stisnes samo da ti je obrub proziran, kojih par stvari xd
kak linkat jedan post na ovom forumu?
Printable View
stisnes samo da ti je obrub proziran, kojih par stvari xd
kak linkat jedan post na ovom forumu?
Dočekaš da se prebacimo na vBulletin, pa kopiraš link u subjectu posta.
Ili ne moraš.
viewtopic.php?p=1662965#p1662965
Kraj datuma posta imaš ovaj mali kao papir (bijel je ako si viido post, narancast ako nisi). Kliknes na njega i eto.
My whole life is a lie! :cry:
Lol pa bar svaki dan netko ne nabaci tako link na neki stari Psetov post ili nešto.
Nijemci su u drugom svjetskom ratu koristili neke rakete koje su se zvale "fau 1" i "fau 2". Mislim da se čita "fau" pa sam tako napisao, ali jel zna neko kak se piše to?
EDIT: guglanjem sam našao V-1 i V-2, neznam zašto sam ja onda čuo riječ "fau". Jel postoji tako nešto ili ne?
V je fau na njemackom (fau zwei)
Fala puno. :oops:
Potroših svu lovu, inače mi starci šalju prvog, no danas je praznik; dakle pitanje je gdje mi je najbolje otić žderat grah?
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
tamo di su prosvjedi
A kurca ja znam. </3
Otić ću do FFZG kasnije vidjet ima li išta, jučer su kuhali a trebali bi i danas...
Ispeci jajce ili nešto. Nisi valjda toliki degenerik.
inb4 nemam frižider.
Da nisam već pojeo sve što doma imam, ne bi pitao za grah bokte.
Onak, imam... Cornflakes, rižu i mlijeko. I med.
Inb4 neke genijalne ideje s time, hoću neš konkretno žderat.
Ćevape. Šiptari uvijek rade, pouzdano.
Samo što ne dijele besplatno
Lol pa kakvi su to šiptari kod vas?
škrti
ovi šta su prosvjedovat išli dobili 170kn svaki.
da sam znao, spremio bi 170kn u dzep, imam prijevoz i jelo do i iz zagreba, malo bi se zajebavao i bok.
170 kuna? Od koga?
Ja sam radio danas i isto sam tak nest zaradio,oko 150kn :D
Od sindikata.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
170 kn od sindikata? Zbog čega? Može malo konteksta? Ne vjerujem da su sindikati tolko loši i ljigavi... ovo je nekaj tipa ironija na kvadrat.
Pretpostavljam da su članovi sindikata koji su došli na prosvjed dobili svojevrsnu naknadu za to. Pisalo je u novinama da je došlo jako malo ljudi sa strane na prosvjed.
No shit. Nije kao da su omiljeni u narodu :D
Gdje u ZG ima za kupiti neka boca u koju se moze natociti voda/sok al da nije od neke šitne plastike od koje ću dobit 414 rakova, nego mozda od lima nekakvog tako nesto, vise kao termosica ali da ipak nije termosica nego obicna sportska bočica?
(0.5L - 1L kapacitet)
Otkad se plastika otapa u vodi?
Uglavnom, ima tih boca u bilo kojoj trgovini sportskom opremom.
A gdje oko centra grada mogu naći neki takav dućan?
Otvori svoju svijest. Ne budi ovca. RECI NE ČIPIRANJU= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
ICKE 2013
http://www.flaska.si/= Citat =:
Izvorno postao FaTaL_mRkvA
Nije u zg, ali nema boljeg od toga.
Ima barem 10 mjesta na kojima možeš to kupiti u Zagrebu. Popis ti je na toj stranici.
Crkao mi je drugi put "isti" zamjenski punjač za laptop. Kupljen je u prvom mjesecu 2011. i ima dvije godine garancije koja je sad istekla. Ali u osmom mjesecu 2011. mi je zamijenjen pošto je prestao raditi. E sad, da li sam nakon što su zamijenili punjač ponovno dobio 2 godine garancije, pa još traje tri mjeseca ili se samo nastavila dalje?
mislim da se dobije novih 2 godine ili barem jos neka dodatna garancija, produzenje.
nazovi i pitaj do kada ti vrijedi garancija (ne da li imas jos garanciju)
Mislim da ti je garancija gotova. U suprotnom bi moglo značiti doživotnu garanciju.
Ako je nešto novo, zašto ne bi imalo novu garanciju, jebiga?
Pročitao sam na nekom forumu članak iz zakona da se dobije nova garancija ako je proizvod zamijenjen novim. Skočit ću u utorak do Linksa pa da vidim šta kažu.
Čim dobiješ novi proizvod, moraš dobiti i novu original garanciju na njega, pa makar ti ovaj krepao tjedan dana prije isteka garancije!= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Pa naravno,jer vjerovatno svaki proizvod ima svoj jedinstveni broj i oznaku valjda.
Zbog kojeg razloga mi se smanjuje zvuk nekih programa u mixeru (slično kao kad skype radi) kad ukopčam bilo šta na usb
Control panel->Sound->Communications->Do nothing
Di u Zg-u ima za kupit prišivak ili bedž s motivom trešnje? Di bi uopće mogao naći neku veću ponudu toga?