Nub pitanje, ali - magic find bonusi od onih essence of lucka su permanentni, jel? Mogu slobodno iskoristiti essence čim ih dobijem?
Da, taj essence of luck ti sada bilda mf koji je postao account bound. Meni je trenutno na 35%, riješio monthly i dobio essence od 500 :)
Meni je trenutno najzabavniji warrior. Guardiana peglam kad me pukne, necro mi je zapeo na 67. levelu i osjećam se loše jer sam tako power levelao pa sad nemam volju za igranje s njim, a danas sam si rollao norn rangericu.
condition spec necro ti je sad baš top klasa pa se probaj pozabavit i dalje s tim :D bar za wvw. :D
ja imam mesmera, engija, guardiana, wariora, elea, thiefa na 80 :( necro je 35. :D
Ma je, condimancer mi je u planu.
Vidio sam na youtubeu build za nekakvog hybrid necroa i prejeben je, ali je prokleto skup za složit.
Eto, lvl 80... i kaj sad?
Nis, skupis neki armor iz dungeona radis living story achije i tak. WvW ak te zanima.
samo wvw.
Dungeoni, living world, fraktali, istraživanje mape, JP-ovi, world eventovi (npr claw of jormag), wvw, spvp, altovi...
Ima toga :)
lol evo twitch kanal! :D možete gledat u HD VISOKOJ KVALITETI ( :( ) današnji raid i višestruko wipeanje od strane vizu 100man bloba <3
http://www.twitch.tv/sjemen
Sve ovo sam radio i do lvl 80, s time da mi je wvw debilan...
Pa onda samo nastavi to radit :) Sad si još možeš i poriktat odličan build i peglat.
Meni wvw super, nedavno smo nas 5-6 obranili tower od 40+ zerga, bilo prejebeno.
Moram nać dobar wvw guild, ovaj moj je opet općenito slabo aktivan.