Ok, hvala.
Revelations mi je zasad dobar, al moraš igrat sa stanjem uma ko da igraš igru staru kojih 7 godina.
Javim još dojmove kad završim, ali teško da će se igra svidjeti ikome na ovom forumu osim mene.
Printable View
Nisam znao. Al svejedno mi je nekako skupo dati za Vitu oko 900-1000+ kn za možda neki hir koji me drži, a PSP je nekih 300-400.
Koliko znam nema baš. Al svejedno bih na PSP imao što igrati, ovo mi sve izgleda zanimljivo za probati: LBP, MotorStorm Artic Edge, Daxter, GoW igre, MGS igre i tako. Pošto imam dosta ukućana zna se desiti da bude i TV i PC zauzet, a meni se baš tada igra i nemam gdje ići. Mislim imam još jedan TV, al spajat PS3 na katodnu debelu telku od 55cm mi ne pada napamet. PSP bi mi idealno poslužio za takve situacije.
Onda si bolje uzmi Vitu.
Imaš staru postavu igara + dolazit će ti novi naslovi gdje će sigurno svaki 10-ti biti vrijedan igranja.
@Izgubljeni
pa ovo što si nabrojao imaš skoro sve na PS3...meni recimo zanimljivo izgledaju Soul Sacrifice, Ninja Gaiden Sigma Plus, Uncharted: GA, Gravity Rush, Tearaway, Muramasa Rebirth, Killzone Mercenary...i Persona 4: Golden koja će valjda biti jedina Vita igra koju ću kupiti, ostalo igram što igram na Plusu...u biti da nemam hrpu toga na Plusu vjerojatno nikad ne bi ni razmišljao o Viti
Ninja Gaiden Sigma imaš i za PS3.
Plus da samo trofeje, al mislim da je u biti ista igra.
onda jedna manje :D
Ma znam, al nebih PSP kupio zbog igara. Već zbog toga ako bi mi dobro došao tu i tamo. Počeo sam se već javljat na oglase na njušci lol. Brijem da ću kroz par dana već pegalti po njemu. Vita mi je sad trenutno skupa za takvu probu koliko će mi takvo nešto biti korisno, makar bi nju najradije uzeo. Neznam sad ću laganini počet odvajat za PS4, a sad ću piknut novi proc i PSP.
Pa kupiš Vitu i ak vidiš da ti ne paše prodaš ju.
PSP ima samo jednu gljivu. Vita pak ima pozadinu osjetljivu na dodir pa možeš emulirat R2, R3, L2 i L3
Najbolje da pitam Vedrana da mi posudi na par dana lol.
Zašto samo NA ima ovaj jebački sale gdje sam mogao upiknut RDR za 5$...
Pa napravi si američki account, kupi, skini i igraj sa svojim main accountom.
Nego Rayman Legends za 84kn, vrijedi li?
Jel može ista kartica koja ide i na main acc? I jel se sigurno može sa bilo kojeg acc-a igrat igra, neovisno s kojeg je kupljena? Mislim nije problem se ulogirat na drugi kad želim igrat drugu igru, samo mi je grdo :D
ameri većinom imaju nešto bolje saleove...no meni se neda zajebavati s kupnjom bonova u dolarima i cijelim tim postupkom..a i volim imat sve na svojem accountu :)
tko je prošao Ni No Kuni - prošao sam sad Hamelin, jel to barem polovica?...i fala bogu da su mi dali Travel spell
Imaš nekih 50 sati glavne priče (uz paralelne sidequestove), ako ne i više, pa si tako računaj.
pa bilo bi negdje pola onda, trenutno imam 24 sata, s tim da rješavam većinu bounty huntova i erranda...čini mi se da će se to otegnuto na sljedeći mjesec
Tebi će trebati 100 sati pošto se dekocentriraš sa još 10 igara sa strane. Ja sam te RPG ostavio za među zadnje koje ću igrati. Makar neznam što još ima na PS3 RPG eksluzivno osim Ni No Kuni i Demon's Souls. Ne računam one japanske brije, Ni No Kuni hvale ljudi i koji ne vole to pa ću njemu jedinom dati šansu.
Imaš inače milijun japanskih brija, al ja se ne zamaram njima.
Ni No Kuni jedini vrijedi.
Od ostalih, tu je Dragon's Dogma (nije PS3, ali je console ekskluziva, barem zasad).
E, i Dragon's Crown. To je drukčiji tip RPG-a, više coop beat-em-up rpg, al čini se zakon.
Dodati ću onda i tu Dogmu na listu. I mene iritira taj japanizam. Jedine iznimke sam zasad učinio za Bayonettu, MGS i vjerovatno će Ni No Kuni biti zadnja osim ako i Vanquish nije taj đir.
Vanquish je ko MGS kaj se tiče tih ludosti, samo iritantniji.
Dogmu odma uzmi Dark Arisen. To sadrži i glavnu igru i ekspanziju.
Vanquish uopće nije tako jako OTT.
Vanqusih je adrenalinska pucaljka u kojoj ko kreten juriš okolo pri brzini od 100km/h i uništavaš robote.
I tako je niknula Xerina mržnja prema konzolama...
E da je kupovao preko Overseasa to mu se ne bi dogodilo :D
Dobro je prošao.
Ja neznam zašto ne pošalju neko smeće u kutiji, nego kumpire i cigle. I to košta.
Koliko mogu tražit za AC 4 kojemu je iskorišten online kod?
Pogledaj za koliko ljudi daju taj AC 4 i onda stavi cijenu koja će ti odgovarati, a da nije nerealna.
Nego pitanje za ove koje su igrali MGS. Počeo sam s tim serijalom i zasad sam ovako krenuo: MGS 1, MGS 2 i planiram onda MGS 3, Portable Ops, Peace Walker i MGS4. Ili je bolje da igram Peace Walkera poslije MGS 4 ako ima kakvih spoilera?