Ne kužim kako je igra stara 15 godina za 10 dolara ikakva akcija? Ta je igra trebala već odavno biti abandonware.
Printable View
Ne kužim kako je igra stara 15 godina za 10 dolara ikakva akcija? Ta je igra trebala već odavno biti abandonware.
Dajem ti +3
"abandonware"
:))))))))))))))))
E al slažem se s Vedranom tu, 10 dolara je malo previše.
I taj gog.com mi je baš nekak bezveze. Za apsolutno svaku igru, bila ona nešto najbolje ikad ili najveće smeće stave same lijepe riječi.
Evo recimo Daikatana:
Mislim kužim da moraš napisat nešto lijepo ako želiš prodat proizvod, ali barem još ubacit neku referencu tipa metacritic score ko na Steamu.= Citat =:
From the rock star designer, John Romero, comes the legendary, in more ways than one, Daikatana (“long sword” in Japanese). Run ‘n’ gun is the norm here as you blast your enemies to oblivion with over 24 glorious, bad ass weapons. On top of the sweet, sweet guns, you are armed with the Daikatana--a weapon that grows in power the more you use it. Go on a wild time-tripping ride and make your enemies “Suck It Down!”
-----------
Daikatana, a legendary first-person perspective shooter by the one and only John Romero, famous for its borderline-insane difficulty level and featuring many fresh ideas, is available on GOG.com, for only $5.99.
-----------
Incredible sidekicks as they provide cover fire, watch your back, and provide helpful feedback to assist you in your mission.
Pulse-pounding multiplayer action with two equally exciting modes of play: classic Deathmatch and Jewel Quest, a variant of capture the flag.
Postoje user-reviewovi
Baš mislio napisati.
Relativno su relevantni.
A postoji i google preko kojeg u par minuta možeš saznat sve o igri koja te zanima, ali stvar je da ponekad želiš brzu i lako dostupnu informaciju o nekom proizvodu a gog to nema.
Zašto bi stavljali metacritic lol? I ako kupuješ igru bez da istražiš neki info o njoj onda si ionako retard. Ak nije neki bundle.
Daj sad procitaj te dvije recenice odvojeno pa skuzi sta si napisao= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
pa bit će na -60%...= Citat =:
Izvorno postao Maloki
[quote=Kid A][quote="Sonic_Moronic":2ygso1tw]Zašto bi stavljali metacritic lol? I ako kupuješ igru bez da istražiš neki info o njoj onda si ionako retard[/quote]
Daj sad procitaj te dvije recenice odvojeno pa skuzi sta si napisao[/quote:2ygso1tw]
Ne kužim što sam napisao. Kažem zašto stavljati metacritic jer je metacritic napuhano sranje. Čuo sam nešto o tome kako izdavači traže da igra postigne određeni score na njemu i o tome ovisi funding developera. Bio je nedavno ovaj debakl: [url="http://www.kotaku.com.au/2012/11/metacritic-refuses-to-pull-negative-review-that-gamespot-admits-was-factually-inaccurate/"]http://www.kotaku.com.au/2012/11/metacr ... naccurate/[/url]
Pa i sam clanak objasnjava da je je prijasnji score link za NS2 broken, sto ce svako nakon 3 klika utvrditi i vidjeti da je igra u stvari dobila 80. Cisto sumnjam da bi Daikatana dobila vise od 10 na Metacriticu dok ovo na GOGu vec ulazi u domenu false advertisinga.
Ne vidim sta je lose s Metacriticom, sluzi kao sasvim solidna referentna tocka kad trazis info o odredjenoj igri al normalno da se neces zadrzati na samo jednom izvoru
Ti se nećeš zadržati na jednom izvoru ali činjenica je da sajt ima pretjeran utjecaj, kad i izdavači već gldaju na njega.
I još jedna velika glupost je što oni svaki scoring sustav svode na 0-100. Ne ocjenjuju svi sajtovi jednako i glupo je reći da ocjene od 1-5 na jednom sajtu znače isto što i postotci na drugom.
Uglavnom, ta neka objektivnost koju pokušavaju postići mi je loše izvedena i hejtam ih.
Nisi mi jasan.
Metacritic je objektivniji pokazatelj od bilo čega drugog na internetu, pošto je ocjena igre jednostavno matematički presjek svih recenzija koje se nalaze na njihovom agregatu (nekada se jedna ocjena bazira čak na 60-ak recenzija). Oni koji traže brojčanu sliku igre, bolje opcije od Metacritica jednostavno nema, s time da imaš lijep pregled nekoliko desetaka različitih mišljenja na isti proizvod. Normalno da se izdavači oslanjaju na takav agregat pošto je riječ o matematički najtočnijem opisu nekakvog proizvoda.
Pročitaj što sam napisao ponovno, glupo je izvlačiti matemački prosjek iz nekoliko raznih scoring sustava. 10 na IGN-u ne mora nikako biti isto kao neznam, 1-20 što je bilo u gameplayu. Ne slažem se s tom idejom.
Metacritic rula. Hrpa recenzija mi je na jednom mjestu i scoring sustav je skroz u redu. Dobra igra nikad neće izgledati loše isključivo zbog metacritica. Isto ne, ali ti da nekakav dojam ako nisi kreten. 5/10 ili 10/20 je što se toga tiče skoro pa ista stvar.
Uz hrpetinu indie igara koje izlaze, jednostavno niti stignem sve pratiti niti mi se da. Kad se nešto pojavi ili u bundleovima ili na većem popustu na steamu, u pravilu provjerim metacritic. Ako je prosjek ocjena solidan, provjerim dalje o čemu se točno radi, ako nije jebiga. Da li sam možda tako propustio nešto super, vjerojatno. Da li mi je jako žao, ne baš. Ionako ne stignem odigrati ni pola toga što bi htio.
?= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
90% portala ima skalu od 1-10(0), neki imaju s decimalama od X.1 do X.9, neki samo imaju X.5, nebitno. Portali koji imaju ocjene od 1 do 5 su preostalih 10%, no njihove ocjene se samo prilagode 1-10 skali (4,5 ocjena je recimo 90 što je sasvim približno točan opis igre). Ono, cjepidlačiš.
Razumijem hejt prema određenim portalima čije recenzije nisu baš objektivne ili variraju na tom segmentu, no Metacritic je čista matematika bez varanja. Upravo zbog toga se izdavači i vlasnici distribucijskih platformi poput Valvea oslanjaju na taj servis.
Kako ti scoring sustav može biti u redu ako nitko nema pojma kako scoring sustav funkcionira!?
Also, 5/5 igra NIJE 100/100 igra.
I zašto onda odbijaju mijenjati ocjene recenzija koje su povučene ili promijenjene zbog krivih informacije koje su utjecale na ocjenu?
Pisalo je zašto.
"Because fuck you, that's why"
To je to, ukratko.
Pa da, ko da je nekog briga što u gamespotu misle.
Briga je samo cijelu industriju.
Ovo je netočno.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Metacritic kao nekakav koncept, jednostavan agregat, ima smisla. Ali u ovom obliku zaslužuje da se polije benzinom i zapali.
Isto je i sa Nacizmom. Genetika kao koncept ima smisla, ali u eugeničko-rasističkom zaslužuje da se polije benzinom i zapali.
Daj odi gradit hidroelektrane po pustinjama.
Ne želim, suho je i sparno.
Budimo realni, ljude jedino zanima je li igra u zelenoj, žutoj ili crvenoj kategoriji, a u tom kontekstu, Metacritic radi dovoljno dobar posao. Plus nudi ti poveznice na sve relevantne recenzije. I besmislen user score, no dobro.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Da, možemo cjepidlačiti, no ne vidim smisao.
Područje cjepidlačenja:
Igre nisu brojevi, igre su ukupni dojmovi, ukusi, kombinacija mnogih faktora, itd.
Brojevi različitih recenzenata nisu konzistentni. Jednoj je osobi 1/5 = 50%, drugoj 25%.
Metacritic arbitrarno bira koje recenzije će uvažiti a koje ignorirati, te uvaženim recenzijama/siteovima/časopisima svojevoljno daje težine.
"Agregatni" site daje nagrade bazirane na opskurnim metodama weighting sustava.
Ukupni "prosjek" je mistično definiran i to Metacriticu daje ogromnu slobodu da doslovno može sam OCJENITI igru, a ne biti agregat tuđih ocjena.
Dva slučaja za koja se danas zna da developer igre ne dobije novac za igru jer nije dovoljno dobra na Metacriticu.
Itd.
Ja smatram da je Metacritic smeće jer ima i korisničke recenzije. Obožavam kad netko misli da je njegovo mišljenje bitno i to mi je smiješno. Also, kad netko na metacriticu gleda samo user score kao referencu. Also, što misle da se indie igre smiju vrednovati jednako kao normalne, a zna se da su 1/100 materijal.
RPG vikend na GOG-u.
http://www.gog.com/promo/rpg_weekend_promo_15021
http://i.imgur.com/NuQZoNU.jpg
Koliko puta ovaj Witcher treba biti na popustu da se netko smiluje i odluči ga kupiti?
0
Ovo.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Nije metacritic score presudan, ali je odlična polazna točka informiranja. Još ako je odmah prikazana uz proizvod kao na Steamu - milina.
Meni je to žalosno. Kad me zanima igra, pročitam par recenzija. Ali gledati ocjenu bez recenzije, neznam kakav zaključak možeš izvući iz toga.
A bokte. Pa ocjena je zavrsna rijec recenzije (ne samo na Metacriticu nego svugdje), ne moze jedno bez drugog
Ja tebe uopce ne kuzim sta ti zelis nametnut ovdje
Promičem anti-establišment kulturu
E Tomica sr, zaboravio ti čestitat jučer.
hvala
Sretan rodendan i od mene.
Zasto meni nitko nije cestitao? :(
Jer nisi bio tu.