Misliš na bitke koje samo gledaš (tj. taktičke) ili na ratovanje općenito (na strateškoj razini)?= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Printable View
Misliš na bitke koje samo gledaš (tj. taktičke) ili na ratovanje općenito (na strateškoj razini)?= Citat =:
Izvorno postao megalodon
Sistem borbe u svemiru uopste. Cinjenica da nema nekakvog iskustva kod brodova, damage racunica je rudimentarna i ogranicena, nema sistema komande i slicno, i sto mi je najgore, cinjenica da gubis brodove prilikom obavljanja kolonizacije, napada na planetu etc :(
U svakom drugom pogledu igra rula, samo da se sjete poboljsat borbu.
ima,fallout 3 :D= Citat =:
Izvorno postao Dreadlord
Fable...
Arcanum...
Neverwinter Nights, Icewind Dale...
megalodon, jesi probo Sins of a Solar empire ???
Da. Okej igra, malkice monotona.
Probaj Hegemoniu. Ono, stara koju godinu ili manje ali graficki fenomenalno potkovana, ja sam je igrao i igrao, i dan danas je igram. Mislim da su nakon toga poceli izlazit klonovi, tipa SOSE i slicni.
Hvala, upravo to sam trazio, igra koja ima samo ljude (makar u pocetku).
jel bi mi mogao napraviti popis boljih igara...ali koje ne koriste shader 3.0
i poslati na mail hrvoje.martinus@vz.t-com.hr
unapred tnx
:thumbs2:
JA bi trebao neku igricu. Po mogučnosti da je krekirana jer obožavam dok mi netko pokloni pirat igricu, mmmmmm to ko bombonjera.
Makar mi nitko nikad nije ništa poklonio ali nema veze. Takošer hoču da igrica koju mi predložite radi na maximum rezoluciji od 320×240 jer volim jako igrat testris.
E jel ima možda igrica twilight ? To bi volio igrat.
LoL morao sam se malo nasmijat xD.
E jel ima koja dobra nova igrica a da ima dobru priču za prelaženje, nije žanr bitan. Ono da su animacije glatke, priča jako dobra. I da je igrica DETALJNA. Ne neka površna glupost.
NPR FEAR2 mi je bio dosta dobar dok mi npr Call of Juralez nekako bio spor, previše se razvlačilo sve... Strategije ne prelazim... samo MP. Hvala... Jedine nadolazeče igrice koje sam primjetio da če bit dobre su SC2, AvP3 i Diablo 3 ... sad možda još koja tu al ono... e a onaj Dragon Age se čini ok...
Ok,jel zna itko koji ima još naslov od Guitar Heroa(nakon trojke)i Rock Banda za PC?Jel si želim užasno kupiti jednu takvu igru nakon fenomenalne trojke!
Trazim neku igricu koja je slicna GT 4 sto je bio na PSu. Ima li nesto vrlo slicno za PC?
hvala
Piratija i igrice baš po pravilima foruma :)
Možda WTCC ili si probaj GRID.= Citat =:
Izvorno postao wrathchild
Kome se ti obraćaš uopće,ja nisam shvatio......= Citat =:
Izvorno postao Xero
Meni se obrača, ja se se zezao gore ono ne.
Mafia II je možda malo slična GT igricama ?
I Diablo 2 je jako sličan Gran Turismu, probaj tu igricu.= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Jel ti misliš na GT (Gran Turismo) ili GTA (Grand Theft Auto) ?
Daj lik napiši puno ime a ne te kratice... I daj stvarno ljudi napišite neku dobru igricu koja je izašla ove godine... za PC. Nešto bi odigro stvarno. Ono na mjesec izašnje nekoliko igrica ali ipak meni se čini ko da uopšte te igrice ne izlaze, nekako iam doživljaj da 1 - 2 igrice godišnje izađu. Pa katastrofa.
Pa ima ih ova dva mjeseca imaš: Call of Juarez i Prototype Modern Warfare 2 dolazi na jesen itd...
Ako zelis da ti itko nesto preporuci, molim te, pisi igre, ne igrice, nego igre!= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Uglavnom, Warhammer 40 000 Dawn of War II, Empire Total War, Call of Juarez Bound in Blood, Trine, The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athnea, X-Men Origins Wolverine, Zeno Clash, Grand Theft Auto 4,...
Brijem da je on rekao da mu se CoJ BiB ne sviđa.Probaj onda neki rpg poput Withcera da se možeš zabavit više vremena,ako ne to onda imaš FEAR 2,Prototype,SF 4...= Citat =:
Izvorno postao Xero
Rise of the Argonauts : D
A baš. Nije mi jasno zašto su ljudi toliko negativno prema igri, sasvim je OK... ništa genijalno, ali u redu.= Citat =:
Izvorno postao Cherry
Dobra igra , ali nema apsolutni nikakav replay value i borba brzo dosadi zbog manjka poteza.
A prototype i fear2 sam igrao, ostalo ništa mi se ne sviđa... :(
Pogotovo ne volim SPORE ANIMACIJE u igrama. Od toga mi se spava. Zato ne volim WOW npr... ono point, click, now click 1 2 3 4, and we go again, 1 2 3 4. Ko da vježbam fitness. xD
Volim igre u kojima se odvija radnja jako očestalo i da nema nekog praznog hoda... Koliko sam vidio Witcher mi izgleda razvučena igra a ja ne volim takve. Call of Juralez isto. RTS igrice nisu zanimljive na prelaženje baš... meni barem. RPG su super ali danas ih sve razvlače, pogotovo dok se sjetim onog Neverwinter Nights 2...
Idem vidit šta je to SF4 .
Epic Glorious Long-Term RTS game,mislim da je prijevod Grand strategy wargame
Medival 2 bi bio najbolji primjer igre kakve tražim,vjerovatno ću probati i najnoviji nastavak,ali trebam još.
Probaj Rome total war, empire total war. Ako hoćeš možeš i probati lotr:bfme 1 i 2.
Treba mi nekoliko igara starijih koje nisu zahtjevne. Komp na kojem ce se to vrtit nije bas neki: intel e1400, grafika integrirana ( GMA 3100 ). Treba mi par starijih igri koje bi taj komp trebao moc vrtit. Te igre ce igrat neki 8,9-godisnjak. Neke voznje, strategije, nesto za crtanje, arkade... Bas nebih da je krvi do jaja jer je ipak to za nekog klinca.. :) SVAKAKVE prijedloge trebam, i dosta mi je hitno!