Mmkay. Hvala na odgovorima. :)
Stvarno, kao da čekam novu epizodu ultranapete serije, jedva čekam da vidim što će biti. Sviđaju mi se moralne dvojbe koje serijal povlači, a i kasnije me čekaju paradoksi, mljac! :P
Printable View
Mmkay. Hvala na odgovorima. :)
Stvarno, kao da čekam novu epizodu ultranapete serije, jedva čekam da vidim što će biti. Sviđaju mi se moralne dvojbe koje serijal povlači, a i kasnije me čekaju paradoksi, mljac! :P
Da se ispravim. Evo završio sam BFBC2. Igra je fenomenalna, dužina, težina, zabava - čista desetka za remek djelo iz DICE-a (ilitiga EA-a). Moar!= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Zbog moje nepromišljenosti sada nemam ni jedne igre na računalu, osim TQ-a kojeg sam instalirao upravo, i izgubio sve saveove :hangin:
Assassin's Creed 2
StarCraft 2.
Hearts of Iron 1. (po ko zna koji put)
King Arthur the roleplaying wargame, igra je prezakon, total war sa primjesama magije i starobritanskih legendi, ima određeni LotR feeling koji je premoćan, igra je također dosta komplicirana sa tonom opcija, jako zabavno i jako dobro odrađena igra
Ubo sam jeftino C&C Saga edition pa sam počeo od početka, tj. C&C + Covert Operations. Blast to the past. :)
Evo danas od mvaljavea došo CoD 4 :D.
ništa u zadnje vrijeme... trul sam šta se tiče gejmanja zadnjih mjesec dana...
Stalker COP, dosta zabavan, puno bolji od CS-a ali igra očajno treba tutorial i neke dodatke tipa da mogu vidjeti koliko točno sam gladan a ne da po boji ikone pogađam, također nikako da skužim kako mogu aktivirati anomaliju bez da uđem u nju i da me spali
Jučer ovu,Sa večeras ću Colina McRae 3
Mass Effect 2 :D
Odlična igra, jedinica unapređena u svakom pogledu, tj. bar za sada stvara odličan dojam 8)
Trine
uživam!
Igram CoD4 mp,PES 10 i QuakeLive :D.
trenutno ovo: crotrailers.co.cc/2010/04/12/gta-4episodes-from-liberty-city/ S
nije lose :)
Ovu:
Tt5AmqA3STc
MDK 2
danas uzeo Demigod i lost planet.lost planet nisam još instalirao ali već par sati derem demigoda!!!
Uzimas generala ili assassina? :)
Assasina naravno...Ali najveća radost u igri je vidjeti The rooka.
Eee da ne zaboravim uzeo sam još i Prey.Igra je solidna podsjeća na Quake :)
Fate/stay night. Dobro, više čitam nego igram :)
Discovery Online. Šema igra. Sad će Gaurnor igrat samnom. Ko god hoće, može nam se pridružit.
wat ist gaurnor
evo upravo poceo igrati the last remnant,nije bas onako kako sam ocekivao
s tim da je cak malo i preteska...
ima li netko poblize iskustvo sa igrom da me malo prosvjetli?
Govrn'r.= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Legacy of Kain: Blood Omen
Trudim se, trudim. Borba i kretanje su jako spori, a kad upalim program koji ždere cpu, onda stalno skače po brzinama. Gubim strpljenje. :(
Inače, Soul Reaver 2 proglašavam kao jednu od najboljih igara ikad.
Nabavi PS1 verziju, bolja je i ima animacije u igri. Tako sam ja odigrao na staroj PS1 mašini.
Pomalo Stalkera COP i pomalo TQ:IT sa frendovima preko hamačija :D
Pokušao Spore opet, no dojadila mi već kod druge faze. :(
Utawarerumono i povremeno The Path.