= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
LOL,zašto si tako bezveze drvo potrošio?mogao si neku roštiljadu napraviti...
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
LOL,zašto si tako bezveze drvo potrošio?mogao si neku roštiljadu napraviti...
Evo obavljam onaj quest "The Others" sve sam uradio samo trebam naci dom onom klincu , pa me zanima kome se obratim da ga usvoji sta li vec, mislim da moram naci nekoga u river citiu...
Jednoj ženskoj koja vodi hotel.
radim quest za one robove iz temple of the union, napravio sam skoro sve još trebam slikati lincolna
kako da to napravim?
Ne trebaš slikati Lincolna, samo nađi wallpaper unutar Lincolnovog muzeja i to daj frajeru.
Uglavnom, da se pohvalim :P Prešao sam apsolutno sve side questove te posjetio sve lokacije osim Vaulta na zapadu u kojega nemrem ući zbog radiacije (to je valjda dio Main Questa)... Sada mogu napokon preći na Main Quest :P
Pa jeli itko došo do dok Fawkes voulta sa lošim likom??? Kako uć bez Fawksa?
Inače, meni se čini da bi trebo još malo otežat igru. Imam 6k capsa i 170 Stimpackova. Ziljune municije... 1500 sa Kinesku strojnicu, 800 za flamera, 2200 za Minigun, 800 10mm za Sidyney's Ultra SMG ( :thumbs2: ), 300 šutgan šeli. :|
You evil, evil man. :evil:= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Pazi da mi se ne nađeš na nišanu mog Plasma rifala. :rambo:
Još samo 8 Nuka Cola Quantama, pa ću i ja moći krenuti na završni quest (mislim, mogu i sad, ali hoću prije sve side questove i to).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
E, pa ipak se moram malo hvalit. Edito sam prošli post, ali on je na prošloj stranici pa da ovo svi možete pročtat! :oops:
= Citat =:
Inače, meni se čini da bi trebo još malo otežat igru. Imam 6k capsa i 170 Stimpackova. Ziljune municije... 1500 sa Kinesku strojnicu, 800 za flamera, 2200 za Minigun, 800 10mm za Sidyney's Ultra SMG ( :thumbs2: ), 300 šutgan šeli. :|
= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Slatko :D
Ja imam: - (samo boldano koristim od municije)
11'921 capsa + kupljeni apsolutno svi upgradeovi za kuću
366 Stimpacka + 73 potrošenih stimpacka = 439 nađenih stimpacka
2'743 metaka za assault rifle
1'626 metaka za minigun
1'779 metaka za SMG
120 metaka za Haunting Rifle
144 metka za Sniper Rifle
197 metaka za Lincoln Repeater (Magnum)
317 shellova za pumpericu
21 mini nuku
:P
http://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot15.jpgShttp://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot14.jpgShttp://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot13.jpg
Niiiiicee!!
Ali ti je igraš puno više nego ja u to sam siguran, jer znam da si se ti raspričao o kvestovima koje prolaziš kada si meni probudio želju da ga opet prođem.
EDIT: Pogledo ti slike i vidim da si prodavo svu municiju koju nekoristiš. Ja sve što nema težinu skupim i držim na sebi, tako da sad već imam 300 municije za Railway Rifle za kojeg sada tražim djelove. Fali mi još Steam Gouge Assembly kojeg ponekad vidim i 4 na policama, a sada ih nema nigdje.
Lol, ja ti igram već otprilike 50-ak (+) sati tu igru xD Gotovo 3 tjedna 8) Fakat je ogromna igra ako sve istražuješ. Kaj je najbolje, tek sada idem na Main Quest, u onaj Tranquility Lane...
EDIT: Nisam prodao, spremio sam u Locker tako da mogu uzeti ScreenShot sa SmallGuns municijom. Jedino sam ti prodavao Energy Weapons municiju i rakete te flamer fuel pošto to ne koristim a puno para je u pitanju. To sam prodao cca 2000+ MicroFusion Cellsa i cca 1500+ Energy Cellsa i još neke gluposti :D To sam sve trejdao uglavnom za upgradeove za kuću
Ja od 16 nivoa više nemam pojma gdje trošit pointove... Ono, IN mi je 10 od 3. nivoa, sa 22 skill pointa/nivo i 2/knjizi imam... mnogo bodova... ko pljeve... Stotke na 18. nivou uključuju Energy i Small guns, Explosives, Speech, Barter, Lockpick, Medicine, Repair, Science, Sneak.... UŽAS, AAAA! Jedino što na najtežem igru čini teškom je kad sa 4 ST(5 sa bobbleheadom) i ~28 Unarmed počnem šaketat Supermutant Behemothe ili Deathclaw Sanctuary... Furao sam na kraju Heavy Weapons jer mi je dosadilo one-shottat sve... Fali mi jedino Melee bobblehead, nije mi se dalo ić po njega. Ako Behemotha slučajno ubijete jednim .44 metkom(ok, malo karikiram, al ajde, one-shot critical cripple, šta sam mogao?), i vama se nebude dalo ić više nigdje u igri :(
Da, igra baš i nije neki izazov, zato mi pomalo i gubi replay value. Pogotovo kada se sjetim da bi trebao ponovno uložiti 50+ sati da istražim sve sa zlim likom :(
Dok recimo BG2, uvijek sam ga igrao na Normal težinama i onda me puklo i prešao ga na najvišoj težini... Ajme, to se zove osvježenje :pray: Brijem da ti ta igra nemre dosaditi na max težini pošto je fakat izazov i moraš taktizirati sa svojim Clericima i Mageovima :pray:
Uff, zajebo sam se :cry: Nešto me pre jako zagrijalo oko srca kada sam se ovoga sjetio, a to bu me koštalo mnogo sati ako ne odem pod hladan tuš :D
Sad bum ja tebe još više zaje...jeli...
BG2 na normal je zabavan. BG2 na najtežem je izazovan, frustrirajuć ali vrlo zadovoljavajuć. zapravo, zadovoljstvo igranja BGa2 raste eksponencijalno s težinom igre, i u liniji najteže igre se približava beskonačnosti.
I onda je tu BG2 AscensionSi Tactics. Zamislite da se nastavlja ta ista krivulja zadovoljstva, i da totalno skrši granicu beskonačnosti, podjeli svemir s nulom i izbije na drugu stranu, u šarenom psihodeličnom svijetu čiste sadomazohističke ekstaze. UPOZORENJE! NE IGRATI U ŠKOLSKOJ SEZONI! ČEKATI BAREM LJETNE PRAZNIKE! IDEALNO ČEKATI TUBERKULOZU OD KOJIH 6 MJESECI!
gade...sad ću sutra morati potražiti gdje mi je BG2 spremljen...samo gdje naći tuberkulozu u ovo doba noći?
A joj :(
@Boz, su ta 2 moda 100% kompatibilna (međusobno) i provjerena (tvoja iskustva iz prve ruke)? Znači prvo se instalira SoA, zatim ToB, sve se patchira i onda se snimaju modovi!?
Ako imaš još koj dobar mod, a da si ga isprobao i znaš da je dobar, daj mi pliz PM-aj ili osvježi staru temu sa BG-om :pray:
EDIT:
Nikada nisam modao tu igru, valjda zato kaj mi je savršena po defaultu :D Ali nakon kaj sam je prešel gotovo dvoznamenkasto puta, onda mogu probati jednom i sa modovima xD
Nije loše. Ja sve te metke uvijek prodajem, ali zato imam oko:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
12000 bottle caps-a
350 stimpaka (ne računam potrošene)
3000 microfusion cell-a
6000 energy cell-a
5000 5mm bullets (za minigun)
3000 electron charge packs-a (za gatling laser)
2500 onoga što flamer koristi
300 alien cell-a (za moj dragi Alien blaster koji ubije gotovo sve jednim headshotom, ali se brzo troši i ima premalo municije za njega)
Sutra stavim screenshote za dokaz.
A sad, da se pohvalim (skupio zadnjeg jučer ujutro).
http://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot88.jpg
I dva atmosferična.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot94.jpgShttp://www.imagesforme.com/out.php/t...reenShot95.jpg
evo da vas pitam , isplati li se dat 2000 capsa za Charona?
@ Windwalker, ludnica, vidim da si temeljit ko i ja :pray: Nego kako si mu prekrižio ruke tako (slika sa bobbleheadovima) :D
Ja bum definitivno napravio nešto dulju pauzu između ovog lika i evil energy lika. Tak i onak imam brdo novih naslova koje nisam probao da mi u međuvremenu popune dan :D
Ja sam hitao 20lvl danas, sve questove prošao, istrazio sve...izgleda da je igra gotova do expansion packova.
Svaka čast Bartuc :thumbs2:
Ja jedva da imam 2k bottle capsa, a o ostalome da ne govorim. Najviše profitiram prodajom oružja koje pokradem i nađem.
I nemoj više s tim "haunting rifle" umjesto "hunting rifle", nije to puška za opsjedanje/plašenje/proganjanje iako bi trebalo izmislit takav item.
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
gdje je lincolnov muzej?
ispod memoriala?
Postoji mod animacija na jednoj stranici (ako hoćeš, postat ću link).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Inače nikad ne koristim modove pri prvom prijelazu igre s glavnim likom, osim ovih koji služe samo za screenshote.
Ja mislim da ti je to najvjerojatnije Museum of History, ali nisam 100% siguran.= Citat =:
Izvorno postao Sterpo
Pa trebao bi ti na compasu biti označen put do te slike.
evo sad me prate i charon i sydney , prelako je s njima - iako me strah da mi ne poginu, nego naišo sa na vault 106 = smijem li uć u njega iako sam na main questu tek kad three dogu idem popravit satelite dish ?
Smiješ, mislim da ti on nije vezan uz priču.= Citat =:
Izvorno postao ivesha
Vault 112 i 87 su važni za priču, dok u ostale možeš ulaziti kad i kako hoćeš.
A lol, svaki put se zeznem pa mi je ušlo u naviku :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
@Windwalker, slobodno stavi link, dobro će doći za sljedeći prelazak.
I da, Museum of History drži sve Lincolnove artefakte koje možete iskoristiti što za questove što za prodaju kolekcionarima tipa Temple of Union ili muzeju u Rivet Cityu, ili ako ste pak zli, možete se dogovoriti sa Slaverima na Lincoln Memorialu da njima donesete artefakte na uništavanje istih.
Meni se užasno igra fallout 3 ali nemogu,jos nisam rijesio problem sa saveovima :(
Evo, tu ima raznih modova: http://www.fallout3nexus.com/
A ovo je onaj s animacijama koji koristim za screenshote: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1391
Definitivno se isplati! Ili možeš sačekat i napunit Bartener do iznad 50 (ja mislim) i dobit ga u pola cjene.= Citat =:
Izvorno postao ivesha
p.s. meni ima neki bug, igram Head of the State kvest i nemogu se približit onom tipu da mu prodam Liconove artifakte, jer se nalazi unutar memoriala i nemogu doć do njega.
Žao mi je zbog duplog posta, ali zaklo sam 3 Doga. Sada se na GNR-u svjetu obraća tehničarka :D
Slušam nju i ovako nešto kaže: "I'll play some music becouse that's all I know since some asshole shot our DJ" xD