Emo Kylo je komedija. Svi Skywalkeri su užasne pičkice u filmovima. Ali mi je fora bilo opet vidjeti droide i Chewieja.
Printable View
Emo Kylo je komedija. Svi Skywalkeri su užasne pičkice u filmovima. Ali mi je fora bilo opet vidjeti droide i Chewieja.
Kylo Ren boguje hejteri.
Još ćeš reć i da onaj 'Lex' boguje, khm khm.
Ne, nema židovski nos ko Kylo, iako je židov.
LOL
I daj se ne sramoti s tim igricama izašlima prije Krista, koje imaju goru grafiku od onih kaj ja u paintu nacrtam.
Kylo izgleda kao zli emo Miki Maus.
Pogledao Batman vs Superman i uopce ne shvacam zasto se ljudi zale na film. Meni je film bas bio dobar, iako je bilo nekih totalno glupih stvari.
Lex Luthor mi se iz trailera cinio totalno glup, a kada sam gledao film bio mi je jedan od najboljih likova, ista stvar sa Wonder Woman koja je bila najjebenija u cijelom filmu.
Batman mi je isto bio ok, dobro ga je Affleck odglumio, a superman isto. Lois Lane je jedina koja je totalno losa bila u cijelom film i snizila je ocjenu sa svojom retardacijom.
Mislim da se vecina ljudi zali jer su ocekivali neki Marvel 10yo film sa retardiranim humorom za djecu.
Da, svi ostali smo djeca bez ukusa, o odrasla ozbiljna osobo.
A ono, ti jesi.
A dobili su 2 i pol sata dosade sa debilnom pričom i likovima. Marvel bi barem imao humora ako bi bio film smeće.
I živo me zanima što ti je kod Luthora dobro jer lik je jedan od najlošije napisanih negativaca svih vremena.
Kad pogledaš neke izbačene scene i malo proučiš razgovore između likova, shvatiš koliko su sjebali film sa lošim rezanjem.
Vjerujem da će Ultimate Cut biti daleko, daleko bolji film.
I cijeli plotline sa Lois je nepotreban.
Također, idu mi na kurac više te usporedbe sa Marvelom. Marvel ima svoju formulu koja pali i gotovo. Da su išli kopirati Marvel sa bacanjem ha ha fora ne bi valjalo jer kopiraju Marvel. Ovako ne valja jer nije Marvel. Jebeni Marvel.
Meni je film bio bas dobar kao neki uvod u Justice League, jesam zaboravio spomenuti kako je wonder woman jebena?
Baš me zanima kakav će mi biti kad su ljudi tako podijeljeni. Prvi minus je što WW nema sise. U DC-u sve žene imaju G-cup.
Čeka se Dr. Strange. To će bogovat isuse.
Bit ce to trosatni uvod za avengers 4.
Od kuda optimizam za taj naslov? Osim solidnog glumca ostatak ekipe sigurno nije vrh piramide filmskog biznisa.
Glavni gud gaj i glavni bad guj su oboje fantastični glumci. Al teško je reći kakav film nas čeka. Plus, nemam blage tko je dr. Strange.
Četvero glavnih glumaca su odlični plus teaser je predobar i efekti su vrhunski.
Mislio sam prvenstveno na redatelja koji osim par hororaca nema nikaj.
To da. Ali može iznenaditi.
Deathstalker I/II - jao treša. Prvi je ultra loša verzija Konana, a drugi se toga ne srami i totalno se sprda sa žanrom. Krepao sam kad sam skužio nanovo korištene scene iz jedinice u dvojci. Btw. princeza iz dvojke mi je fizički savršena <3
fuškonan/10
Dvojka je genijalna.
Šteta što nije imala nastavak.
Civil War
Black Panther i Spider-Man su jebeni, akcija super, sukob ideologija odlično postavljen i glavni "negativac" je ok odrađen.
Ali glavni zaplet je tako retardirano odrađen, baš treba jebački suspension of disbelief kako bi prihvatio da su likovi toliko retardirani.
Pogledao i ja. Da je Keptn bio malo racionalniji moglo je proći sve bez borbe. Ali onda ne bi bilo ni filma, pa nvm. Panther i Spidey ukrali film.
Pa ja bi rekao da je Cap bio još i najracionalniji, ovi ostali su svi bili žedni krvi.
Imam malo drukčije mišljenje, ali neću spojlati.
Napiši u spoiler tagu i pritom i u spoiler tagu stavi SPOILER da se i na početnoj strani zna.
Spoilerception