Decki samo da pitam sto bi bilo pozeljno kupovati Huskaru nisam bas neki znalac pa pitam !?
Printable View
Decki samo da pitam sto bi bilo pozeljno kupovati Huskaru nisam bas neki znalac pa pitam !?
za njega je basher i s&y po meni najvažniji item
a di bashere...
range heroju...
uzmi huskaru par bracera, helm of dominator, možeš vanuguard ako te napadaju dosta i onda armlet i hart
s&y nikako, možeš black king bar ako te spellovi puno ometaju
ako imaš tim di svi imaju dosta hpa možeš ići na linken's sphere
mogu napisati fail? mogu k tnxx
prvo vam treba hood zbog ulti (30% spell dmg reductiona), onda armlet (jer ako ga ukljucite nakon ulti shvatiti ce te da vam fali samo oko 200hp-a), onda pt (str), hot, te eos na kraju zbog dodatnog slowa (radi sa onim spearsima-premda sumnjam da ce te doci do tuda..)
samo sa hoodon imaš premalo hpa, prije san ga stalno kupova, al san odusta
bolji mu je bkb
danas sam igrao s toncekom, i usrid igre me izbaci, prvo mi objavi waiting for host, i onda famozni "you were disconnected". Problema s netom nemam, comp mi je dovoljno dobar da ne steka u war 3, i stvarno neznam zasto se to dogodilo. Igrali smo na gareni. Any solutions ?
cek, ti shvacas da hood isfarmas u linu, a za extra hp imas prokleti armlet, sve se to skupi do 15-17 minute igre bez prob ako se dobro last hita (cak i prije)= Citat =:
Izvorno postao Anarion.Umarth
@sphinx hmm nemam ideje, nikad mi se nesto takvo dogodilo.. jel se to samo 1 ili par puta vec dogodilo?
= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
Takoder isti problem i neznam sto je !?
par puta danas, i ja mislim jucer isto par puta, ali prije nikad
lol ja pomjeso huskara i troll warlorda.
sry my bad
zasto je warlordu najvazniji item sny? D:= Citat =:
Izvorno postao thonchek
sny mu nikad nisam u zivotu napravio..., uzem si lagano helm of d., onda phasice, butter, sklepam satanic, 1 bacher te onda mkb..
najvažniji mu je basher.To sam reko, a ovo sam dodao kao manje važno
phaseice mi suxaju totalno >.>
Y.Nekak se nemrem na njih naviknut nikako.
Il idem na pt il na bot , mislim da ni jednom nisam radio phase.xD
prekorisne su za naganjati nekoga kroz lane, pogotovo ako se naleti na creepove->ti samo proletis kroz njih kao da ih nema, te jos k tome imas i speed boost
y, slažem se s tobom i još dobiješ puno armora
@sys da ja vecini heroja kupujem slicne iteme xD tako mi se najbolje cini ali sve kaj ovdje napisem to jako varira od igre do igre :S isto kako me neki osuduju jer sa trax neuzimam slow do lvla 22 nego imam lijepo Helm of dom i neskidaju mi hpa kada se zalete na mene :S e sada normalno da neki put ne skupim Helm nego idem slow ali kazem sve varira od igre do igre :S
btw skuzio ja onako da phase boots su zakon sa axeom :) ili sa trollom, ovaj armor pomaze a zaletis se i prvu sa axeom i on pada a i nemre ti pobjeci :)
traxi uzet life steal je perverzija, još veća kad nemaš frost arrows... pa nije undead ffs :(= Citat =:
Izvorno postao KI KI
Ja mislim da je problem u gareni,to mi se sad u zadnje vrijeme cesto dogadja.= Citat =:
Izvorno postao h4ro
to je do garene, meni pokazo neki error i izbacilo me iz garene, i onda vam je svima otišlo
e da ono send massage dont send= Citat =:
Izvorno postao thonchek
ne nesta drugoo, nesta ono samo za kliknut ok, ali nisam zapamtio koji error
FATAL ERROR!!
ja imam popriličnog iskustva s NJim...
Meni se u zadnje vrijeme sve cesce to dogadja.
A jos vise ona fora kad nekom zalagga u toku igre te pise "waiting for player taj i taj" i onda ga mi dropamo i na kraju meni pise "you were disconnected". Naravno u toku partije mi ne lagga, i imam odlican ping, no kad neko drugi droppa dropam i ja za njim (provjerio sam da nije host droppao no nije tak da je samo do garene)
meni se to događa samo dok se nekom joinam u game, a dok ja hostam sve lijepo radi
[quote=Rang€r]traxi uzet life steal je perverzija, još veća kad nemaš frost arrows... pa nije undead ffs :([/quote:29mcvp8s]= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":29mcvp8s
pa normalno da je :) ja ljepo uzimam auru i plusice xD imam hpa tako da me nemogu nukati a i imam imba dmg + lifesteal xD onda jos lijepo 3 wratha , pt-agi, helm, lothars i onda ili satanic ili butter i gg xD
:s
odma sam se sjetio kad je neko tu rekao da je jebeno Traxi radit skadi lal
a sa cim ti ubijas da mi je znati kiki? nemas ni slow ni nista :E nisu valjda svi tak glupi da ti nemogu pobjec ono NP kad nemas slow...
kardel sharpeye :pray: :pray:
pa kilam sa timom ili dodem sa leda 10 hita pada :) i skupim lothars dodem do njega lupam ga, brz sam kolko i on, lothars prestignem ubijem. i btw obicnom sa njom igram ap 5x5 ja mid solo i onda mass push mid i ja kradem killove i gg xD