Novi Star Wars je prejeben, Windu je Age of Ultron jeben film tako da jbg.
Printable View
Novi Star Wars je prejeben, Windu je Age of Ultron jeben film tako da jbg.
Od najbolje prema najgoroj:
7-3-5-2-4-6-1
Kak 3 može bit bolji od 5, a 2 bolji od 4 i 6? Prestani pisat gluposti.
Nisam pogledao još ovaj zadnji ali kompetni serijal je u principu kamilica koja je nekim čudom stekla kultni status. Čak i drugi dio ( imerija uzvraća udarac) ima glupih i dosadnih dijelova, iako je u cijelom serijalu jedini dio vrijedan spomena. Kao što rekoh, nisam gledao ovaj zadnji ali nema nikakve šanse, ali baš nikakve da bude lošiji od prethodnika. Može biti samo bolji.
Nisam još treću ep odgledao, ali bi ih ovako rankao
4-5-7-6-1-2
Gluma i ljigavost Anakina u duji je neoprostiva.
Da, zato smo u sedmici dobili Anakina broj 2, samo još ljigavijeg.
Pogledala SW, zabavan je i lijep dok ne uključiš mozak; iako, pravo budi rečeno, bio mi je dovoljno zanimljiv da počnem ozbiljno razmišljat o gejping plotholsima tek nakon filma, a ne usred njega ko na jebenom ST: Into Drekness.
S tim rečenim, film je očita preslika Nju hopa, počevši od "ovo totalno nije Tatooine" Jakkua do smrti rushane father figure u liku Soloa.
Also Kylo je najritantniji sleazeball glupi tinejđer od Anakina, crko dabogda.
Also prequeli su cancer, rewatchala sam ih nekidan, ne znam koji mi je kurac bio da nisam umjesto toga pogledala Plinkettove rivjue opet.
Also Gardiani su mind-numbing smeće.
Also LotR je overrejted smor.
Ja sam samo pogledo 4 5 6 :(
Mogao bih 1 2 3 pogledat ove praznike
Jedina kul stvar kod Star Warsa je setting. Filmovi su precjenjeno smeće.
Praznici su gotovi. Sutra se radi.
Uštedi si vrijeme:
http://redlettermedia.com/plinkett/star-wars/
Uštedi si vrijeme tako da gledaš rivju od 70 minuti
Prilično sam uvjerena da je 70 manje od 140 ili koliko već film traje.
dakle krenem geldat LOTR produženu verziju i film mi izbaci na 2:47h, i tako svaki nastavak, jer sam išal čekirat da nije do verzije filma, Hobbita sam normalno odgledal a trajal je 3 i pol sata
updatal sam firmaware od tva i ništa, dalje isti problem
zna netko kaj bi još mogal osim pametnih komentara tipa "kupi bolji tv" bla blaa :P
Možda TV nije mogao više nakon 3 i pol sata govna od Hobbita.
Kad gledam Hobita stvarno se počinjem pitat kako je LOTR ispao tako dobar.
Ne znam jel taj Star Wars namjeravam uopće gledati. Nedavno sam odlučio pogledati prvi (episode 4) da vidim oko čega je hype i ispao je obično smeće za djecu sa stereotipičnom radnjom i apsolutno ničim novim za ponuditi.
Ne može se uopće usporediti s LOTR-om, koji je remek djelo.
Ako je itko sumnjao, ovo je potvrda da je Slender hipster najgore vrste.
Gori i od Winda i Xere.
Da sam hipster, LOTR mi ne bi bio bolji od Star Warsa. Ovako sam realist i govorim da je SW smeće za djecu.
Ma da, prestar si ti za to. Ipak moraš biti realist, kao pripadnik hrvatske intelektualne kreme. Vjerojatno i samo klasiku slušaš.
Lol javlja se čovjek koji u restoranu jede sladoled od 100 kn s maslinovim uljem.
Jel ima LOTR verzija sa kompletno izrezanim hobbotima? E to bih volio gledati.
Pogledao danas SW. Tak, prva polovica vrlo dobra, čak i odlična. Druga polovica loša a rasplet, tj. zadnja borba je uvreda za mozak, veća nego sve analize fantomske pretnje. Lucasa su svi pljuvali ali on je barem sa Darth Maulom bio na dobrom putu. Sve skupa -3/5. Reciklaža na netu. Za djecu do 14 godina.