[quote="Lord Ragnarok"]aha zanci mroam dobiti slijedece 3 partije.
Nemoras, ip bonus ces dobit samo kad pobjedis, ako izgubis nikome nista :)
Printable View
[quote="Lord Ragnarok"]aha zanci mroam dobiti slijedece 3 partije.
Nemoras, ip bonus ces dobit samo kad pobjedis, ako izgubis nikome nista :)
pa zar vam nije lakse samo stisniti citiraj
BTw
sad u 5x5 janna
11 1 14
ovaj 1 ded je turret -.-
Bolje da si šutio, a di je skrin?
A, jeli!?
lol naaaajs
Kao nisam igrao dugo pa sam dobio promo code,
Pantheon + Persus Pantheon skin
:)
Nisi fora, sada sam/smo tužni :(
Koliko to dugo nisi igrao?
ja ocu brolaf skin za oalfa. samo nazalost samo se sa RP moze kupiti skin..
evo ti dj -.-
BTw sorry zbog neurednosti pri prikrivanju imena xD
http://img196.imageshack.us/img196/7562/15493791.png
kico me totalno razocarao.
za nekog ko je lvl30
sa svim runama
bez obzira na lag i sve to, ovo je bio drugi (il 3. nisam ziher) i definitivno zadnji game s njime.
A i ti moras puno vjezbat jos :) Radi loseg igranja sigurno nebi prestao igrati sa nekime. Jedino ako je kreten, onda moze ic u pm, takve ne trebam blizu sebe ni u virtualnom smislu.
ja cu, ak malo ugrizem to igranje igrati na lvl30 razini za svega 3-4 dana, samo je problem sta svi imate one silne rune popikane do kraja, a ja nemam tolko vremena te volje..
also youmuu's blade+vamp scepter+frozen mallet je brutalno na olafu. nakon toga bloodthirster i zatim atma/black cleaver.
a ti govori sta os >.<
i to uglavnom iz razloga sta ga je moguce rushati prije bootsa u 3v3. imam osjecaj da bi i na 5v5 prolazilo laganica
Igrao sam olafa par puta kao jungle i bio je full zabavan i lagan. Za mene je radilo madred's, warmog, atma i neki lifesteal.
za jungle mozda radi takav build, al za fightove je zakurac. nit imas att speed posteni nit dmg neki krvnicki.
rade mu srusham youmuu+vamp+zerk+mallet i sve je bajoslovno..
haha.. madreds ti daje att speed, tvoji skillovi ti daju attack speed ( passive jel ) to mu zbilja ne fali. Uzmem mislim jos fervor's stark - attack speed. damage ti radi zbilja madreds sam po sebi dok imas tako jeben attack speed.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
sweronarte, lijepo bi te molio da ne preporucujes svoje retardirane buildove ostalim ljudima koji nesto pokusavaju nauciti na forumu.
hvala na razumijevanju.
ragna, nemoj ni pomisljat o ikakvom madredu na olafu osim ako im tim nije full tank, taj build ti je nelos.
nek proba ?= Citat =:
Izvorno postao hansi
Necemo o retardaciji hansi ;)
Ako ne radiš barem malo tanky Olafa, eksplodirat ćeš u teamfightovima i biti no credit to team. Resistances FTW
ja sam retardiran jer ti radis att speed bootse na akali i madreds na olafu?= Citat =:
Izvorno postao Sweron
Moj pimpač je veći!
Lajk voteva hansi/swero il kako već.
D end of priča o retardluku, no svakako nastavite raspravu o ajtemima i čempionima.
btw, tek da budemo on topic, Eve je zakon!
Etoooo što sam luuuud..
latency 318 min :S
fps max 6 :S
a nisam ni trebo pticara -.-
nisam imao ni srece i bio sam umoran
This,= Citat =:
Izvorno postao The Boz
also hansi Akali sam probao prvi puta onda bez da sam proucavao guidove ili sto vec.
Za Olafa necu pricati, meni je radio i predobro.
Ajmo malo o tebi, znas da moram uzvratiti :D ....
:) ja barem ne stackam doran's shieldove 3x puta na Ashe XD XD XD
Živciraju me, opet neki k mijenjaju, Rammus haha ok, ok OK OKS šala je jadna ...
Meh...
youmuus je stvarno nelos item za olafa. sa ulti posto te nemru disableati+2. skill sta ti daje ogroman lifesteal sa jos nekim itemima (vamp scepter->bloodthirster) imas full-hp u svega 5sec, ako ne i manje. od runa vec sad vidim da cu si popikati beskonacno mogucih onih armor penetrationa i +% sanse za crit...
sad da si dignem lvl12 na summoneru da imam onaj flash i da mogu silovati ko beba zvecku.
Ako je netko za game neka me cimne, rijetko igram u zadnje vrijeme i vrijeme je da se to ispravi (vrijeme je da kupim koju runu napokon).
Nego ragnarok, čime te kico naljutio? Sjećam se da sam ga imao 2 puta u igri i oba puta je livo pri loadingu (dobili smo game ali opet xD).
U svim gejmovima pravim full dps Olafa i ne mogu me ubiti 2v1. Imam runa za attack speed tako da mu pokušavam spojiti samo critical chance i damage iteme.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Presto sam igrat otprilike nakon šta je urgot izašao bio...
Želi netko igrat sad?
Mystery popravio sam net :D
jos laga ali neizlazi ( ok jednom sam bio gladan pa sam izasao ) xD
koji ti je nick na eu ?
OT: odigrao 6 0 12
12 1 6 lost aaa
i 12 2 17
s jannom jos odigram koju pa ih sve sliknem ;)
sa potpunih 0pokazanih skillova. eto sta.
i opet team wins the jebeni game.
ekipa ima ryze koji ide full dmg, mundo i panth. moja 2 debila se focusaju na munda. jebeno za 3v3. faking jebeno. izginu i onda ja moram poginuti jer oni neznaju sta focusati...