-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Tarantino već 15 godina nije snimio vrlo dobar film. Remek djelo nije snimio već punih 18.
Današnji Tarantino je šaka jada koja filmovi snima isključivo za sebe, i prodaje nekakvu praznu filozofiju.
a u međuvremenu je snimio vjerojatno čak 3 filma, ajde recimo 5. jackie brown i kill bill su dobri filmovi, istina, nisu remek djela za razliku od prva 2, znam da je snimio i dio od 4 sobe, death proof koji je po menii najlošiji i ne znam što još
btw,bezimeni,plavi grom je film mog djetinjstva, još ga imam na kazeti
-
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
The Day the Earth Stood Still
Nisam ništa očekivao od filma pa se nisam ni razočarao...film je tak , neka sredina .Nije baš totalni šit kako se priča po forumima.Ljubitelji fantastike će uživati pogotovo ako nisu gledali originalni dio .
Klinac u filmu je dosta loše glumio , to me najviše zasmetalo .I ljudi su prikazani kao totalni kreteni što i jesu , ali nisu baš tako glupi.
ovaj prvi je teški šrot, dok je remake 10 puta bolji....
-
= Citat =:
Izvorno postao unknown
= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
The Day the Earth Stood Still
Nisam ništa očekivao od filma pa se nisam ni razočarao...film je tak , neka sredina .Nije baš totalni šit kako se priča po forumima.Ljubitelji fantastike će uživati pogotovo ako nisu gledali originalni dio .
Klinac u filmu je dosta loše glumio , to me najviše zasmetalo .I ljudi su prikazani kao totalni kreteni što i jesu , ali nisu baš tako glupi.
ovaj prvi je teški šrot, dok je remake 10 puta bolji....
S:shock: koja izjava
-
treba mi jedan topli obiteljski film, onak odrama, taman za božić :)
-
-
takođr molim film koji nije bio prikazivan preko 200 puta u proteklih 15 godina ;)
-
pa bas i nije :wink:
Christmas in Wonderland-na foru Home Alone, vrhunski je ako volis takve.
-
Ben X. Film je vrlo zanimljiv, snimljen po istinitom događaju. Ben igra Archlord ^^
-
je gleda ko film big fish ? i kakvi su komentari ?
-
Gledao ga ja.Super film za zabavu.
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
je gleda ko film big fish ? i kakvi su komentari ?
meni među top3 burtonova filma, možda i najbolji...
-
Tropic Thunder sam napokon pogledao, vgg 9/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
treba mi jedan topli obiteljski film, onak odrama, taman za božić :)
It's a wonderful life
bio je 200 puta, ali opet..
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
It's a wonderful life. bio je 200 puta, ali opet..
jel to onaj La Vita e Bella iliti "Zivot je lijep"? ili sam se ja sj*bo :)
-
http://www.imdb.com/title/tt0038650/
Po mnogima najtopliji film ikad. Čisto za Božić.
-
= Citat =:
Release Date:
7 January 1947 (USA)
ajoj, pa to je neki muzejski
-
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
= Citat =:
Release Date:
7 January 1947 (USA)
ajoj, pa to je neki muzejski
http://img169.imageshack.us/img169/3271/facepalmgs2.gifhttp://img169.imageshack.us/img169/3271/facepalmgs2.gifhttp://img169.imageshack.us/img169/3271/facepalmgs2.gifhttp://img169.imageshack.us/img169/3271/facepalmgs2.gifhttp://img169.imageshack.us/img169/3271/facepalmgs2.gif
Ajde ti nama objasni kakve veze starost filma ima s njegovom kvalitetom ?
Nemogu opisati koliko MRZIM takav stav kod filmova, ak je stari ili crno - bijeli, trebalo bi automatski značiti da je film smeće.
Ali što se tiče božičnih filmova, moj favorit je Bad Santa, pošto baš i ne podnosim ove "feel good" filmove, isto kao ni sav ovaj hype i strku oko blagdana koji bi trebao služiti za druženje s obitelji, odlazak u crkvu i što sve ne, a sada je samo izvor stresa i konzumeristički raj.
-
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nemogu opisati koliko MRZIM takav stav kod filmova, ak je stari ili crno - bijeli, trebalo bi automatski značiti da je film smeće
uopce to ne mislim sta pricas gluposti. i filmovi poput Rocky-a, Indiana Jonesa i Star Warsa su stari pa iz obozavam.
samo sam komentirao to sto je film star, a ne njegovu kvalitetu
-
Najtopliji film ikada.... možda As Good as It Gets klikS.
-
Nije božićni, ali iz njega sam naučio hodati po pločicama, što je hvalevrijedno da film uči životnim lekcijama.
@dinix
"ajoj" aplicira na loše, zar ne?
-
Lucky Number Slevin - ijao...prejak mi je film. Doduse...dok se nije pocela situacija razjasnjavati bio mi je malo dosadan...ali kada je film zavrsio ostao mi je extra utisak :pray: . Osjecaj nakon filma je k'o da sam pojeo veliku porciju cevapa a da nista nisam jeo prije toga...cijeli dan.
-
Volim te "tople" filmove...još jedan dobar mi je pao na pamet...The Legend of Bagger Vance klik.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nije božićni, ali iz njega sam naučio hodati po pločicama, što je hvalevrijedno da film uči životnim lekcijama.
@dinix
implicira? :)
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
@dinix
na iznenadjenje :)
-
-
vilenjak UPRAVO GLEDAM :shock: !
-
Upravo pogledao Halloween klik...jako ugodno iznenađen.Original klikSsmatram najboljim hororcem svih vremena i mislio sam da je imalo dosljedan remake nemoguć ali prevario sam se.Film je lošiji od originala ali i takav odličan hororac. Svakako pogledati , ljubitelji originala i dobrog horora neće odtati razočarani :thumbs2: .
Posebno dobro je pogođena tjeskobna atmosfera a originalna muzička tema je i u ovom filmu.
-
The Ten Commandments
film iz 1956., traje 220. minuta koje čovjek ni ne primjeti dok ne pogleda na sat nakon filma...pravi užitak...šteta je što više ne snimaju povijesne spektakle tog tipa...
-
= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
The Ten Commandments
film iz 1956., traje 220. minuta koje čovjek ni ne primjeti dok ne pogleda na sat nakon filma...pravi užitak...šteta je što više ne snimaju povijesne spektakle tog tipa...
Baš.
To su bila vremena bez CG opreme kojom bi umnožili statiste tako da sve izgleda stvarno bez onih panoramskih preleta.
-
indeed...stotine ljudi su morali biti na setu da bi se snimila povorka koja kreće iz Egipta...stotine kostima...stotine stvari na desecima kola koje vuku deseci životinja... :pray: